Forum » Mobilne tehnologije » Nokia 5800 XpressMusic
Nokia 5800 XpressMusic

Skadi ::
Eno vprašanje,a je mogoče uspelo komu, da je na kompu si naredil playliste v telefonu.V stilu itunesa pri ipodih,ko sinhronizira ipod in potem enostavno na rač. oblikuješ playliste iz ipoda. Neki sem se trudil ampak še nisem prišel zadevi čisto do dna.
Ne vem, če moram mogoče mp3je ki jih prenašam na telefon shranjevat v kak poseben music directory da mi jih potem sinhronizira v nokia music - ker sedaj mi prikaže le tiste mp3je ki so original gor naloženi,mojih pa ne.Ne najdem tudi mape,v kateri so shranjeni ti prednaloženi mp3ji.
Oblikovanje playlist na fonu se mi zdi sila zamudno in nepraktično.
@mticev,a misliš enter - kot tisto zeleno kljukico z katero pač potrdiš napisano,tlikneš tisto kuverto in potem pošleš.
mIRGGI - ???
Ne vem, če moram mogoče mp3je ki jih prenašam na telefon shranjevat v kak poseben music directory da mi jih potem sinhronizira v nokia music - ker sedaj mi prikaže le tiste mp3je ki so original gor naloženi,mojih pa ne.Ne najdem tudi mape,v kateri so shranjeni ti prednaloženi mp3ji.
Oblikovanje playlist na fonu se mi zdi sila zamudno in nepraktično.
@mticev,a misliš enter - kot tisto zeleno kljukico z katero pač potrdiš napisano,tlikneš tisto kuverto in potem pošleš.
mIRGGI - ???

1024 ::
mIRGGI - The First S60 3rd Edition IRC Client
si ziher da mirggi podpira touchscreen telefone?
si ziher da mirggi podpira touchscreen telefone?
Fish knows everything.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: 1024 ()

dr.Akula ::
@Skadi
Tam v nokia music, ko si v zavihku my computer, imaš en plus al nekaj takega, klikneš, ti ustvari untitled playlist, potem tja spustiš željeno glasbo, in nato samo še transfer to Nokia :D
Pa vidim, da kar dosti sprašuješ v tejle temi, probaj kakšno stvar sam pogruntat
Tam v nokia music, ko si v zavihku my computer, imaš en plus al nekaj takega, klikneš, ti ustvari untitled playlist, potem tja spustiš željeno glasbo, in nato samo še transfer to Nokia :D
Pa vidim, da kar dosti sprašuješ v tejle temi, probaj kakšno stvar sam pogruntat

ni podatka

@Skadi
hvala lepa!!!
Ja,zadeva je taka da mam fon šele 3 dni,poleg tega sem bil dolgoletni uporabnik SE in je tole moja druga nokia po 3310,tako da,milo rečeno prvo si niti nism znal najdit kje si lahk spremenim zvonenje. :P Saj tista moja prvotna vprašanja so bila malo neumesna ker potem sm tut sam najdo te stvari s pomočjo knjigice;
kakorkoli,načeloma sem fon zmeraj uporabljal za klicanje&pisanje sporočil (ker SE ni bil ravno dosegljiv za neke mega aplikacije in tudi vse je bilo zaradi manj naprednih funkcij precej bolj enostavno najdit) tale nokia pa me dejansko navdušuje.
Kar se tiče gruntanja,ma sm dal vse review-e na youtube skozi in vse,kakorkoli rad vprašam,če česa ne vem...konec koncev je le forum bistvo tega in tudi sam rad odpišem na kateri post,če le lahko pomagam.
Zdi se mi kar super tale forum oz. tema,je res zelo uporabna in sem že skoraj celo prebral. :D
Lp
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Skadi ()

jnce ::
Meni mi sports tracker naenkrat ne dela več. Ko pritisnem start mi šteje samo čas ne pa tudi prehojene poti. Potem sem sports tracer izbrisal s pomočjo upravitelja aplikacij. potem sem naložil drugo verzijo in ravno tako ni delovala. Katero verzijo vi uporabljate...če mi lahko daste link.

WaterBoy ::
Ja meni tut neki zajbava. Če grem laufat pa mam muziko in sports tracker vklopljen ki po kakćni munutu delovanja se avtomacko zapre. Eno vpršanje: pravkar sem si naštimu M:Rokovnik, shranu nastavitve, toda ne vem kako vključiti sinhronizacijo za sms-e in kolendar. Imenik sem uspešno sinhroniziral
Zgodovina sprememb…
- spremenil: WaterBoy ()

jnce ::
Jaz ko sem izbrisal prejšno različico in dal drugo novejšo je imela še vedno v spominu 1 work out iz prejšnje in vse moje prejšnje nastavitve. Kako bi lahko popolnoma izbrisal prejšnji sports tracker tako, da ko bi naložil novega bi bile vse deafult nastavitve?

dr.Akula ::
@Skadi
Ja, tisti stavek je bil itak mišljen bolj kot hec, nič ni narobe če vprašaš, samo jaz recimo dobim "večje zadoščenje" če kakšno stvar pogruntam sam
Sem pa tudi jaz na tale telefon prešaltal po petih letih s Siemensom, predvsem zaradi glasbenih lastnosti.
Ja, tisti stavek je bil itak mišljen bolj kot hec, nič ni narobe če vprašaš, samo jaz recimo dobim "večje zadoščenje" če kakšno stvar pogruntam sam

Sem pa tudi jaz na tale telefon prešaltal po petih letih s Siemensom, predvsem zaradi glasbenih lastnosti.
ni podatka
Zgodovina sprememb…
- spremenil: dr.Akula ()

Ja meni tut neki zajbava. Če grem laufat pa mam muziko in sports tracker vklopljen ki po kakćni munutu delovanja se avtomacko zapre. Eno vpršanje: pravkar sem si naštimu M:Rokovnik, shranu nastavitve, toda ne vem kako vključiti sinhronizacijo za sms-e in kolendar. Imenik sem uspešno sinhroniziral
Anyone ???

Tomay ::
Se je komu pri novejših telefonih pojavila težava z slušalko. Meni že nekj dni škriplje. Telefon je star 3 mesece. Če malo potrkam po slušalki je za nekaj časa bolje.
Voodoo 4Ever

mticev ::
Ja meni tudi Sportstracker + muzika ven vrže.
Men dela normalno. Mi pa ne zazna kaj sem predvajal med workoutom [na webu pod media je prazno].

amacar ::
Ima kdo na tej nokii naloženih kaj tem, ker sem dobil zanimiv programček, ki ti zamenja temo kadar ti želiš a nimam drugih tem. Pri vseh, katere sem do sedaj dol potegnil je napisalo ne morem namestiti. Je komu to uspelo in s kje je dobil teme. Lahko pišete tudi na ZS ali amadej.pevec@gmail.com

http://forum.dailymobile.se/index.php/b...
Te teme mi zaenkrat so vse delovale, samo ker sem si jih inštariru na kartico, delujejo počasi in sem jih dov vrgu
Te teme mi zaenkrat so vse delovale, samo ker sem si jih inštariru na kartico, delujejo počasi in sem jih dov vrgu

meni tudi te teme ne delajo, pred koncem namestitve napiše ne morem namestiti. Do sedaj mi dela le tema od shazama, ki pa sem jo dobil s programom samim.
Ima še kdo takšne probleme?
LP
Ima še kdo takšne probleme?
LP

goby ::

aha sedaj sem videl, da tem nemorem naložiti na spominsko kartici saj vedno napiše ni mogoče namestiti. V pomnilnik telefona pa je uspelo.

buhti69 ::
Pa mogoče ti zato šteka mobitel ko naložiš novo temo, ko ti mogoče učinke teme samodejno lahko vklopi.
AMD Phenom X3 8450 @ 2,1Ghz | Sapphire HD 4670 512M DDR3 | Asus m3a78
LC Power 600W/12cm V2.2 | Apacer DDR2 800MHz Golden Cover KIT (4x1GB)
WD 320GB 16MB SATA2/300 + WD 500GB, 7200rpm, 16MB, USB 2.0

gepard69 ::
Me zanima glede iskanja kontakta v imeniku. Ko hočeš nekoga najti in vtipkaš prvo začetnico iskanega ti vrže nekoga prveka, ki ima to črko v imenu in ne vrže ven imena s začetnico. A se da to poštimat? LP

kar se tiče tem,so na partisu neki packi tem + aplikacij.jih je toliko da jih niti še nisem vseh poskusil.sem pa naletel na veliko takšnih ki niso ravno popolne,določene ikone ostanejo standardne (recimo ikona za sms) to pa vse skupaj potem deluje bolj bedno.

gepard69.. ja prvo napišš prvo črko, potem pa napiši še drugo črko, če pa še to ni dovolj pa še tretjo črko napišeš ane... Je to tak problem?

Ta tema deluje vredu. Samo neke ikone od raznin dodatno inštaliranih programov imajo svoje ikone:
Nokialino 5TH by Bandez
Nokialino 5TH by Bandez

Tomay ::
A še komu snemalnik zvokov samodejno ustavi snemanje. Pri meni je to po približno 3 minutah, če pustim telefon pri miru. Samodejno zaklepanje pa imam nastavljeno na 4 minute. Če vmes kaj stiskam po ekranu snema dlje. Je to bug ali funkcija?
Voodoo 4Ever

uporablja kdo mogoče original torbico od nokia cp-361??? ( http://europe.nokia.com/MEDIA_BANK_100/...

Galaxy ::
A kdo ve koliko stane nov zaslon za 5800XM? No, ne zaslon, ampak zgornji "stekleni" del, saj se mi je kar pokrampal...

edge540 ::
Ekranček brišemo v kavbojke...če pride kamenček med kavbojke in ekranček, pa si lahko misliš kaj je rezultat.

1024 ::
A kdo ve koliko stane nov zaslon za 5800XM? No, ne zaslon, ampak zgornji "stekleni" del, saj se mi je kar pokrampal...
Ebay s kitajske za manj kot 22e.
Nisem pa še kupil ali menjal.
Fish knows everything.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: 1024 ()

martincek1 ::
Ma kdo mogoče par minut časa da mi razloži par zadev glede inštalacije Garmina :)
Nekako mi sploh noče uspeti...
-> ZS
lp
Nekako mi sploh noče uspeti...
-> ZS
lp

http://www.mobisux.com/ubbthreads.php?u...
evo podrobna navodila. Js sm sicer nekaj delal po svoje in mi je tud ratalo, potem pa sem našel ta navodila, a jih še nisem preizkusil, saj sm si že prej sam kr dobr zrihtal.
evo podrobna navodila. Js sm sicer nekaj delal po svoje in mi je tud ratalo, potem pa sem našel ta navodila, a jih še nisem preizkusil, saj sm si že prej sam kr dobr zrihtal.

ja pismo no a misleta da ne znam delat po vodiču al kaj? sem naredil do potankosti tako kot piše, vendar se mi pri enem koraku ustavi ker mi ne pokaže ene možnosti..
torej: 14. Zaženi Garmin XT na telefonu N95 (lahko, da se bo zagnal kar sam od sebe). Na začetku bo ponovno javil, da ne zazna GPSa, izberi NE (če se ti program zapre, vpisane kode v unl dagtotekah niso pravilne, zato jih ponovno preveri, res v izjemnih primerih ponovno naloži program Garmin XT).
-> Ko vključim Garmin, mi spet napiše tiste štiri možnosti: Nakup, brezplačni poizkus, vnesite ključ in povezava z Garminovo napravo.. dam povezava z Garminovo napravo..(čeprav v vodiču ne piše da bi se to še enx pokazalo in ja, kode so pravilno vnešene in uploadane)
? :)
torej: 14. Zaženi Garmin XT na telefonu N95 (lahko, da se bo zagnal kar sam od sebe). Na začetku bo ponovno javil, da ne zazna GPSa, izberi NE (če se ti program zapre, vpisane kode v unl dagtotekah niso pravilne, zato jih ponovno preveri, res v izjemnih primerih ponovno naloži program Garmin XT).
-> Ko vključim Garmin, mi spet napiše tiste štiri možnosti: Nakup, brezplačni poizkus, vnesite ključ in povezava z Garminovo napravo.. dam povezava z Garminovo napravo..(čeprav v vodiču ne piše da bi se to še enx pokazalo in ja, kode so pravilno vnešene in uploadane)

samek ::
Sam symbian developer certifikat za svoj IMEI rabiš in potem si lahko sam podpisuješ aplikacije, kot že zgoraj omenjeno. Fajn zadeva :)
/dev/null

ja pismo no a misleta da ne znam delat po vodiču al kaj? sem naredil do potankosti tako kot piše, vendar se mi pri enem koraku ustavi ker mi ne pokaže ene možnosti..
A si ti pol naredu sploh UNL dadoteko?
Potem ko ti to narediš, pač ''povezava z garminovo napravo'' greš pod nastavitve in pod vizitka, tam maš id telefona, ki pa morš potem z key_genom, zgenerirati to ID številko, in potem dobiš neko dolgo številko in samo še vneseš to dolgo številko v ''text documente oz. note pad'' in shranš kot ''SW.unl''
Potem pa to samo koperaš v garmin mapco...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: buhti69 ()

Upam da ne bo kaj narobe kar bom reku. Na partisu je en torent ko je garmin not, zraven so navodila kako se inštalira. Je čist simpl in deluje BP. Se mi pa ne lubi dele iskat ga.
LP
LP

Evo da odgovorim...sem šu točno po telih nastavitvah(ne mislt da sm kje zajebu ker nisem, 100%), ampak mi še zmerej ni hotl odklent..vseen mi je pol nekak uspel, tko da zdej dela ;)

Revenant ::
Z katerim programom spajate film in podnapise?
Hvala
Najboljši je tak ki ti omogoča spajat podnapise direktno na film.
Bolje golob v roki kot kurac na strehi.

adiaa6 ::
mam to nokio cca. 6 dni in je zakon, je pa updatan na novejši fw v30..... garminXT in deluje odlično z adriaroute kartami in presenetljivo lepo govori tista "ženska" hehe
kar se tiče invisibleshield-a grem danes iskat zadevo cca. 13 eur stane pa, da vidimo to čudo.
zasledil sem na eni strani, da je nek uporabnik kupil folijo kao invisible shield na mobitel-u kar pa ni res, ker oni tega produkta ne prodajajo
kar se tiče invisibleshield-a grem danes iskat zadevo cca. 13 eur stane pa, da vidimo to čudo.
zasledil sem na eni strani, da je nek uporabnik kupil folijo kao invisible shield na mobitel-u kar pa ni res, ker oni tega produkta ne prodajajo
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nokia E52 (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 85619 (43634) | mailer |
» | Nokia X6 firmware updateOddelek: Mobilne tehnologije | 2674 (2096) | krneki0001 |
» | HTC Tattoo - Simobil (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 36280 (17435) | errhec |
» | Nokia E66/E71 (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 11297 (5480) | MrAs |
» | [fork] GPS v telefonu ali Garmin - kaj je bolje (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 12804 (12045) | bond007 |