» »

Predstavil bi (svoje) slike

Predstavil bi (svoje) slike

««
7 / 7
»
»»

dronyx ::

@Barbarpapa2: Se strinjam. Sedaj je kar je. Mogoče bom izdeloval lokalizirane verzije za posamezno tržišče. Če bi eno serijo kupil Kim Jong Un bi bil pa sploh ponosen. To bi me lanisralo na naslovnice vseh svetovnih medijev, kar bi bila izvrstna reklama.

Zimonem ::

Upam da omogočiš avatarje z opicam, pa ne pozabi na orangutane.

Zimonem je izjavil:

Upam da omogočiš avatarje z opicam, pa ne pozabi na orangutane.

Kakšne avatarje? Jaz sicer uporabljam na par socialnih omrežjih tale avatar:

Iz opusa It is not a toy! - It is a fucking Monkey! Te so naslednje za na steno.

#Make America Slim Again (MASA)

Prejšnji teden je bil zame velik dan, saj sem si naredil mojo prvo opico, natisnjeno na platnu velikosti 30cm x 30cm. Z rezultatom sem moram reči izjemno zadovoljen. Še uslužbenka v tiskarni, kjer so opico natisnili, me je pohvalila, da ji je moja opica zelo všeč. Sem pa moral pred tiskom s pomočjo AI močno povečati resolucijo slike.

Moja prva ideja je bila, da naredim s pomočjo opic, natisnjenih na platno, razne kompozicija za na stene. To sem potem mislil dati na neko spletno stran in prodajati, če bi kdo hotel kupiti. Samo potem sem se pa premislil. Namreč ne mislim jaz po celem svetu tega pošiljati. S tem je preveč dela. Naslednja ideja je pa ta, da jaz na spletu objavljam te kompozicije in potem si jih vsak sam lahko naredi, ali pa spremeni, če želi. Lahko bodo ljudje delali tudi sami nove kompozicije in jih objavljali na moji spletni strani. Seveda na mestu je vprašanje, kje je pa tu kakšen zaslužek? To je dobro vprašanje. Na prvi pogled ga ni. Bom pa dal čez čas možnost, da mi vsak nakaže kakšen simbolični prispevek, če so mu moje opice všeč in želi nekaj prispevati. Torej nekaj podobnega kot nabirke v cerkvi. Sem pa tudi že Furs spraševal, kako lahko to naredim zakonito, da me ta država ne zapre zaradi utaje davkov, pa so mi odgovorili tako na dolgo in široko, da se mi še ne ljubi tega brat. Bom prebral, ko bom potreboval.

Nekje v daljavi vidim prvi milijonček. Pravijo da je potem vse bistveno lažje. Jahte, ženske, privatno letalo, mogoče prva igralnica...Hotelov pri nas pa ne mislim kupovat. S tem imaš samo delo.

Barbarpapa2 ::

Dober večer...

Sherlock Hopeless na delu:

... druga fotka je bila narejena na postaji ali postajališču Slovenskih Železnic, prenovljenem vzadnjih nekaj letih...

... grem banano pojest zdaj...

Jože
««
7 / 7
»
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo

Bomo videli kdo se bo na koncu smejal!

Oddelek: Loža
161010 (653) Scaramouche3
»

Newyorško oblikovalsko priznanje za plakat

412638 (1145) nejc_nejc
»

Večina ne uporablja umetne inteligence (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija
17611752 (4742) Mr.B
»

V katere poklice/kariere se lahko relativno hitro preusmeriš in si sčasoma tudi dobro (strani: 1 2 )

655967 (3233) kriptobog

Več podobnih tem