» »

platforma inovacij

platforma inovacij

lukacuk ::

Naredil sem landing page za platformo inovativnih izdelkov. Zaenkrat je na strani le 5 precej različnih izdelkov, da pokažem, katere produkte vse bom predstavljal na pravi platformi, ki bo ponujala ogromno možnosti, ki jih ni na poskusni strani. Platforma bo tudi v slovenščini, del tega, kar bo ponujala, si lahko preberete na podstrani The Story.

Če vas zanima, prosim, vpišite svoj mail na spletni strani. Za vsa dodatna vprašanja mi pa pošljite mail, ki ga najdete na spletni strani.

Prosim, svetujte mi, koga naj izberem za izdelavo prave platforme: gre se za precej veliko stvar, ki bo imela tudi spletno trgovino, blog ... Koliko približno je normalna cena za tako stvar? Zaenkrat sem dobil podatek okoli 2500 € (za 3 jezike).

Inventorstory

Lepe praznike, Luka

PaX_MaN ::

inovativnih izdelkov

Mja, pofarbane nogavice (pa če je gor naga baba) in človek-ne-jezi-se v 1001 izvedbi mi ful ne spadata med inovacije.
Hočem rečt, najprej dobro premisli kaj boš sploh objavljal na strani preden greš zagonit hrpo denarja za novo stran.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: PaX_MaN ()

lukacuk ::

Inovativni produkti .. v taki in drugačni obliki.

Zulu Zion in Tracker sta trenutno aktivna Kickstarter projekta (najbolj znana platforma za množično financiranje). Mogoče je pa prav, da Slovenci vidimo, kaj se dela.

Združil bom vse "inovacije" startupov in inovatorjev. Na končni platformi bo tako in tako vse razdeljeno glede na področja in stanje, v katerem je "inovacija" (npr. patentna prijava, končni izdelek ...). Tako si bo vsak lahko izbral, kar ga zanima.

Invictus ::

Pa znaš ti prijaviti patent, ali so to samo mokre sanje oblikovalca spletne strani?

Si se malo z napačne strani lotil posla ...
"Life is hard; it's even harder when you're stupid."

http://goo.gl/2YuS2x

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Razvijanje blagovne znamke

Oddelek: Loža
233447 (2552) Vikking
»

Mozilla zaključuje z razvojem Thunderbirda (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Novice / Ostala programska oprema
12534303 (30249) Icematxyz
»

Prepoved prodaje Samsungovih pametnih telefonov v nekaterih državah EU (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Novice / Android
12036920 (33027) BigWhale
»

Delničar pozval Ballmerja k odstopu (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Ostale najave
6514018 (11855) poweroff

Iščem/ponujam delo (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Izdelava spletišč
10140890 (28853) Primoz

Več podobnih tem