Forum » Zvok in slika » odklep A1 set-top box KAONMEDIA KSTB3019
odklep A1 set-top box KAONMEDIA KSTB3019

kurzschluss ::
Pozdravljeni,
ne vem, če odpiram temo na pravem mestu, pa vseeno... doma se mi valja A1 set top box KAONMEDIA KSTB3019 (kolikor vem, ni ANDROID OS) in me zanima, če je možno ta set top box kako odkleniti, saj trenutno javlja napako, da naprava ni registrirana... že lep čas ne uporabljam več TV storitev od A1, samo še internet... pa se je zgleda set top box "pozabilo" vrniti... zdaj pa bi ga, če je možno, uporabil za drug tv kot tv box...
Hvala za info.
ne vem, če odpiram temo na pravem mestu, pa vseeno... doma se mi valja A1 set top box KAONMEDIA KSTB3019 (kolikor vem, ni ANDROID OS) in me zanima, če je možno ta set top box kako odkleniti, saj trenutno javlja napako, da naprava ni registrirana... že lep čas ne uporabljam več TV storitev od A1, samo še internet... pa se je zgleda set top box "pozabilo" vrniti... zdaj pa bi ga, če je možno, uporabil za drug tv kot tv box...
Hvala za info.

starfotr ::
Vrniti ga moraš nazaj k njim v poslovalnico ali skladišče, drugače boš dobil račun za plačilo te opreme.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Windows 8.1 brez internetaOddelek: Pomoč in nasveti | 1230 (763) | Klemen86 |
» | IP TV, PC in Wi-Fi router na istem switchuOddelek: Omrežja in internet | 1923 (1301) | Hardon |
» | projektor ali tvOddelek: Kaj kupiti | 3913 (1741) | Filip8 |
» | ali nas lahko nategujejo z dvb-t mpeg 4?Oddelek: Zvok in slika | 2308 (1771) | misek |
» | Siol Internet TRIOOddelek: Pomoč in nasveti | 1739 (1469) | Maverick33 |