Forum » Pomoč in nasveti » Printer - problem
Printer - problem

krOOokO ::
Še en problem najbolj gnilega operacijskega sistema v zgodovini (windows 8). Printerja mi ne zazna v wordu oz. Nikjer ko hočem kaj sprintati, zana ga le na kontrolni plošči.
- polepsal: OmegaBlue ()

cekr ::
Še en problem najbolj gnilega operacijskega sistema v zgodovini (windows 8). Printerja mi ne zazna v wordu oz. nikjer ko hočem kaj sprintati, zana ga le na kontrolni plošči.
Vedno moraš sam pri sebi razčistiti, kdo je gnil. Ti ali sistem?
Malo so spremenili pa je že jok in stok.
Sinclair ZX Spectrum [Zilog Z80A - 3.5 MHz, 48kB, dvojni kasetofon,
TV-OUT, radirke, Sinclair-Basic], Sinclair ZX-81 [Z80A, 3.25MHZ, 1kB]
TV-OUT, radirke, Sinclair-Basic], Sinclair ZX-81 [Z80A, 3.25MHZ, 1kB]

SLO_Matej ::

andromedar ::
Še en problem najbolj gnilega operacijskega sistema v zgodovini (windows 8). Printerja mi ne zazna v wordu oz. nikjer ko hočem kaj sprintati, zana ga le na kontrolni plošči.
Vedno moraš sam pri sebi razčistiti, kdo je gnil. Ti ali sistem?
Malo so spremenili pa je že jok in stok.
Ker očitno veš kaj so spremenili (če so res), bi se spodobilo, da bi mu pomagal.
Eh?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: andromedar ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Rjavenje podvozja - Mazda 6 letnik 2005 (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 14082 (11215) | bambam20 |
» | Microsoft se ne šali: novi procesorji resnično terjajo nov Windows (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 41253 (35661) | AndrejO |
» | windows 8 inštalacija????Oddelek: Operacijski sistemi | 1376 (1204) | KTr1sk |
» | Hynix in Toshiba razvijata naslednjo generacijo pomnilnika MRAMOddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 6242 (5174) | win64 |
» | Za Symbian še vedno načrtovani popravki (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Nokia / Symbian | 14461 (12299) | pleomax |