» »

Čudna trgovina

Čudna trgovina

LordTado ::

Lp
Ali kdo pozna https://aoffstage.lol?

To je verjetno scam ali?

Rias Gremory ::

Že URL smrdi, zagotovo scam
Mirno gledamo, kako naš svet propada,
saj za časa našega življenja ne bo popolnoma propadel.

Kurzweil ::

Glede na URL, ne dotikaj se tega... tudi če je legit, si ne zaslužijo incoma zaradi ogabne domene...

Samael ::

Ja, zakaj sploh limaš te oslarije? Tole je vse, kar rabiš videti, pa ti je jasno če je scam ali ne:

TOS:
Questions about the Terms of Service should be sent to us at customershelpyou@outlook.com

KONTAKT:
E-pošta službe za stranke: [customerservicescstang@gmail.com ]
Samael != Samuel

mojsterleo ::

Za moje pojme je scam. Aparat za merjenje krvne glukoze brez špikanja trenutno ne obstaja.

Daniel ::

Nateg

jest10 ::

mojsterleo je izjavil:

Za moje pojme je scam. Aparat za merjenje krvne glukoze brez špikanja trenutno ne obstaja.

V testni verziji obstaja (leto nazaj se je dalo sodelovati pri testiranju).
Jasno pa tega še ni na trgu.

Aramis ::

LordTado je izjavil:

Lp
Ali kdo pozna https://aoffstage.lol?

To je verjetno scam ali?

Ko ti tak link ne potegne...

pol pa ti res ni pomoči.
Kot ona, ko jo je BT prosil za 800k €.

Mirjana ::

mojsterleo je izjavil:

Jaz si že tri leta merim sladkor brez špikanja.
Abbott FreeStyle Libre. In tudi druge firme so.8-)

jest10 ::

Mirjana je izjavil:

Vseeno se špikneš pri vstavitvi senzorja;)

Samael ::

Samael je izjavil:

Ja, zakaj sploh limaš te oslarije? Tole je vse, kar rabiš videti, pa ti je jasno če je scam ali ne:

TOS:
Questions about the Terms of Service should be sent to us at customershelpyou@outlook.com

KONTAKT:
E-pošta službe za stranke: [customerservicescstang@gmail.com ]

Btw. če v google vneseš katerega teh dveh mail naslovov, ti najde cel kup "čudnih" trgovin. Nekaj domen je pa še v pripravi za nove scam podvige.
Samael != Samuel

hotig ::

Mirjana je izjavil:

mojsterleo je izjavil:

Je treba poznat razliko! Kot prvo je eno aparat za merjenje krvnega sladkorja (najbolj natančen), drugo je senzor za merjenje sladkorja iz medceličnine (uradno poimenovanje) - ta je manj natančen (določeni proizvajalci pa zahtevajo tudi merjenje glukoze iz krvi, če ne zaradi umerjanja pa vsaj za zagon senzorja ob začetku delovanja, to pač ni zahtevano pri tvojem modelu/proizvajalcu), tretja vrsta pa je ta nova naprava, ki naj bi delovala z merjenjem glukoze iz prsta na podlagi toplote in švica + še nekaj drugih čunga lunga parametrov (sicer se zdi lepo, ampak je to najmanj natančna/netočna metoda in poleg proizvajalčevih dokazov nima nekih relevantnih dokazov o učinkovitosti, ciljajo na tiste nevedne brez izkušenj, ki bodo nasedli na lepe besede).

Blinder ::

Sigurno scam
99.991% of over-25 population has tried kissing.
If you're one of the 0.009% who hasn't, copy & paste this in your Signature.
Intel i3-12100f gtx 3050 Pismo smo stari v bozjo mater. Recesija generacija

mojsterleo ::

hotig je izjavil:

Mirjana je izjavil:

mojsterleo je izjavil:

tretja vrsta pa je ta nova naprava, ki naj bi delovala z merjenjem glukoze iz prsta na podlagi toplote in švica + še nekaj drugih čunga lunga parametrov (sicer se zdi lepo, ampak je to najmanj natančna/netočna metoda in poleg proizvajalčevih dokazov nima nekih relevantnih dokazov o učinkovitosti, ciljajo na tiste nevedne brez izkušenj, ki bodo nasedli na lepe besede).

V bistvu je za tem čisto spodobna ideja... IR laser penetrira kožo in s tem povzroča segrevanje glukoze, s tem ko se svetloba konvertira v toploto. Je možno izmeriti glukozo v krvi. So še drugačne metode. Že kar nekaj časa testirajo to tehnologijo (tudi pri nas), govorilo se je tudi, da jo bo vseboval Apple Watch ampak zaenkrat nič od tega. Tudi zanesljivost meritev bo verjetno skrajno amaterske narave.

aytim ::

jest10 je izjavil:

mojsterleo je izjavil:

V testni verziji obstaja (leto nazaj se je dalo sodelovati pri testiranju).
Jasno pa tega še ni na trgu.

Obstaja. Tudi dobi se ga. Je pa cena kar ohoho in ce ni potrebe po 5x spikanju na dan, se ne izplaca

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Nakup aparata za merjenje krvnega sladkorja in holesterola

Oddelek: Pomoč in nasveti
215777 (4985) MadMax
»

Misicna masa in diabetes (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
9722660 (3748) Aquinas
»