Forum » Loža » Tornado.si - nov slovenski torrent portal
Tornado.si - nov slovenski torrent portal

edi123 ::
Kateri je dober plačljiv/privatni tracker za filme in serije? Lani so vgasnili rarbg sedaj še torrentgalaxy in sem sit iskanja vsakih par mesecev kjer si lahko potegneš dol kvaliteten rip.

Ring0Ruin ::

8====D~~ ::
Kateri je dober plačljiv/privatni tracker za filme in serije?
A ljudje res plačujejo, da lahko torrentajo lmao
Razen če gledaš nek pretensious arthouse shit ali pa turkemenistanske telenovele in ostale nišne/regionalne zadeve, dobiš večinoma vse na odprtih/polodprtih trekerjih, sam poiskati jih je treba.

Skyman ::
Vecina trackerjev al s povabili,ali pa da plcas.Ce ni ne to ali drugo je piratebay okej.Sam tudi neke alternative iscem.

Duros ::
Večina privatnih trackerjev so invite only ali pa tudi invitov več ni. Najbolje je, da koga poznaš, ki je v teh vodah, pa te povabi/usmeri.

matobeli ::
Pa sej je kar nekaj odprtih:
eztv.to, l337x.to, yts.mx pa še kaj se najde, bi moral pogledat po čem mi vse brklja klient.
eztv.to, l337x.to, yts.mx pa še kaj se najde, bi moral pogledat po čem mi vse brklja klient.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kako narediti Partis 2.0? (strani: 1 2 )Oddelek: Izdelava spletišč | 22760 (15788) | guano |
⊘ | Slovenski torrent trackerOddelek: Omrežja in internet | 33583 (26268) | Mavrik |