» »

Deus Ex 2: Invisible War steka ful

Deus Ex 2: Invisible War steka ful

car ::

Sem probal spil Deus Ex Invisible War celo verzijo 1.0 na masini AMD Athlon XP 2400+, 1024MB rama DDR333, Audigy 2 in Leadtek Geforce FX 5900 128MB vse to na Gigabyte 7N400 Pro Nforce 2 ultra 400 plati, pa spil steka ko prasica. Na 800+*600 se da komaj spilat. Zej ne vem ko je al je slabo optimizirana igra al ko, bo treba pocakat na kak patch? Kulker vem bi mogl v redu delat na taki masini. Vsi drugi spili delajo u nulo pa so pri nekaterih se vecje zahteve kot pri tem. Ali kdo kaj ve zakaj tolk steka.

Tr0n ::

Welcome to the club :). Slab port pac.

Fury ::

1. razlog: mas mogoce AA? ce ja ga OBVEZNO isklopi (in v driverjih in tam v optionsih od DX2 kjer pise multisampling: daj na 1 al 0 .. mislm da 1 :)
2. razlog: spil je cudno slabo zoptimiziran
3. razlog: verjetno mas ukloplen bloom - izkopi ga

AA je na 1 u igri in u driverjih je izklopljen, bloom pa off pa se vseen ne da spilat steka ful se vseen. Probal sem na driverjih 52.16 whol in na 53.03 beta in vsepovsod isti smorn. Nc boljs ne dela. Zelo sem jezen ker sem komi cakal da izide spil zej se pa se spilat ne skor ne da edino na 640*480 dela v redu tud ce dam vse na high sam je pa preslaba resolucija in je nesprejemljivo.

probaj par stvari:
1) Spila ne pogani preko launcherja (una stvar k se odpre k das not cd) ampak pozeni direkt exe

2) probi dat vse ostalo tut na low ce se nisi..

drugace pa cist cudno da ti na 640 dela gladko na 800 pa steka k prasica.. nc jasno :)

se ena fora k enim dela:
gres v igro in naloadas, nato pa alt-tab-as ven na desktop in nazaj not v spil in igras z manj stekanja.. probaj... in porocaj :)

ja sej direkt zazenem spil pa steka k prasica pa zakasnitev je pri kameri ko premaknes mis pa take fore. k.. gleda se tak spil pol ce ni zoptimiziran v redu.

pa se preberi drugo deus ex 2 temo na tem forumu, kjer bos nasel en kratek "tweak guide", ki sem ga skup zbral iz forumov..

ko bos tisto prebral, ce se zmer steka, probaj dat na 2x multisampling - nekaterim pomaga :\

Tr0n ::

Ali se boljse, enostavno odinstaliraj spil :).

al pa ce je spil dejansko hud, samo buggy... zal mi je da je buggy, ampak ko ga igras je res dober.. (men ne steka)

v parih dneh bo patch (bi ze mogel bit po enem intervjuju sodec, a so ga prehitro objavili), ki bo mogoce kaj popravil.. pocakaj.. se splaca.

WildTHink ::

špil je narejen za xbox in sploh ni optimiziran za pc!
Je pa beden k sploh nima nobene povezave z originalom... 1 še vedno rula! Moje mnenje!

Razočaran sm nad igro, ker dobiš mačka v žaklu.
Nekdo na nekem drugem forumu je reku glih tko k da bi kupu porscheja z kvadratnimi gumami:D :D :D :D
So... are you red or blue?

VuLc4n0 ::

probaj z GameGainom
http://christinalake.cjb.net

nekaterim drasticno pomaga ce spil pozenejo v win2000 compatability mode.

deann ::

More serious are the game's performance problems. While the graphics are acceptable and quite attractive at times, they're not great enough to justify the game's surprisingly sluggish performance. I did most of my playing on a 2.8 GHz P4 with 512 MB RAM and a Radeon 9800TX, and couldn't maintain a totally smooth framerate, even at 640x480 (GAME SPY REVIEW)

sem mislu da je to ze jasno :)

DejaVu ::

ponavlja se zgodba iz dx1. poleg tega so dx2 se bolj zafukali.

ne probam ga preden ne izzide se MP (ce!).

Twoface ::

Ko instaliram spil mi pise neki o:
Engine requires video card with PIXEL SHADER 1.1. or greater capabilities

Mam GF 440 MX 64MB ,2.0Ghz...:O

jah pac graficna ti ne podpira pixel shaderjov - igre zal ne bos mogel igrat...

Predator ::

Building a better mousetrap merely results in smarter mice.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Predator ()

ce ti to rata usposobt (50-50 sanse kokr berem) bos mel sreco ce bos prilezu nad par FPS... tko da nima smisla :)

ps: predator - cist hud signature :D

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Fury ()

MrStein ::

Kaj pa pomeni tista opcija "Bloom" ?
Imam le demo in ni nič dokumentacije poleg.

Po moje igra kar sux, recimo UI. V glavnem meniju lahko vse izbereš z miško, le vrnit se v prešnji meni ne moreš, razen s tipkovnico. Mislim .. beda ...

igra sama je ql, samo UI res smrdi pa polna je bugov :)

bloom - celotno sliko rahlo zamegli in bolj realisticno naredi "bleeding" svetlobe.. saj ves ko recimo pogledas v luc ko se blesci.. no to bloom naredi.. je bolj realno in ni tok ostro vse.. nekatere moti :)

Freelancer ::

Ce se ne motim, je tema o DX2 ze odprta :). Drugac pa, kot je blo ze receno - slab port. oz je problem, ker so stvar hkrati delali za XBOX in PC.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

GTA 3 (strani: 1 2 3 4 5 6 )

Oddelek: Igre
26519896 (4882) Nyana
»

Halo PC je koncan! (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Igre
1169159 (6299) Chronoboy
»