» »

Logitech Anywhere MX - leva tipka ne deluje

Logitech Anywhere MX - leva tipka ne deluje

schurda ::

Miška za prenosnik. Leva tipka občasno ne deluje, ali pa deluje kot dvoklik. Testirano na PC in laptopu. Ali pa je potrebno močneje pritisniti.

Je možno popraviti ali je treba novo? Sicer je miška odlično ohranjena.Vse ostalo je v odličnem stanju.
I want to know God's thoughts, the rest are details. (Einstein)

twom ::

V IC elektroniki kupiš mikro stikalo, razdreš miško in ga zamenjaš (jaz bi zamenjal kar oba). Rabiš pa spajkalnik.

blink ::

schurda je izjavil:

Miška za prenosnik. Leva tipka občasno ne deluje, ali pa deluje kot dvoklik. Testirano na PC in laptopu. Ali pa je potrebno močneje pritisniti.

Je možno popraviti ali je treba novo? Sicer je miška odlično ohranjena.Vse ostalo je v odličnem stanju.

Klasika. Po raznih bedastih online nasvetih, ki noben ne deluje, sem kar razdrl mikrostikalo in kovinski del notri upognil da miska normalno klika. Deluje.

nejclp ::

Tudi jaz. Najprej jo razdri pa spucaj. Kako se spuca stikala, je lepo demonstrirano tukaj

smolep ::

blink je izjavil:

schurda je izjavil:

Klasika. Po raznih bedastih online nasvetih, ki noben ne deluje, sem kar razdrl mikrostikalo in kovinski del notri upognil da miska normalno klika. Deluje.

Tudi jaz sem naredil enako. Razdrl mikrostikalo, dobro očistil z alkoholom in malce dodatno upognil. Dobro je bilo cca. 2 meseca, naro se je stvar ponovila. Bo treba res menjati mikrostikalo.

blink ::

smolep je izjavil:

blink je izjavil:

schurda je izjavil:

Tudi jaz sem naredil enako. Razdrl mikrostikalo, dobro očistil z alkoholom in malce dodatno upognil. Dobro je bilo cca. 2 meseca, naro se je stvar ponovila. Bo treba res menjati mikrostikalo.

Meni pa dela ze cca. 2 leti brez problemov. Sem pa kar dobro upognil bakreni jezicek ki se nahaja na spodnjem delu bakrenega elementa.

Takole:
https://m.youtube.com/watch?v=eDoXMJyim...

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: blink ()

Frenckie ::

schurda
Saj verjetno imaš doma še kake stare miške, jih odpri ter primerjaj mikrostikala. Delujočega odlotaj in zamenjaj v priljubljeni miški.

schurda ::

Hvala, bom proval.
I want to know God's thoughts, the rest are details. (Einstein)

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Več klik na miški

Oddelek: Elektrotehnika in elektronika
51003 (771) Ribič
»

Logitech G 700

Oddelek: Elektrotehnika in elektronika
7966 (714) Razerzone
»