Forum » Zvok in slika » vpr.
vpr.

blondy ::
hej,
minuli teden sem za rojstni dan od sodelavcev dobila Bellagija
no in potem sem se s tele strani naložila vaš FW...no in sedaj bi si želela še, da bi bili podnapisi lepo po sredini poravnani.
Pa ko zapečem un programček za sredinsko poravnavo - jamra da ne prepozna cd-ja. (mam s ta velikimi črkami vžagno ime programčka)
Zakaj?
en lep pozdravček in hvala za odgovor
blondy
minuli teden sem za rojstni dan od sodelavcev dobila Bellagija

Pa ko zapečem un programček za sredinsko poravnavo - jamra da ne prepozna cd-ja. (mam s ta velikimi črkami vžagno ime programčka)
Zakaj?
en lep pozdravček in hvala za odgovor
blondy

:))))
- zaklenil: CaqKa ()

CaqKa ::
naslov teme ne izraža tematike tem.
nadalje imamo posebej teme o belagiu in posebej teme o dveh programih za centriranje.
teme so v tem oddelku
programčka za centriranje se imenujeta center sub in direct sub
nadalje imamo posebej teme o belagiu in posebej teme o dveh programih za centriranje.
teme so v tem oddelku
programčka za centriranje se imenujeta center sub in direct sub
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nakup jeklenih platišč za zimo, da ali ne? (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 16482 (13846) | nekoman |
» | Pomoč kdorkoli - LCD ekran naprave za centriranjeOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 1725 (1338) | Saso_C |
» | [DivXviD] DirectSub urejevalnik podnapisov - podpora za Mediatek divx playerje (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 26794 (14129) | podtalje |
» | [DivXviD] CenterSUB urejevalni podnapisov - centriranjeOddelek: Zvok in slika | 4712 (3640) | EvilDare |
» | Mini disc v avtoradiu?Oddelek: Zvok in slika | 1292 (1141) | iso2000 |