Forum » Sedem umetnosti » Tv serije
Tv serije
Temo vidijo: vsi

Lion29 ::
sem pogledal zda (prva) 2 dela White Lotus - po trailerju par let nazaj me ni neki pritegnil in sem po 15min tudi ugasnil... ampak ker folk govori precej o tem sem dal se eno "sanso" - ker apparently nimam kaj boljsega za pocet 
in ja, sem pozitivno presenecen. Je bolje kot sem sprva mislil, ni neka plehka komedija, zgleda vsaj za zdaj malo bolj deep... mi je samo ta "glavni" igralec - moz daddarijeve (no vsaj zdaj je moz)... ttoalno anti igralec in mi gre posteno na k.... ampak se ga da spregledat... zaenkrat bomo nadaljevali

in ja, sem pozitivno presenecen. Je bolje kot sem sprva mislil, ni neka plehka komedija, zgleda vsaj za zdaj malo bolj deep... mi je samo ta "glavni" igralec - moz daddarijeve (no vsaj zdaj je moz)... ttoalno anti igralec in mi gre posteno na k.... ampak se ga da spregledat... zaenkrat bomo nadaljevali
Founder and CTO @ Article-Factory.ai

CoreySteel ::
Zgodba se počasi razvija, tako da glede tega postaja vedno bolj "zanimivo", ampak načeloma grejo vse epizode po istem kopitu. Mogoče ti predlagam, da pogledaš še eno in če ti tudi naslednja ne bo potegnila, potem je to to :)
Twitter: @CoreySteel_

tilen03 ::
Men se zdi, da ce ti je bil vsec Lodge 49, ti bo tudi White Lotus. Ce ti je bil Lodge 49 totalno anti, ti bo White Lotus tezko gledljiv, k sreci je lokacija dogajanja vedno zanimiva za popotnike + znani igralci, da pritegnejo nekatere ljudi.
Ce mene kdo vprasa povem, da serija ni nic posebnega sama po sebi, ampak pusca neke zanimive razpoke, pa tudi karakterji so taksni, da jih najraje gledam od dalec.
Ce mene kdo vprasa povem, da serija ni nic posebnega sama po sebi, ampak pusca neke zanimive razpoke, pa tudi karakterji so taksni, da jih najraje gledam od dalec.

Ales ::
White Lotus sploh ni slaba.
Druga sezona mi je bila boljša od prve. In zaenkrat tretja sezona boljša od druge - si pa še nisem pogledal zadnje tri dele, ni bilo še časa.
No, boljša sezona... liki so mi zanimivejši. Produkcija je na podobnem nivoju ves čas.
Pa še to - sezone so blago povezane med sabo, četudi se morda ne zdi tako. Samo povem, če se kdo spravlja gledat.
Druga sezona mi je bila boljša od prve. In zaenkrat tretja sezona boljša od druge - si pa še nisem pogledal zadnje tri dele, ni bilo še časa.
No, boljša sezona... liki so mi zanimivejši. Produkcija je na podobnem nivoju ves čas.
Pa še to - sezone so blago povezane med sabo, četudi se morda ne zdi tako. Samo povem, če se kdo spravlja gledat.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Ales ()

klempo ::
The Handmaid's Tale Season 6 HULU
https://www.imdb.com/title/tt5834204/
Set in a dystopian future, a woman is forced to live as a concubine under a fundamentalist theocratic dictatorship.

cebelar123 ::

Bl4ckSw4n ::
Zadnji del The Pitt je zunaj. Zadeve ne morem prehvalit. Ne spomnim se, kdaj se kakšno serijo gledal s takšnim užitkom.

IL_DIAVOLO ::
Hude ocene...bo treba malo potipat zadevo.
Con il Milan nel cuore!
https://www.youtube.com/watch?v=fS58IQczWWE&ab_channel=MariusMotora
Forza ragazzi!
https://www.youtube.com/watch?v=fS58IQczWWE&ab_channel=MariusMotora
Forza ragazzi!

delavec44 ::

Zadnji del The Pitt je zunaj. Zadeve ne morem prehvalit. Ne spomnim se, kdaj se kakšno serijo gledal s takšnim užitkom.
Kaj to se cela sezona dogaja znotraj enega dneva?
ja
prakticno ena epizoda, 1h

klempo ::
Hacks Season 4 Max
https://www.imdb.com/title/tt11815682/
Explores a dark mentorship that forms between Deborah Vance, a legendary Las Vegas comedian, and an entitled, outcast 25-year-old.

Eto, zakljucil z 2. sezono White Lotus-a .... nisem pricakoval, da je vsaka sezona zase s kompletno drugo igralsko zasedbo... in tolko zvezd...
Tako prva sezona, kot druga sezona... dobri. nadpovprecno dobri, nasprotno od pricakovanj!
Igra, odlicna, oz. minimalno nadpovprecna za serije...
Glasba, zelo, zelo na nivoju.
Cinematografija, story telling, pace - perfektno - ne deluje, da bi bili kaki filerji.
Karakterji na momente malo klisejski, ma v veliki vecini precej globoki, vsak z svojimi defekti. Odlicno.
Skratka, precej nad mojimi pricakovanji in toplo priporocam, da pogledate vsaj 3-4 dele, ker je res OK.
Tako prva sezona, kot druga sezona... dobri. nadpovprecno dobri, nasprotno od pricakovanj!
Igra, odlicna, oz. minimalno nadpovprecna za serije...
Glasba, zelo, zelo na nivoju.
Cinematografija, story telling, pace - perfektno - ne deluje, da bi bili kaki filerji.
Karakterji na momente malo klisejski, ma v veliki vecini precej globoki, vsak z svojimi defekti. Odlicno.
Skratka, precej nad mojimi pricakovanji in toplo priporocam, da pogledate vsaj 3-4 dele, ker je res OK.

Badwolff ::
V drugi sezoni so se zame čist preveč osredotočali na Jennifer Coolidge, men je njena igra šla pošteno na živce. Ampak večina je navdušena nad njo.