Forum » Loža » Lokacija v LJ ob štreknih
Lokacija v LJ ob štreknih

HotBurek ::
Dobro jutro.
Zanima me, kje v LJ je lokacija iz spodaj dveh "zajetkov posnetkov", pa če je stavba na vogalu (iz oranžnih ciglov) še v obstoju?
Zanima me, kje v LJ je lokacija iz spodaj dveh "zajetkov posnetkov", pa če je stavba na vogalu (iz oranžnih ciglov) še v obstoju?
root@debian:/# iptraf-ng
fatal: This program requires a screen size of at least 80 columns by 24 lines
Please resize your window

metalc ::
Zelena jama, neposredna bližina OŠ Vide Pregarc in Kemične tovarne Moste oz. Kemire. Še natančneje, to je ravno na križišču Pokopališke (severni krak, ki gre od proge proti Žalam) in Ob železnici.

HotBurek ::
Kul. Hvala.
Še nikol nisem bil na tem vogalu. Zdej je plan, da grem enkrat tja s peciklom.
Še nikol nisem bil na tem vogalu. Zdej je plan, da grem enkrat tja s peciklom.
root@debian:/# iptraf-ng

kow ::
Se mi zdi da je precej malo znana lokacija, ampak je dobra pot za s kolesom ali pes ob zeleznici. Iz zacetka Tovarniske prides do Kajuhove. Tudi ta del (na sliki), ko se zacne cesta za avtomobile, ni prometna.
Aja, pa pozdravi mi mackone pri kantah za smeti.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: kow ()

V-i-p ::
...
To so pa "hišni" mačkoni, tam pri Fragmatu. Mi je enkrat njihov direktor razlagal, da ji pustijo zaradi glodalcev. Fragmat se namreč ukvarja z proizvodnjo stiropor plošč in ga je tam vse polno pa bi lahko glodalci sranje delali. Tako pa imajo mačjo stražo ;).
Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri. Raje reci, da si naredil že včeraj!

Gagatronix ::
Kar pogresam tisti konec... Bo treba spet enkrat malo it na en sprehod tam naokrog, za nostalgijo.

Zimonem ::

Gagatronix ::
Zanimivo, da ga v Ljubljani prakticno nihce ne uporablja. Medtem pa imas v ptujski obcini par poslovalnic servisa za kolesa s tem imenom.

al_z ::
Bicikel je tujka za izraz dvokolo, medtem ko je kolo lahko tudi del avtomobila, kočije, samokolnice ipd.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nizki dokazni standardi redarstva (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Loža | 6558 (1278) | Utk |
» | Odlaganje smeti v tuj zabojnik (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 25410 (3851) | NEGAN DEAD |
» | Ločevanje odpadkovOddelek: Loža | 11984 (10727) | ...:TOMI:... |
» | Sterilizacija/kastracija mačkOddelek: Loža | 4556 (4166) | blackbfm |
» | Podgana za omaroOddelek: Loža | 8118 (7319) | PINki |