Forum » Zvok in slika » baterije za canon
baterije za canon

cholt45 ::
Punca ima canonov fotoaparat in ji moje Ni-Cd baterije ne delajo v njem! Mene zanima kake napolnjive baterije lahko nabavim za njega, verjetno morajo izpolnjevati kake posebne zahteve! Me zanima kake so in kej se jih da abaviti! Modela fotoaparata nvem na pamet je pa sigurno starejši od 1 leta ima 3.2 ločljivost, snema videe z zvokom in rabi 4 AA baterije!
Če podobna tema obstaja jo kar zaklenite, ker je nisem mogel najti!
lp cholt
Če podobna tema obstaja jo kar zaklenite, ker je nisem mogel najti!
lp cholt

Trancedeejay ::
Ce ne delajo si jih narobe obrnil, je aparat zanic, so baterije zanic.
Have a nice Day
Matt
Have a nice Day
Matt
Music is the key

Nove napolnjene 2000mAh NiCd baterije, pa ne delajo?
Sicer je bil en par 1850 in drugi 2000 mah noter, tako d niso čisto iste!
Baterije ki jih je dobila zraven so napolnjive in delajo bp! Tudi nove mix alkalne delajo brez problema!
Sigurno sem nekje enkrat prebral(ali slišal) da določeni(nekateri) aparati rabijo določene baterije, Ali se motim?
Sicer je bil en par 1850 in drugi 2000 mah noter, tako d niso čisto iste!
Baterije ki jih je dobila zraven so napolnjive in delajo bp! Tudi nove mix alkalne delajo brez problema!
Sigurno sem nekje enkrat prebral(ali slišal) da določeni(nekateri) aparati rabijo določene baterije, Ali se motim?

A je to z baterijami megla in je bil vse skupaj en splet okoliščin?
Če bit ves res, rečte; problem ostaja!
Če bit ves res, rečte; problem ostaja!
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: cholt45 ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | akumulatorski vrtalni vijačnik (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 24289 (6741) | TheBlueOne |
» | AA polnilne baterije za fotoaparat (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 22422 (20620) | Brane2 |
» | USB BaterijeOddelek: Novice / Ostale najave | 6587 (5113) | Pyr0Beast |
» | Prvo polnjnje GSM-a - zakaj 16 ur?Oddelek: Loža | 4786 (3945) | boych |
» | kapaciteta polnilnih baterijOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 7693 (7305) | door_man |