Forum » Pomoč in nasveti » kingston rami dual channel
kingston rami dual channel

De|Lux ::
imam zgoraj omenjene rame kingston 2x512mb pc 3200 cl2 dual pa me zanima kako jih je treba vstaviti v slote da dejansko delajo na ta princip ker imam nforce 4 plato od gigabyta pa mam 4 slote za rame se pravi po 2 para.so mi rekli da morajo biti vsak v drugem paru slotov ampak se mi v tem primeru racunalnik sploh ne prizge tako da dela samo ce jih imam v istem paru kar pa baje ni dual varjanta saj so pol pocasnejsi.u glavnem kaj narest da bo stvar funkcionirala?a se je treba kej v biosu igrat?prosim za pomoc ker sem jih drago plačal pa mi je škoda da niso izkoriščeni...
hvala za pomoč že v naprej
lp
hvala za pomoč že v naprej
lp

gkovac ::
kok jest vem ti more plata podpirat dual ram... in šele ko se prepričaš, da ti plata podpira jih greš kupit.
Če ti plata podpira dual ram pol poglej v users manual od plate.. tam more vse pisat kaj morš naresti. ČE ti pa plata ne podpira tega... no... khm... si pa stran vrgu šolde
Če ti plata podpira dual ram pol poglej v users manual od plate.. tam more vse pisat kaj morš naresti. ČE ti pa plata ne podpira tega... no... khm... si pa stran vrgu šolde

lp,
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | RAM (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 7507 (6767) | Mr.Nice |
» | Nov DDR ramOddelek: Strojna oprema | 1096 (1015) | WyattEarp |
» | Razlika med Dual channel in single channelOddelek: Strojna oprema | 2030 (1703) | bmandl |
» | vprašanje: 4 ram slotiOddelek: Strojna oprema | 1388 (1238) | Cveto |
» | Kaj bi vi izboljšali na tej konfiguraciji PC-jaOddelek: Pomoč in nasveti | 1308 (1159) | morazem |