Forum » Operacijski sistemi » problem z driverji v XP-jih
problem z driverji v XP-jih

MasterS ::
Hej
Mam en problem, in sicer:
Na novo sm naložil Windowse XP Profesiolnal, ter si nato naložil Service Pack 1.
Probelm je nastal ko sem pogledal v Control Panel - System in ugotovil, da manjkajo gonilniki za : 1. enthernet controller
2. sm bus controller
Mislim, da mi zaradi tega računalnik dela zelo počasi kot običajno...
Če poizkusim gonilnike najti na cd-ju ali internetu jih le izbrani medij ne najde.
Enako se mi zgodi tudi, če ponovno formatiram disk, ter naložim windowse še enkrat.
Kaj lahko naredim v tem primeru?
Hvala za odgovore ter lep pozdravck
Mam en problem, in sicer:

Na novo sm naložil Windowse XP Profesiolnal, ter si nato naložil Service Pack 1.
Probelm je nastal ko sem pogledal v Control Panel - System in ugotovil, da manjkajo gonilniki za : 1. enthernet controller
2. sm bus controller
Mislim, da mi zaradi tega računalnik dela zelo počasi kot običajno...

Enako se mi zgodi tudi, če ponovno formatiram disk, ter naložim windowse še enkrat.
Kaj lahko naredim v tem primeru?
Hvala za odgovore ter lep pozdravck
- spremenil: moj_nick ()

Vikking ::
kero matično ploščo imaš?
gonilniki so sigurno (101%) na cd-ju ki si ga dobil zraven matične plošče!
gonilniki so sigurno (101%) na cd-ju ki si ga dobil zraven matične plošče!

Microsoft ::
Control Panel > Administrative Tools > Computer Management > pomakn se po 'drevesu' do System Tools > Device Manager > v desnem oknu se ti pojavijo naprave > razsiri 'drevo' kjer je Network Adapters > najd svojo NIC > desni klik > Properties > izber zavihek Driver > spodaj v tem oknu mas 'gumb' Update Driver... .
V tistem carovniku zber, da bi rad manualno izbral driverje. Potem pa sam pokaz pot do driverjev. Ko bos na tak nacin iskal driverje, mors poiskat datoteko .inf .
by Miha
V tistem carovniku zber, da bi rad manualno izbral driverje. Potem pa sam pokaz pot do driverjev. Ko bos na tak nacin iskal driverje, mors poiskat datoteko .inf .
by Miha
s8eqaWrumatu*h-+r5wre3$ev_pheNeyut#VUbraS@e2$u5ESwE67&uhukuCh3pr
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Tronote m85 zvokOddelek: Zvok in slika | 8264 (2453) | simongrega |
» | Goniliki matična Asrock Conroe 945G-DVIOddelek: Pomoč in nasveti | 1455 (1350) | moat |
» | "Brez avdio naprave"Oddelek: Pomoč in nasveti | 5928 (4247) | gasos |
» | prenos slik iz fotoaparataOddelek: Zvok in slika | 3374 (2951) | barca |
» | formatiranje in zvokOddelek: Pomoč in nasveti | 966 (878) | dmikl |