Forum » Igre » vietkong
vietkong

beukcan ::
živjo
Igram igro vietkong in sem v rovu.Je totalna tema na raspolago imam 5 svetilk pa zelo hitro ugasnejo.Ko pa pridem do enega križišča je nastavljen eksploziv ki pa vedno eksplodira tako da ne znam naprej. Prosim za pomoč!!!
Igram igro vietkong in sem v rovu.Je totalna tema na raspolago imam 5 svetilk pa zelo hitro ugasnejo.Ko pa pridem do enega križišča je nastavljen eksploziv ki pa vedno eksplodira tako da ne znam naprej. Prosim za pomoč!!!

strictom ::
Men se zdi da moraš uporabit svetilko... Zaj pa ne vem men se zdi da je na L ali F na eni od teh tipk je... Ni tako težka misija samo pazit se moraš "punji" jam.
"Violence is the last refuge of the incompetent" - Salvor Hardin

SavoS ::
Točno tako ...... uporabljaj naglavno svetilko, vklopiš jo z eno od tipk na tipkovnici, ......drugace pa ustreli v tisti exploziv in boš lahko šel naprej.....malo te bo sicer ranilo, ampak ni panike......, saj imaš prve povoje, ki te pozravijo......nove povoje pa najdeš v rovih........prijetno igranje......
Podpis..... Kdo mi je vkradu podpis???
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | The War Z / Infestation: Survivor StoriesOddelek: Igre | 4483 (3482) | Leprechaun |
» | Mag liteOddelek: Loža | 3975 (3357) | luka150 |
» | obdarovanje za novo leto/božičOddelek: Loža | 5885 (5336) | Matek |
» | obesek za ključeOddelek: Loža | 2660 (2126) | mmmato |
» | Ali obstaja UV LED dioda??Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 3429 (2884) | Brane2 |