» »

Uporaba pravosodja proti opoziciji tudi v slo?

Uporaba pravosodja proti opoziciji tudi v slo?

Temo vidijo: vsi
1
2
3

cirecire ::

Sodba je že napisana, postopek pa še traja?
Po ustavi je vsakdo nedolžen dokler se mu ne dokaže krivica s pravnomočno sodbo (27. člen Ustave RS)

Da so Janši sodbo spisali še preden je proces proti njemu zaključen, dokazuje samo to, da je naše pravosodje na nivoju kakšne diktature iz tretjega sveta, kjer opozicijski voditelj nima nikakršne možnosti, da bi imel pošteno sojenje.

Je pa po moje sedaj mala panika v Murglah in na celjskem sodišču. Zdaj bodo proces za kakšen teden zavlekli, de bodo najbrž malo spremenili sodbo, da ne bo ravno taka kot na teh dokumentih v anonimki.

Ganon ::

cirecire je izjavil:

Sodba je že napisana, postopek pa še traja?
Po ustavi je vsakdo nedolžen dokler se mu ne dokaže krivica s pravnomočno sodbo (27. člen Ustave RS)

Da so Janši sodbo spisali še preden je proces proti njemu zaključen, dokazuje samo to, da je naše pravosodje na nivoju kakšne diktature iz tretjega sveta, kjer opozicijski voditelj nima nikakršne možnosti, da bi imel pošteno sojenje.

Je pa po moje sedaj mala panika v Murglah in na celjskem sodišču. Zdaj bodo proces za kakšen teden zavlekli, de bodo najbrž malo spremenili sodbo, da ne bo ravno taka kot na teh dokumentih v anonimki.

So vedno tako naiven?

feryz ::

Veliki_Blek je izjavil:

BTW nisem nikoli bil PV, minister in poslanec, pa imam boljši avto kot je Škoda Kodiaq.
Jaz tudi. In je iz vesolja vidno, od kje je denar za avto.

In ne, nisem dobil gotovine od sestrične. Kot to prakticirajo pv, poslanci in ostala lažniva in kradljiva sodrga.

endelin ::

S pravosodjem lahko onemogočiš kateregakoli politika, če imaš ustrezno dominanco svojih ljudi v državnih institucijah in medijih. In levica ima, saj kadruje vsaj 3/4 časa. Dovolj je že da je dvom in si zmagal - politika je igra zaupanja. Kaj je res in kaj ne niti nima veze na koncu. Lahko pa skenslaš človeka - dovolj je že za čas volitev. no man no problem.

MSM bodo imeli spet polno dela ljudem pojasnevati da se o tem ne razpravlja in da je treba verjeti sodstvu i (čeprav potem veliko primerov pade - verjetno bo tudi to na koncu zastaralo :D) in da je "10 jajc" največji problem države, v državi, ki jo po besedah mafijcev štejejo za varno zatočišče je to seveda dodaten kompliment :D
in kjer državni tožilci namerno zamudijo rok, da so zaradi tega dokazi nični ;-) Že iz zgornjega je pomembno, da se oblast v demokraciji menja. Najbolje na dva mandata.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: endelin ()

endelin ::

Primer sem nehal spremljati takrat ko sem nekje bral, da je (je bila?) sodna izvedenka ista oseba, ki je za frende strokovno "ocenila" podrtijo na litijski:P

Ma saj bo v prihodnjih dneh dosti za prebrati in se bo kaj izluščilo kaj je relevantno in kaj ne.

Upam, da gre za strokovnost sodišča ne glede na izid na koncu in je vsak rezultat rezultat nedvoumnosti in ne kakšne pristranskosti ali "nestrokovnosti" in da primer ne pade ali zastara čez 5 let (torej da je krivda, če je, nedvoumna...) ;-)

Zgodovina sprememb…

• spremenil: endelin ()

dronyx ::

Če kdo še ni poštudiral v sloveniji obstaja že zadnjih 35 let omrežje, ki obvladuje vse, tudi organe pregona in pravosodje. To omrežje deluje kot mafija, samo da je del države. Financirajo se večinoma iz denarja podjetji v državni lasti in v žepe spravljajo milijone. Da jim vse skupaj tako dobro uspeva 35 let pa so najbolj zaslužni slovenski mediji, ki jih to omrežje zlorablja za svoje interese. Mediji so pač kurbe, ki jih z denarjem lahko kupiš. Slovenija je dejansko najbolj skorumpirana mafijska država na balkanu. Poleg postkomunistične mafije delujejo tu še srbska, črnogorska, albanksa, smetarska, elektro mafija in še katere, ki živijo v simbiozi. Organov pregona pri nas praktično ni, oziroma so bolj v smislu redarstva, ker tega nihče zares ne preganja. Je pa za mreža (jaz ji rečem hobotnica) učinkovito onesposobila organe pregona in pravosodje, stranski učinek pa je, da imamo tu pravo mafijo na počitnicah. Kdor bolje pozna razmere ali hodi z odprtimi očmi bo opazil, da so razmere katastrofalne. Pri nas bi moralo biti na ulicah vsaj 100.000 ljudi, samo se vsem jebe za vse, ker je standard zaenkrat dovolj visok. To gre na roko tej hobotnici.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: dronyx ()

recmajkemi ::

Ne bi se mogel bolj strinjati z zadnjim postom. Tak šit-šov, k se ga gremo pr nas je wow just wow.
V tej državi vsi vedo za vse svinjarije, ki se dogajajo.
Ko pa vprašaš, kdaj so prijavili kako stvar pa črički.
Če veš, obišči & prijavi na; e-uprava.gov.si/podrocja/vloge/vloga.html?id=2377

Legon ::

Utk je izjavil:

Je Janša tudi dvignil plačo sebi za 50%, sestram pa za 20 evrov?

Zakaj spet lazes in se smesis? Koliko se je spremenila placa Golobu od nastopa mandata do danes? Da vidimo ali namenoma zavajas ali res pojma nimas.

Utk ::

Legon je izjavil:

Utk je izjavil:

Zakaj spet lazes in se smesis? Koliko se je spremenila placa Golobu od nastopa mandata do danes? Da vidimo ali namenoma zavajas ali res pojma nimas.

LOL. Tu imamo dokaz črno na belem, da je Golob pametnejši od tebe. Kar je kar precejšen dosežek, da si bolj neumen od njega. Je pa res da Golob računa da bo leta 28 še zmeraj predsednik vlade...

Težko rečt kdo izmed vaju je bolj neumen.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Utk ()

Zavedati se moramo še ene posledice tako kriminalno vodene države. Čez 100 let sem prepričan, da če bo ta država še obstajala, bo tu uradi jezik srbo-hrvaški, manjšinski pa albanski in morda slovenski. Danes je po moji oceni tu Slovencev po narodnosti morda 1,5 milijona, čer 100 let jih bo morda par sto tisoč ali še to ne, če se bodo še naprej tako selili od tu in ob tako nizki rodnosti. Nekateri se zavedajo, v kakšni mafijski državi živijo, nekateri samo slutijo. Številni, sploh pa mladi pa vedo, da je od tu potrebno oditi, ker v taki državi si pač ne želiš živeti. Če te hočejo, te ta mafija jutri uniči, saj kot rečeno obvladuje tako organe pregona, kot pravosodja in je del države. Jaz si tu ne bi upal odpreti podjetja nikar, po tem, kar vem kako Sistem deluje. Preštevati se pa hodijo na partizanske proslave. Včeraj sem hodil po Kopru. Srečal sem čuda ljudi iz Azije, kar se mi zdi da so uvoženi delavci iz Filipinov. Ti so se tudi edini kopali v morju. Potem pa srečaš še čuda Balkana. Po facah in avtih se mi zdi, da je med njimi veliko mafijcev. Policije nikjer, saj jo je slovenska hobotnica spremenila v redarstvo za merjenje hitrosti na cestah. Tu se večina sploh ne zaveda, kakšno razdejanje in katastrofo je povzročila ta slovenska mafija. In hobotnica so večinoma Slovenci, pa nekaj oportunistov in juga, ki vidijo možnost za uspeh in vzpon če so del te združbe. Za usodo države jim je pa čisto vseeno. Če bo tule enkrat postalo prevroče pa imajo dovolj denarja, da zbežijo nekam v tujino.

Rešitev za to sranje vidim samo v tem, da nam ameriška NSA naredi ogromno uslugo, vdre v njihove komunikacijske kanale, ki jih uporabljajo in prisluhe objavi na internetu. Potem pa da vidimo, vrli slovenčki, kdo se bo še smejal! Eden glavnih krivcev za to sranje pa slovenski mediji, ki so vse to omogočili in so sostorilci tega zločina. Tako kot v Severni Koreji ljudje ne morejo razumet, kaj se zares dogaja, tudi tu s pomočjo medijev skrivajo resnico, promovirajo nekatere in blatijo druge, ki niso pogodu tej hobotnici. Jaz trdim, da je Slovenija 2025 samo zelo inteligentna verzija Severne Koreje. Vem, težko za razumet, samo uporabljene metode so pa enake. Le da pri nas glava te dobro organizirane združbe državo vodi iz ozadja, v Severni Koreji pa jih ni sram stopiti v ospredje. :)):)):))

Zgodovina sprememb…

• spremenil: dronyx ()

pegasus ::

Eni res mate dumišlijo! :))

Al ti je to ai povedal? :P

Utk je izjavil:

Legon je izjavil:

Utk je izjavil:

LOL. Tu imamo dokaz črno na belem, da je Golob pametnejši od tebe. Kar je kar precejšen dosežek, da si bolj neumen od njega. Je pa res da Golob računa da bo leta 28 še zmeraj predsednik vlade...

Težko rečt kdo izmed vaju je bolj neumen.

Najvecji idiot, je tist, ki je izjavil, da si je trenutna vlada dvignila place. Jebat ga, ze pri elektriki si bil bedak, zdaj pa revez samo se tones.

Najvišji plačni razred po novem 8800 bruto, cca 50% več, najnižji je pač minimalc kot zmeraj.
Sej jaz se čist strinjam, da bi Golob spadal bolj na minimalca, ampak pač ni tam.
Usluge večnemu županu in drugim je pač treba vrnit.

Praviš da se bojo te plače dejansko začele dvigovat "šele" po volitvah, se pravi 2026? No, tudi to je prej kot vsem ostalim...

Moram se malo dopolnit:

Jaz trdim, da je Slovenija 2025 samo zelo inteligentna verzija Severne Koreje. Vem, težko za razumeti, samo uporabljene metode so pa enake ali zelo podobne. To so metode iz učbenikov komunizma, kjer so doktorirali iz področja manipulacije z ljudmi.

mtosev ::

JJ ima spet težave s sodiščem? :D
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013

bbbbbb2024 ::

endelin je izjavil:

Primer sem nehal spremljati takrat ko sem nekje bral, da je (je bila?) sodna izvedenka ista oseba, ki je za frende strokovno "ocenila" podrtijo na litijski:P

Ma saj bo v prihodnjih dneh dosti za prebrati in se bo kaj izluščilo kaj je relevantno in kaj ne.

Upam, da gre za strokovnost sodišča ne glede na izid na koncu in je vsak rezultat rezultat nedvoumnosti in ne kakšne pristranskosti ali "nestrokovnosti" in da primer ne pade ali zastara čez 5 let (torej da je krivda, če je, nedvoumna...) ;-)

Ni to nekaj čudnega ali nepričakovanega. To sem doživel že jaz, ko sem ocenjeval nepremičnine za kredite, včasih sem jaz prosil cenilca, včasih ga je banka poslala.

Obstajajo ključna vprašanja, na katera je dobro dati pravi odgovor. Recimo, če rečeš, da bo nepremičnina za najem, cenilec gre gledat najemnine na kvadrat, nazaj izračuna amortizacijo za 16 let - posledično je cena nepremičnine nizka.

Če pa rečeš, da je nepremičnina za lastno poslovanje, ter se vpogleda v bilance ali kako drugače ugotovi (primerljivi posli) amortizacija, je cena lahko x2 prej dosežene.

Seveda mora biti lastnik pošten pri izražanju namenov.

Nekdo bi lahko rekel, da je nepremičnina za turistični resort, to se da izračunati amortizacija in je nepremičnina suho zlato.

Če pa nekdo kupi 1,5 hektarja zemljišča,ter reče, da bo kmetoval (kar je v TNP težko) to se ve, koliko stane kmetijska zemlja, ki je seveda kategorizirana. Cena nepremičnine bo, posledično, majhna.

Tako da se da uravnavati cenitev. Banke so to že ugotovile, ter dale cenilcu navodila o predpostavkah. Potem je uravnavanje praktično nemogoče.

https://x.com/BojanPozar/status/1911380...

Požar poroča, da je velika panika na celjskem sodišču. Celo noč so gorele luči.
Iščejo žvižgača, ki je dal ven dokaze, da gre za montiran proces.

Od Jančiča do Požarja. Lahko greste še nižje? :))

Če bi bil ponaredek sodbe, bi iskali ponarejevalca in objavili, to je ponaredek.
Iščejo, kako je lahko prišla sodba Trenta predčasno v javnost, za njih je problem samo "poštar" ne vsebina.

Sektaši živite v svetu, nekje izven planeta Zemlja.

lynxslo5 ::

dronyx je izjavil:

Zavedati se moramo še ene posledice tako kriminalno vodene države. Čez 100 let sem prepričan, da če bo ta država še obstajala, bo tu uradi jezik srbo-hrvaški, manjšinski pa albanski in morda slovenski. Danes je po moji oceni tu Slovencev po narodnosti morda 1,5 milijona, čer 100 let jih bo morda par sto tisoč ali še to ne, če se bodo še naprej tako selili od tu in ob tako nizki rodnosti.

”Slovenske identitete, naj si še tako domišljamo, da je, v Evropi in svetu ni, vsaj ne kot del nečesa avtonomnega in do kraja razpoznavnega. Je predvsem identiteta Jugoslavije ali celo Balkana,”
Milan Kučan v Ljubljani, 8. 2. 1989.
Core i7-14700F, Kingston DDR5 32GB (2x16GB) 5600MHz,
MSI PRO B760-P, MSI Nvidia RTX 4070 12GB, NVME Samsung 990 PRO 2TB,
Antec DF700 Flux, Win 11 Pro, ASUS PA279CV ProArt

bbbbbb2024 ::

lynxslo5 je izjavil:

dronyx je izjavil:

Zavedati se moramo še ene posledice tako kriminalno vodene države. Čez 100 let sem prepričan, da če bo ta država še obstajala, bo tu uradi jezik srbo-hrvaški, manjšinski pa albanski in morda slovenski. Danes je po moji oceni tu Slovencev po narodnosti morda 1,5 milijona, čer 100 let jih bo morda par sto tisoč ali še to ne, če se bodo še naprej tako selili od tu in ob tako nizki rodnosti.

”Slovenske identitete, naj si še tako domišljamo, da je, v Evropi in svetu ni, vsaj ne kot del nečesa avtonomnega in do kraja razpoznavnega. Je predvsem identiteta Jugoslavije ali celo Balkana,”

To je bilo res leta 1989. Kar je želel povedati, Slovenija ni (bila) država s 100 in več letno tradicijo. Zato je bilo vsakemu, ki je malo dlje od Evrope bilo težko dopovedati, kje in kaj je Slovenija.
To se je spremenilo.

Po zaslugi Pogačarja, Dončića, Rogliča, Melanije. Slovenija nastopa še v vicih Trumpa, kjer so nam Američani dali 0% tarifo na izvoz žen.

lynxslo5 ::

bbbbbb2024 je izjavil:

lynxslo5 je izjavil:

dronyx je izjavil:

To je bilo res leta 1989. Kar je želel povedati, Slovenija ni (bila) država s 100 in več letno tradicijo. Zato je bilo vsakemu, ki je malo dlje od Evrope bilo težko dopovedati, kje in kaj je Slovenija.
To se je spremenilo.

Po zaslugi Pogačarja, Dončića, Rogliča, Melanije. Slovenija nastopa še v vicih Trumpa, kjer so nam Američani dali 0% tarifo na izvoz žen.

Najbolj nesrečen dan v življenju Milana Kučana je bil takrat, ko je slovenska skupščina razglasila neodvisnost Slovenije od Jugoslavije. Takrat so bili vsi delegati v skupščini veseli in nasmejani, samo on se je kislo držal kot, da je na pogrebu. Slovenija nikoli ni bila njegova intimna opcija. Večstranskarski sistem je dovolil šele potem, ko je na televiziji videl, kaj se je zgodilo s Ceausescujem v Romuniji. Preden je predal oblast, je uničil skoraj vse državne arhive za kar bi ga morali postaviti pred sodišče. Generalom JLA iz Beograda je pomagal razorožiti slovensko Teritorialno obrambo, da bi nas Srbi lahko potokli tako kot Turki tolčejo Kurde.

Ker je Kučanu razpadla Jugoslavija, je pa izvedel plan B in je na ozemlju Slovenije naredil pomanjšano Jugoslavijo. Danes po zaslugi Kučana Slovenci postajamo manjšina na lastni zemlji, srbohrvaščina pa na vseh področjih izriva slovenščino. Kučan je Srbijance postavil, da vodijo naše pravosodje in za župane dveh največjih mest v Sloveniji. Moram pa mu priznati, da mu njegov peklenski plan, da uniči Slovenijo in Slovence še kako dobro uspeva.
Core i7-14700F, Kingston DDR5 32GB (2x16GB) 5600MHz,
MSI PRO B760-P, MSI Nvidia RTX 4070 12GB, NVME Samsung 990 PRO 2TB,
Antec DF700 Flux, Win 11 Pro, ASUS PA279CV ProArt

Zgodovina sprememb…

• spremenil: lynxslo5 ()

Na CNN pravkar o tem, da je Kučan izsilil ameriške carine. Murgle ponovno središče sveta.

Kayzon ::

pegasus je izjavil:

Eni res mate dumišlijo! :))

Al ti je to ai povedal? :P

Kako bos pa ti vedel kaj se dogaja v sloveniji ce zivis v tujini?

Si lahko predstavljaš, da se znam pogovarjati? Z domačimi? Shocking! :|

cirecire je izjavil:

To, da je sodba prišla v javnost je nedvbomno problem, ki ga treba raziskat. Še posebej glede na vse ostale navedbe. Ampak od tega da je nekdo dal v javnost osnutek sodbe do tega, da gre za montiran proces je pa treba kar veliko mentalne gimnastike. Vsaka sodba je spisana preden je vročena prejemniku, drugače zadeve ni možno naredit. Če so bile obravnave zakljujene, je edino logično, da je treba sodbo spisat, preden bo vročena.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Legon ()

Jaz stavim na neko pol-obsodbo. Nečesa bo obsojen, samo brez neke resne kazni.

harmonkar9 ::

Legon je izjavil:

cirecire je izjavil:

To, da je sodba prišla v javnost je nedvbomno problem, ki ga treba raziskat. Še posebej glede na vse ostale navedbe. Ampak od tega da je nekdo dal v javnost osnutek sodbe do tega, da gre za montiran proces je pa treba kar veliko mentalne gimnastike. Vsaka sodba je spisana preden je vročena prejemniku, drugače zadeve ni možno naredit. Če so bile obravnave zakljujene, je edino logično, da je treba sodbo spisat, preden bo vročena.

To je 100 % neizpodbitni dokaz, da gre za montiran proces, saj ko enkrat natipkaš na računalnik, ne moreš več izbrisati in dopolniti. Sodnik si nima vnaprej kaj zapisovat in nekih osnutkov delat, ampak mora poslušat argumente do konca, si zapomniti vse na pamet, udariti s kladivom in šele potem začeti zapisovati sodbo in povzetke. Najbolje bi bilo tudi, da bi v dvorani natipkal celo sodbo pred obrambo, tožilci, obtoženim in kamerami v živo, samo tako bi se lahko prepričali, da mu nihče ne prišepetuje!

Janša je nedolžen.

Sojenje še ni končano. Tudi če bi bilo, kako bi nekdo prišel do osnutka, če si ne bi tega osnutka prepošiljali. Kdo in zakaj po katerem realnem scenariju bi to delal, pa da ne bi izpadlo sumljivo?

harmonkar9 je izjavil:

Legon je izjavil:

cirecire je izjavil:

To je 100 % neizpodbitni dokaz, da gre za montiran proces, saj ko enkrat natipkaš na računalnik, ne moreš več izbrisati in dopolniti. Sodnik si nima vnaprej kaj zapisovat in nekih osnutkov delat, ampak mora poslušat argumente do konca, si zapomniti vse na pamet, udariti s kladivom in šele potem začeti zapisovati sodbo in povzetke. Najbolje bi bilo tudi, da bi v dvorani natipkal celo sodbo pred obrambo, tožilci, obtoženim in kamerami v živo, samo tako bi se lahko prepričali, da mu nihče ne prišepetuje!

Janša je nedolžen.

Malo preveč ameriških filmov gledaš :)

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Legon ()

Legon je izjavil:

Malo preveč ameriških filmov gledaš :)

V Ameriki ni montiranih procesov tako kot so pri nas

Utk je izjavil:

Sojenje še ni končano. Tudi če bi bilo, kako bi nekdo prišel do osnutka, če si ne bi tega osnutka prepošiljali. Kdo in zakaj po katerem realnem scenariju bi to delal, pa da ne bi izpadlo sumljivo?

Vidi se, da so si okoli to pošiljali sodniki med sabo (ki se tipično ne spoznajo na IT), ki ne znajo screenshota narediti, ampak so fotkali z monitorja in da to ni bila kar neka čistilka. Vidi se tudi, da tega ni mogel kar nekdo izven sodišča natipkat, preveč dokazov.

Kar se mene tiče in vseh pravih slovenskih domoljubov, je zadeva jasna, proces je montiran.

Potem praviš da je čistilka odprla osnutek in poslikala?

Jaz sem sicer jasno napisal, da so bili sodniki, ki so si verižno pošiljali osnutke sodb in ne znajo screenshota narediti. Če bi bila slučajno čistilka, bi pa gotovo tudi ona dobila na svoj mail, ne pa kako drugače.

link_up ::

kaj dogaja? JJ gre spet v zapor? Bo cetica?
In and Out

mr_chai ::

Vsi ki tukaj vehementno udrihate proti Janši: Ja prav, ne marate Janše. To lahko razumem, ker razumem razloge zakaj ne marate Janše, ampak vas bi moglo vseeno tukaj skrbeti naše pokvarjeno sodstvo.

Ker če se dogaja taka grozna zloraba na višjih nivojih, potem si ne mislite da se na nižjih inštancah take stvari ne dogajajo. Tudi vi boste enkrat lahko v sodnem procesu kjer boste naleteli na pokvarjenega sodnika.

Slovensko sodstvo je pokvarjeno od glave do pete. Tega problema verjetno ne bi bilo, če bi imeli ob osamosvojitvi lustracijo. Fuck off Bučar. Ščijem na tvoj grob.

Danes Janša, jutri ti!

Meni je vseeno če pride sam hudič, samo da odstrani vse kar je "naredil" Golob. Ni treba niti da zmanjša kak davek, glavno da ukine Golobove.

Meni pa ni vseeno, Janša je edini pravi vodja Slovenije, politik z veliko začetnico in tudi najbolj realističen kandidat, da izbriše golobizme, tega se moramo zavedat.

Miki N ::

Ne vem če je to dobra ideja. Nazadnje, ko je šel Jajo v keho je tam spoznal Sneškota. Med vikend partijami pingponga sta potem navezala tudi... poslovne vezi. Kdo ve, kaj bo ušpičil tokrat.:|

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Miki N ()

bm1973 ::

Jap, zdaj ko je spet referendum, vlečejo spet Janšo ven s tisto Trento...

A ni top že zastaralo?!?!?!

c3p0 ::

Mogoče bo to koga presenetilo, ampak sodniki ne pišejo sami sodb. Sodnik lahko tudi namigne, v katero smer bo šlo in si strokovni pač pripravi eno ali obe varianti, da ima potem manj dela, oz. le popravi neke stvari.

Da pa je to že kar montiran proces... Nemogoče sicer tudi ni, korupcija je razvejana in globoka.

In ja, Holob je SLO potunkal še globlje v gnoj, JaJo ni rešitev, pa tudi novi obraz ne bo. Počakajmo še 30 let, mogoče bo prvi albanski premier kaj boljši.

bm1973 je izjavil:

Jap, zdaj ko je spet referendum, vlečejo spet Janšo ven s tisto Trento...

A ni top že zastaralo?!?!?!

Levaki so že novembra trento obujali
, ker so vedeli, da bo SDS začela februarja zbirat podpise za referendum. Pa vedno nekaj ven potegnejo manj kot 4 leta do volitev.

Vanich ::

Tale sodba bo itak padla, ker v njej piše, da Janša nima nobenega vzdevka. Sam takole z vrha glave lahko izrečem izrečem vsaj tri splošno znane janševe vzdevke: Jajo, Princ Teme, v zadnjem času ga kličejo: Maršal Twito itd, itd... (Ogorevc ka je klical: "jelen moj").

D3m ::

mr_chai je izjavil:

Vsi ki tukaj vehementno udrihate proti Janši: Ja prav, ne marate Janše. To lahko razumem, ker razumem razloge zakaj ne marate Janše, ampak vas bi moglo vseeno tukaj skrbeti naše pokvarjeno sodstvo.

Ker če se dogaja taka grozna zloraba na višjih nivojih, potem si ne mislite da se na nižjih inštancah take stvari ne dogajajo. Tudi vi boste enkrat lahko v sodnem procesu kjer boste naleteli na pokvarjenega sodnika.

Slovensko sodstvo je pokvarjeno od glave do pete. Tega problema verjetno ne bi bilo, če bi imeli ob osamosvojitvi lustracijo. Fuck off Bučar. Ščijem na tvoj grob.

Sem že doživel.
|HP EliteBook|R7 8840U|

Pri Janši je zanimivo meni to, da on zažene kraval okrog "krivosodja" samo ko se mu zdi da je on oškodovan. Pa krivic je pri nas kolikor hočeš, samo takrat nihče nič ne protestira. Kot je nekdo napisal je izvirni problem našega pravosodja bil narejen že na začetku tranzicije, ker se ni opravila lustracija, tako kot recimo v Nemčiji, ko se je vzhodna Nemčija združila z zahodno. Pri nas pa v sodstvu še vedno izvajajo negativno selekcijo in častijo rdečo zvezdo. To se prenaša sedaj iz roda v rod. Pri nas kamor pogledaš je vse rdeče.

:))

floyd1 ::

Pa vedno nekaj ven potegnejo manj kot 4 leta do volitev.

:)) Dober trololo, uživam.

fikus_ ::

Hvala Samael, da si vmes zaprl ono drugo temi in ko sem poslal sporočilo, je vse zbrisalo.

Tako samo na kratko.

To, da je osnutek sodbe prišel na plano, je samo dokaz, da ima SDS lovke povsod, povsod nastavljene svoje ljudi. Ker jim z na sojenju kaže slabo, so se odločili diskreditirati in s tem razveljaviti sodbo preko izdaje osnutka sodbe.
Ta oseba, ki je imela dostop do tega zapisa in ga je dala v javnost, se ni držala procedure sodišča, za Janšo je razkirala svojo zaposlitev na sodišču, tukaj se vidi fanatičnost podpornikov Janše.

To ni zagovor SLO sodišč.

Ze pri sojenju Janši v zadevi Patrija in zastaranju se je pokazala nesposobnost tožilcev in sodišč, je čisto vseeno, ali bi bil Janša obsojen ali ne.
Učite se iz preteklosti, živite v sedanjosti in razmišljajte o prihodnosti.
PS Ne odgovarjam trolom in provokatorjem!

denabiker ::

A zato stvari ne gredo naprej na naših sodiščih in stojijo na tisoče zadev, ker se vsi ukvarjajo kako uničiti Janšo. Aha:)
1
2
3

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Toženim sodnikom in tožilki v zadevi Patria mora Janša povrniti 30.260 evrov pravdnih (strani: 1 2 3 4 5 6 )

Oddelek: Problemi človeštva
25213465 (439) Ganon

Še ena "zmota" našega nezmotljivega sodstva ali politika v sodstvu? (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Problemi človeštva
12922950 (18749) kuglvinkl

Več podobnih tem