Forum » Kaj kupiti » motherboard in accord servis
motherboard in accord servis

eben ::
pred skoraj enim letom sem kupil naslednjo konfiguracijo pc-ja:
- proc: amd athlon x2 am2 3800+
- mbo: ASUS M2N-MX
- grafika: ati radeon x1600 512 mb pro pci-e
- 1 Gb rama 533 in 200 Gb hdd pri 350 w napajanja
po priblizno pol leta mi je odpovedal napajalc in mbo (kao asus ful dobri) in so mi ga pod garancijo zamenjali z AS-rock AliveNF6g-dvi (azijski asus) z istimi zmogljivostmi in podporo vista ready pri tem pa spet vgradili le 350 W ali se bo postopek ponovil saj mislim da graficna potrebuje minimalno 420w ker pa se pocasi pripravljam na dx 10 bom moral menjati kar nekaj komponent : grafika napajalc, razmislam tudi o boljsem moterboardu... itd
- proc: amd athlon x2 am2 3800+
- mbo: ASUS M2N-MX
- grafika: ati radeon x1600 512 mb pro pci-e
- 1 Gb rama 533 in 200 Gb hdd pri 350 w napajanja
po priblizno pol leta mi je odpovedal napajalc in mbo (kao asus ful dobri) in so mi ga pod garancijo zamenjali z AS-rock AliveNF6g-dvi (azijski asus) z istimi zmogljivostmi in podporo vista ready pri tem pa spet vgradili le 350 W ali se bo postopek ponovil saj mislim da graficna potrebuje minimalno 420w ker pa se pocasi pripravljam na dx 10 bom moral menjati kar nekaj komponent : grafika napajalc, razmislam tudi o boljsem moterboardu... itd

opeter ::
In kaj je smisel te teme? Ali pa si le naštel komponente?
350 W-ni napajalnik, sploh če je noname, ni dovolj.
350 W-ni napajalnik, sploh če je noname, ni dovolj.

to sm hotu povedat jest nism mel izbire bil sm odsoten fotr je skoknu po racunalo
nameravam kupt drugo in ne vem pa katera pase k moji konfiguraciji sm namrec zagrizen gamer
nameravam kupt drugo in ne vem pa katera pase k moji konfiguraciji sm namrec zagrizen gamer

Zgodovina sprememb…
- spremenilo: eben ()

Silvo ::
Verjetno bi te morali vprašati glede menjave,
vendar omenjena plošča je enako dobra kot Asusova,
ter celo bolje opremljena.
lp
vendar omenjena plošča je enako dobra kot Asusova,
ter celo bolje opremljena.
lp
Silvo

koyotee ::
ce bi biu zagrizen gamer bi vedu kasn comp rabis za svoje potrebe

Rear DVD collector!
JTD power!
Coming soon: bigger E-penis & new internet friendzzz!
JTD power!
Coming soon: bigger E-penis & new internet friendzzz!

ce bi biu zagrizen gamer bi vedu kasn comp rabis za svoje potrebe
ja to bi vedu da naaaaaaaaaaaaajdražja ampak a obstaja kaka cenejša k je dovolj dobra da bi furala vse špile pa ce nataknem 550 W na tole k jo mam a bodo kaksne spremembe in ne vem kaksna je razlika ce ma plata iste zmogljivosti (asus al as-rock) s tem da je kolega v dveh letih zamenju 3 asusove plate tazadnja mu lepo dela une dve je pa hudič vzel kar u kratkem času
skratka napajalc morm nujno uzet zarad grafične kva pa mat plato a se mi splasa it na visto ( baje ma bug -e... )
ja to bi vedu da naaaaaaaaaaaaajdražja ampak a obstaja kaka cenejša k je dovolj dobra da bi furala vse špile pa ce nataknem 550 W na tole k jo mam a bodo kaksne spremembe in ne vem kaksna je razlika ce ma plata iste zmogljivosti (asus al as-rock) s tem da je kolega v dveh letih zamenju 3 asusove plate tazadnja mu lepo dela une dve je pa hudič vzel kar u kratkem času
skratka napajalc morm nujno uzet zarad grafične kva pa mat plato a se mi splasa it na visto ( baje ma bug -e... )

xabre ::
Prodaj cel komp, pa kupi eno oreng mašino.
trenutni sistem je kar uravnovešen in potrebuje preveč vlaganja.
trenutni sistem je kar uravnovešen in potrebuje preveč vlaganja.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nakup nove grafične karticeOddelek: Kaj kupiti | 3888 (2808) | gddr85 |
» | PC - Pomoč pri nakupuOddelek: Kaj kupiti | 3099 (2497) | glistovje |
» | katero x58 plato?Oddelek: Kaj kupiti | 878 (738) | 1metek |
» | maticna plosca E6300 do 26.000Oddelek: Kaj kupiti | 918 (882) | BozidarB |
» | best buy?Oddelek: Kaj kupiti | 1352 (1044) | Veron |