Forum » Loža » Kateri pomivalni stroj?
Kateri pomivalni stroj?

5erson ::
Če dobiš vračilo kupnine in si bil prej zadovoljen z njim, kupiš enak ali novejši model.
Če imaš srečo, to ponoviš na vsake 4,5 leta. ;)
Imeli 3 Miele-je zaporedoma. Rezervni deli so zlati. Zadnjemu je po dobrih 5 letih ckrnila obtočna črpalka, cena 360€+delo, zato imamo za ta denar sedaj BEKO.
+ bolj pogostega menjavanja je to, da se znebiš vodnega kamna&bakterij v delih ki jih ni mogoče očistiti
- okolje
Imeli 3 Miele-je zaporedoma. Rezervni deli so zlati. Zadnjemu je po dobrih 5 letih ckrnila obtočna črpalka, cena 360€+delo, zato imamo za ta denar sedaj BEKO.
+ bolj pogostega menjavanja je to, da se znebiš vodnega kamna&bakterij v delih ki jih ni mogoče očistiti
- okolje

NejcSSD ::
Tale za dobrih 700 z vračilom in kuponom mi je padel v oči, kaj pravite?
https://www.aliansa.si/bosch-vgradni-po...
PC : MAG B550 Tomahawk, Ryzen 5600X, 32Gb DDR4, 2x 1TB NVME, AMD 6700XT

redtech ::
Ta je pomoje best buy jaz gledam isto serijo 6 samo (XXL 5cm višji), pa ga nočejo spustit iz 940 EUR :)

Magic1 ::
Če dobiš vračilo kupnine in si bil prej zadovoljen z njim, kupiš enak ali novejši model.
Imeli 3 Miele-je zaporedoma. Rezervni deli so zlati. Zadnjemu je po dobrih 5 letih ckrnila obtočna črpalka, cena 360EUR+delo, zato imamo za ta denar sedaj BEKO.
- okolje
Imam ravno slabo izkušnjo z Beko pomivalcem. Je po 6 letih začel zafrkavt in kličem servis. Mi na uradnem dajo cifre parih serviserjev in od njih zvem, da je trenutno praktično nemogoče dobit rezervne dele in da noben več noče servisirati Beko naprave... Ni glih to dobra popotnica za nakup. Sej imaš se dosti drugih firm za podobno ceno, npr Gorenje, Vox, elektrolux, whirpool.
Magic
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Magic1 ()

Scorpy84 ::
v to dvomim, prej so izogibali delu, ker je preveč za razstavljati in ponavadi, ko začne nagajati se še druge okvare pojavijo po večini zaradi vodnega kamna in ne želijo imeti tečno stranko. Imajo dosti naročil in izkušnje, da vejo kaj je treba sprejeti.

MrStein ::
Tale za dobrih 700 z vračilom in kuponom mi je padel v oči, kaj pravite?
Hiter program traja uro in pol.
Motiti se je človeško.
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!

NejcSSD ::
Uredu. Mi je vseeno če pere samo da opere. Ponavadi ponoči, zjutraj pa ven zlagamo
PC : MAG B550 Tomahawk, Ryzen 5600X, 32Gb DDR4, 2x 1TB NVME, AMD 6700XT
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
⊘ | Kateri pomivalni stroj?Oddelek: Loža | 2236 (1194) | N0t0ri0us |
⊘ | Nakup pomivalnega stroja (izbira) (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 11351 (7290) | Kodrnusa |
» | pomivalni stroj beko: popravilo ali novega??Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 11207 (9590) | mulc007 |
» | Kater pomivalni stroj ? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 25221 (14122) | starfotr |
» | Vgradnji pomivalni strojOddelek: Kaj kupiti | 3403 (2843) | Mare2 |