Forum » Pomoč in nasveti » Kako ugotoviti ali je računalnik pod nadzorom?
Kako ugotoviti ali je računalnik pod nadzorom?

Detelj2000 ::
Zdravo!
...seveda prvič... in to zaradi suma, da mi nekdo stalno nadzira računalnik. Tudi sam sem že poizkušal razne programe kot so Activity monitor, Surveillence..., Monitoring,... sedaj me pa zanima kako odkriti, če je kakšen od teh agentov na mojem računalniku. ali obstaja program, ki ga zazna...? Zaželeno bi bilo, da pove tudi od kje nadzor prihaja. Zadeva se odvija v službi... ne s strani vodstva ampak delavcev.
Hvala za pomoč,
...seveda prvič... in to zaradi suma, da mi nekdo stalno nadzira računalnik. Tudi sam sem že poizkušal razne programe kot so Activity monitor, Surveillence..., Monitoring,... sedaj me pa zanima kako odkriti, če je kakšen od teh agentov na mojem računalniku. ali obstaja program, ki ga zazna...? Zaželeno bi bilo, da pove tudi od kje nadzor prihaja. Zadeva se odvija v službi... ne s strani vodstva ampak delavcev.
Hvala za pomoč,
Amater

AndrejS ::
Če v službi ni nujno da je računalnik direktno nadzorovan. Lahko pa je nadzor vršen na usmerjevalniku. Se pravi nadzoruje se samo mrežni promet.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Protišpijunska zaščita Win10Oddelek: Omrežja in internet | 1809 (1247) | nyler |
» | VPN in legalnost le-tegaOddelek: Pomoč in nasveti | 4232 (3512) | SeMiNeSanja |
» | Kako me lahko firma v službi nadzoruje?Oddelek: Programska oprema | 1844 (1444) | St235 |
» | Vodenje službenega kompa kar od domaOddelek: Pomoč in nasveti | 1303 (1163) | urban99 |
» | Windows xpOddelek: Programska oprema | 1036 (885) | andrej |