Forum » Pomoč in nasveti » OneDrive za podjetja - problem s sinhronizacijo
OneDrive za podjetja - problem s sinhronizacijo

bisernik ::
Baje bi moral počakat s sinhronizacijo na prvem računalniku in potem sinhronizirat še druge, jaz pa preden se je končala sinhronizacija na prvem, sem preurejal mapo "Onedrive" na drugem računalniku... Mislim, da se je še sinhronizirala mapa, ko sem že na drugem spreminjal ime glavne podmape (ona, ki ni za skupno rabo in vanjo snemal nove datoteke... Potem mi je čez čas javilo, da imena glavne mape ne more spremeniti, al nekaj takega... Potem sem spremenil ime nazaj, tako kot sem določil pri inštalaciji...
A ma to lahko posledice? Baje potem pride do problemov pri sinhronizaciji... Zdaj mam občasno probleme, sem opazil, da določene datoteke ni prvem računalniku, če jo naredim na drugem, četudi je sinhronizacija že izvedena...
A ma to lahko posledice? Baje potem pride do problemov pri sinhronizaciji... Zdaj mam občasno probleme, sem opazil, da določene datoteke ni prvem računalniku, če jo naredim na drugem, četudi je sinhronizacija že izvedena...

Zdaj je en cajt nekak delalo, zdaj pa spet ne gre...
A mi lahko kdo razjasni, zakaj pride do tega, da mi na vseh računalnikih, kjer imam inštaliran Onedrive, naenkrat ne sinhronizira več? Ko dodam datoteko npr. na prenosniku, mi je na stacionarnem ni... Na vseh računalnikih mi piše, da je Onedrive posodobljen...
A mi lahko kdo razloži, zakaj pride do tega, pa kako se da to popravit?
A mi lahko kdo razjasni, zakaj pride do tega, da mi na vseh računalnikih, kjer imam inštaliran Onedrive, naenkrat ne sinhronizira več? Ko dodam datoteko npr. na prenosniku, mi je na stacionarnem ni... Na vseh računalnikih mi piše, da je Onedrive posodobljen...
A mi lahko kdo razloži, zakaj pride do tega, pa kako se da to popravit?

zee ::
Zgleda kot problem OneDrive-a. Si kontaktiral podporo?
zee
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.

Ne, nisem... kaj morem se to včlanit na forum OneDrive, al je kak email za podporo, al kako?

cegu ::
Meni to ni uspelo usposobiti, pa čeprav je skorajda brezplačen za non-profit podjetja. Cela Microsoftova pisarna se mi zdi preveč komplicirana, že to da sinhronizacija dela le takrat ko se ji zazdi.. pa še spodaj piše da si dajejo 48ur časa za to, da bodo nove datoteke vidne vsem.
Je pa od tega meseca na voljo Google Apps for non profits in Google Apps for Education v Sloveniji. Preferiram:D
Je pa od tega meseca na voljo Google Apps for non profits in Google Apps for Education v Sloveniji. Preferiram:D
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Cloud backup - izkušnje (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 11010 (8991) | Lonsarg |
» | Avtomatsko shranjevanje namizja na OneDriveOddelek: Pomoč in nasveti | 1440 (1269) | Mercier |
» | Onedrive meče datoteke v koš..Oddelek: Programska oprema | 3452 (2580) | hdx |
» | Microsoft z Office 365 zasluži več kot z Office (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Rezultati | 30091 (26723) | GupeM |
» | Microsoft na One Drive ponuja neomejeno hrambo (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 27055 (24052) | Mr.B |