» »

Kje bi živeli?

Kje bi živeli?

««
6 / 6
»
»»

Scaramouche3 ::

Scorpy84 je izjavil:

To je malo sebično, ampak ok vsak drugače razmišljajo, očitno eni imajo otroke sam da jih imajo, da niso čudni v družbi, pa da se jih čim prej rešijo. Meni je cilj, da smo še vedno v bližini, tudi ko bojo večji.

Bravo!

matobeli ::

Sej ponavadi nimajo izbire tko da so v bližini tudi ko so večji >:D

johnnyyy ::

Scorpy84 je izjavil:

Meni je cilj, da smo še vedno v bližini, tudi ko bojo večji.

Ta cilj boš IMO izjemno težko dosegel, saj ko bodo otroci večji bodo imeli svoje želje in lahko se zgodi, da bodo našli stvari ki niso v tvojem mestu/kraju. Tako, da če je tvoja žćelja da boste blizu potem je najbolje, da imaš zadaj toliko financ in si tako prilagodljiv da se lahko seliš z oz. za otroci.

Scorpy84 ::

Glede na to, da sem v blizini glavnega mesta, kjer imas prakticno vse, sem varen do konca njihovega faksa. Tudi selitev ne bo problem, zadnjih par let sem imel oglede za vecjo hiso pa sem si premislil, bom cakal na dobro punudbo v trenutnem kraju. Lahko imata zelje, ampak po danasnji druzbi vidim, vsaj tisti, ki imajo zdrav odnos v druzini, ostanejo skupaj v istem kraju. Tisti, ki pa ne, je pa drugo.

johnnyyy ::

Scorpy84 je izjavil:

Glede na to, da sem v blizini glavnega mesta, kjer imas prakticno vse, sem varen do konca njihovega faksa. Tudi selitev ne bo problem, zadnjih par let sem imel oglede za vecjo hiso pa sem si premislil, bom cakal na dobro punudbo v trenutnem kraju. Lahko imata zelje, ampak po danasnji druzbi vidim, vsaj tisti, ki imajo zdrav odnos v druzini, ostanejo skupaj v istem kraju. Tisti, ki pa ne, je pa drugo.

Niti ne. Že v mojih časih je precej študentov odšlo v tujino preko Erazmusa, eni so se vrnili, vsi pa ne. Hudič je ko pridejo v tista leta, ko spoznajo pertnerja/ko, to lahko stvari še dodatno obrne. Za te stvari ni garancij.

bm1973 ::

Za otroke je najbolj zdravo, da se vsaj tam 1x konec faksa, ali pa s prvo službo, odselijo.

Če ne drugega, že zato, da malo vidijo, kako življenje sploh poteka, in da se končno nafukajo nekje drugje kot doma pri ta starih...

Če si kot starš lahko privoščiš najem za kako sobo/garsonjerco, najem ali nakup, plus nekaj prispevka s strani otroka, boljše popotnice za njega ni.
««
6 / 6
»
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo

Življenje v Ljubljani (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )

Oddelek: Loža
43953919 (41584) kuglvinkl
»

Nakup hiše na podeželju (strani: 1 2 3 4 )

17525135 (17436) link_up
»

Vrednost bližine delovnega mesta (strani: 1 2 3 4 )

15015598 (11641) solatko
»

Zaznan trend porasta povpraševanja po hišah na podeželju (strani: 1 2 3 4 )

17824182 (19261) trancer01
»

V katero slovensko regijo bi šli živet? (strani: 1 2 3 )

11020497 (16001) zobnik

Več podobnih tem