Forum » Pomoč in nasveti » IE6 problemi
IE6 problemi

Nautilus78 ::
Živjo!
Imam en zanimiv problem in sicer da v internte explorerju ne morem vpisovat č,ž,š in to ne v polja v IE niti v address line. Sem si za nekaj časa inštaliral firefox..
Ali mi kdo zna svetovati, kako to zadevo urediti?
lp
N
Imam en zanimiv problem in sicer da v internte explorerju ne morem vpisovat č,ž,š in to ne v polja v IE niti v address line. Sem si za nekaj časa inštaliral firefox..
Ali mi kdo zna svetovati, kako to zadevo urediti?
lp
N

Myth ::
A daš link do ene strani z šumniki? Ker ne razumem čisto. Tukaj zdaj lepo vidim tvojo pisavo.
¤ Space is Mystery. And Myth is on Earth. ¤

Nautilus78 ::
OK, mogoče je bilo res nejasno napisano.. torej dodatna razlaga.
Npr. odprem najdi.si in želim v search oknu vpisati besedo "železnice" ali "čtivo".. itd.. mi enostavno ž popolnoma ignorira (kot da je dead tipka), č ima funkcijo tipke "enter"..
Ko so se pojavili ti problemi, sem naot še v adress line poizkušal vpisati č,ž,š... in tudi tam ne gre.
Preveril sem nastavitve v win xp, vendar tam je vse ok. Jezik, nastavitve, tipkovnica.. vse je SLO.
Če uporabim firefox pa zadeva dela tudi s šumniki...
Se komu sanja kaj bi to bilo?
lp
N
Npr. odprem najdi.si in želim v search oknu vpisati besedo "železnice" ali "čtivo".. itd.. mi enostavno ž popolnoma ignorira (kot da je dead tipka), č ima funkcijo tipke "enter"..
Ko so se pojavili ti problemi, sem naot še v adress line poizkušal vpisati č,ž,š... in tudi tam ne gre.
Preveril sem nastavitve v win xp, vendar tam je vse ok. Jezik, nastavitve, tipkovnica.. vse je SLO.
Če uporabim firefox pa zadeva dela tudi s šumniki...
Se komu sanja kaj bi to bilo?
lp
N

AndrejS ::
Verjetno uporabljaš google toolbar. Odstrani le-tega in težava bodo skrivnostno izginile.
Drugič pa uporabi "iskanje" ker je že bilo dosti o tem napisano!
Drugič pa uporabi "iskanje" ker je že bilo dosti o tem napisano!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Predlogi, ja tisti slovnični! (strani: 1 2 )Oddelek: Problemi človeštva | 8091 (5027) | vorantz |
» | Windows mailOddelek: Programska oprema | 2833 (2386) | Ericssony |
» | Prikaz šumnikov z UTF-8 ?Oddelek: Izdelava spletišč | 9372 (9246) | Person |
» | Mplayer in slovenski podnapisiOddelek: Programska oprema | 2924 (2515) | Kankan |
» | Win2000 2 majhna problemckaOddelek: Pomoč in nasveti | 935 (801) | AndrejX |