Forum » Programiranje » Kateri program uporabiti?
Kateri program uporabiti?

jure15 ::
Pozdravljeni!
Rad bi se naučil delati programe, ki zgledajo nekako takole:
-v oknu bi izbral stranko, kjer bi se mi prikazali njeni podatki( naslov, tel,...), poleg tega pa še npr. upniki in dolžniki(samo imena-filter, klik pa bi v istem oknu odprl podrobnosti o željenem upniku/dolžniku). Upnik in dolžnik sta lahko vezana tako na stranko kot med sabo.
S katerim programom bi to najalžje naredil?
LP, Jure
Rad bi se naučil delati programe, ki zgledajo nekako takole:
-v oknu bi izbral stranko, kjer bi se mi prikazali njeni podatki( naslov, tel,...), poleg tega pa še npr. upniki in dolžniki(samo imena-filter, klik pa bi v istem oknu odprl podrobnosti o željenem upniku/dolžniku). Upnik in dolžnik sta lahko vezana tako na stranko kot med sabo.
S katerim programom bi to najalžje naredil?
LP, Jure

BluPhenix ::
Verjetno kakšen Visual Basic ali Delphi.
Če pa nisi še nikoli programiral pa kupi takšen program, da ne boš nekaj na hitro naredil, po 2 letih pa opazil bug, da ti random zamenjuje dolžnike in dobre plačnike (in se boš po dveh letih nehal čuditi zakaj gre tvoji firmi vedno slabše
)
Če pa nisi še nikoli programiral pa kupi takšen program, da ne boš nekaj na hitro naredil, po 2 letih pa opazil bug, da ti random zamenjuje dolžnike in dobre plačnike (in se boš po dveh letih nehal čuditi zakaj gre tvoji firmi vedno slabše

Podpisa ni več, ker so me poskušali asimilirati.

jure15 ::
Še eno nadležno vprašanje...koliko bi tak program stal...približno? Iskal bi povezave med vsemi upniki in dolžniki.
LP, Jure
LP, Jure

klemenSLO ::
Pomoje bi ti Access čisto zadostil.
Tu ne rabiš nekega hudega progrmamiranja, le par tabelc....
Tu ne rabiš nekega hudega progrmamiranja, le par tabelc....
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Rubež (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 37393 (5110) | 2dark |
» | Kitajska razvila aplikacijo, ki javno opozarja na dolžnike (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ostale najave | 16425 (13426) | Unknown_001 |
» | Odredba o prodaji nepremičnineOddelek: Loža | 3019 (2678) | Invictus |
» | Dražba varščinaOddelek: Loža | 6119 (4541) | fosil |
» | kako "reversat" bančno nakazilo ? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 18511 (11148) | lexios |