Forum » Elektrotehnika in elektronika » Seltron WDC20
Seltron WDC20

fireX88 ::
Pozdrav
Upam, da sem moj problem umestil v pravo temo.
Ima oz. uporablja kdo doma Seltronov regulator ogrevanja WDC20? Je kakšen problem z gretjem sanitrane vode v tem prehodnem obdobju? Namreč, ko je zunaj dovolj toplo, regulator gre v način poletnega delovanja (izklopi dva mešalna ogrevalna kroga) se gretje vode vklopi in deluje neprestano, čeprav imam nastavljeno željeno temperaturo na 60°C.
Za info še to. Imam dva mešala kroga (prvi za ogrevanje hiše, drugi za ogrevane koplanic) in 3 direktni krog za ogrevanje sanitarne vode. Trenutno ogrevam vodo na trdo goriv (drva/peleti), kasneje pride še toplotna črpalaka za ogrevanje sanitrane vode in ogrevanje preko peči ne bo potrebno.
Upam, da sem moj problem umestil v pravo temo.
Ima oz. uporablja kdo doma Seltronov regulator ogrevanja WDC20? Je kakšen problem z gretjem sanitrane vode v tem prehodnem obdobju? Namreč, ko je zunaj dovolj toplo, regulator gre v način poletnega delovanja (izklopi dva mešalna ogrevalna kroga) se gretje vode vklopi in deluje neprestano, čeprav imam nastavljeno željeno temperaturo na 60°C.
Za info še to. Imam dva mešala kroga (prvi za ogrevanje hiše, drugi za ogrevane koplanic) in 3 direktni krog za ogrevanje sanitarne vode. Trenutno ogrevam vodo na trdo goriv (drva/peleti), kasneje pride še toplotna črpalaka za ogrevanje sanitrane vode in ogrevanje preko peči ne bo potrebno.
ANY OF MY POSTS ARE RESEARCHED AND/OR COMPILED BITS OF INFORMATION*
AND YOU SHOULD FOLLOW THEM AT YOUR OWN RISK.
*EXCLUDING SARCASTIC AND OR SUBJECTIVE RESPONSES!
AND YOU SHOULD FOLLOW THEM AT YOUR OWN RISK.
*EXCLUDING SARCASTIC AND OR SUBJECTIVE RESPONSES!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Software za design centralnega ogrevanja ipd...Oddelek: Programska oprema | 4641 (3368) | Lukzii |
» | Stroški centralnega ogrevanjaOddelek: Loža | 11075 (9523) | Pyr0Beast |
» | Ogrevanje:razmerje porabljene energije (UNP)Oddelek: Znanost in tehnologija | 6457 (5274) | sidd |
» | Vremensko vodena regulacija da ali neOddelek: Loža | 6286 (5892) | sese12 |