» »

Windows prijavno okno kako ga odstranit?

Windows prijavno okno kako ga odstranit?

nokia6310 ::

Danes zjutraj sem inštaliral nekaj posodobitev ki so bile na voljo driver za mrežno kartico windows family pa še 2.
Ko sem resetiral računalnik se mi je pojavilo windows prijavno okno v katerem moram vedno potrdit ko hočem priti v windowse kaj naj naredim?
Rad bi vspostavil prejšnje stanje. V dodaj/odstrani programe sem iskal kje bi bile te posodobitve pa jih ni kje jih najdem in kako ugotovim katera mi povzroča probleme?

No tukaj je seznam posodobitev ki sem jih inštaliral:
Windows XP family
Cumulative Update for Outlook Express for Windows XP (KB887797)
Update for Windows XP HighMAT Support in CD Writing Wizard (KB831240) Microsoft .NET Framework version 1.1
Succeeded
19. julij 2005
D-Link Corporation - Networking - D-link DFE-528TX Pci Adapter
Succeeded

Katera od teh posodobitev mi povzroča take probleme?
Nimam pojma pa tudi ne vem kej naj jo poiščem?
V dodaj/odstrani programe sem jo že iskal pa je ni.

chief ::

Tisto prijavno okno se ti pokaze zato, ker si instzaliral .NET framework. Ce ga odstranis se ti do tudi prijavno okno odstani.
Obstaja pa tudi moznost, da se ti avtomatsko logira v winse, samo mores amlo pobrskat kje to nastavis. Nekje pod users ali pod .net famework nastavitvah.
lp
Matija

No sem že našel microsoft frame viewer ki naj bi bil za bolj stabilen sistem in bolše delovanje windowsov mi je delal te probleme.
Ko sem ga odinštaliral dela spet tako da pride sam v windowse takoj.
Je komu jasno zakaj se pojavljajo taki problemi pri posodobitvi ki naj bi stvar izbolšala oziroma je vsaj narejena za to?

chief hvala za odgovor.
Sicer sem res po sreči našel in ugotovil kaj mi nagaja res sem samo pogledal in odinštaliral ta frameviewer in zdaj dela tako kot mora.
Zakaj pa se to sploh rabi?

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

win 7 update ne dela ? (strani: 1 2 )

Oddelek: Operacijski sistemi
5312446 (9973) konspirator
»

problem z virusi

Oddelek: Pomoč in nasveti
284921 (4626) solatko