Forum » Kaj kupiti » Dodatno hlajenje za laptop
Dodatno hlajenje za laptop

CyberAD ::
Med igranjem resnejših iger pogosto opažam, da se mi bogi revček greje kot nor in bi mu rad olajšal trpljenje z dodatnim hlajenjem. Malo sem pogledal tukaj.
Pa me zanima, če imate kakšne izkušnje s tem. Koliko so kaj za res efektivni? Paše vsak hladilnik na vsak laptop (seveda znotraj velikostnega razreda)? Koliko kaj ovirajo stranice določene vhode/izhode na laptopu? Katerega bi priporočali?
Pa če še komu pade kaj drugega na pamet, lahko tudi napiše :)
Pa me zanima, če imate kakšne izkušnje s tem. Koliko so kaj za res efektivni? Paše vsak hladilnik na vsak laptop (seveda znotraj velikostnega razreda)? Koliko kaj ovirajo stranice določene vhode/izhode na laptopu? Katerega bi priporočali?
Pa če še komu pade kaj drugega na pamet, lahko tudi napiše :)

tomaz- ::
mah, ne vem, če tole opraviči svojo ceno.. Verjetno jo, čeprav se moj mlinček z ati-jevo x1600 grafiko čisto zadovoljivo ohladi, ko ga mam podloženega s štirimi radirkami približno dober centimeter od mize..
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Svetujte mi en dvb Tv tunerOddelek: Kaj kupiti | 3164 (2767) | Alexius Heristalski |
» | Zamenjava celic v bateriji prenosnikaOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 3169 (2431) | Pyr0Beast |
» | Se splaša kupit ohišje? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 7481 (5252) | Big_Al |
» | Nakup Conroja ter ocenitev starega kompa!Oddelek: Kaj kupiti | 1239 (963) | M-XXXX |
» | Na kaj priključiti prenosnik???Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 2275 (1909) | stromar |