» »

T-2: Informacije

T-2: Informacije

Temo vidijo: vsi
««
245 / 245
»
»»

gb39 ::

starfotr je izjavil:

V bloku si že z Wifi 6 totalen car.

Nisi nič poseben, ker si omejen "samo" na 2,4GHz in 5GHz, tako kot tudi prejšnji dve generaciji.

lebang1 je izjavil:

2500/2500 Mbit/s ... Zakaj bi kdo v hiši sploh rabil tako hitrost?

Potem pa vkopijo v računalnik, ki ima gigabit mrežno. Ali pa kupijo svoj router, ki je tudi gigabit, ker so drugi predragi.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: gb39 ()

Andraz201 ::

lebang1 je izjavil:

Meni bi blo fajn samo ne za 20€ več

lebang1 ::

Andraz201 je izjavil:

lebang1 je izjavil:

Ja, fajn se sliš, ampak za brskanje po forumu in gledanju youtuba je zadosti že 100/20.

Liker ::

Kakšna je torej alternativa T-2?
Kdo od večjih nima reklam pri časovnem zamiku?
Za telekom sem od znanca slišal, da to že tudi "imajo" - samo nisem bil čisto 100% ali samo preko spletne aplikacije ali tudi preko TV boxa.
Mama preživi veliko časa na TV-ju in vem da mi bo kmalu zatežila za reklame, tako da bi rad bil pripravljen.

Bo proplus sforsiral da kdor bo hotel gledati njihov slop bo moral predvajati (ne nujno gledati) tudi reklame?

J.McLane ::

A pa so te reklame ločene na tiste programe, ki se (delno)plačujejo preko reklam (POP, Planet) in na druge ki jih plačuješ direktno z naročnino (HBO)?

Ker če prižgem HBO in mi težijo z reklamo bom nekoga nekam poslal.
Simplicity is the ultimate sophistication - Leonardo da Vinci

Če imaš HBO, zakaj sploh gledaš programe, če pa lahko te vsebine gledaš na MAX-u?

Je pa očitno pri nas trenutno trend, ko bodo vsi fiksni paketi dobili gigabit download. Po telekomu je sledil danes še telemach, ostali verjetno sledijo kmalu. Zanimivo bo tudi področje s športnimi programi, zdaj ko je telemach zaril kol vsem trem v tazadnjo s tem, ko so dodali arena sport programe.

lebang1 je izjavil:

Andraz201 je izjavil:

lebang1 je izjavil:

Ja, fajn se sliš, ampak za brskanje po forumu in gledanju youtuba je zadosti že 100/20.

Ali preveč zahtevam, če si želim opcijo 100/100? Ker 20Mbps za nalaganje večjih datotek v oblak ni ravno veliko.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: gb39 ()

lebang1 je izjavil:

Andraz201 je izjavil:

lebang1 je izjavil:

Zame je 1000/100 minimum na optiki, za 10€ bi vzel 2500/2500.
Itak sta zdaj telekom pa telemach dala vse pakete na gigabit download

Andraz201 je izjavil:

lebang1 je izjavil:

Andraz201 je izjavil:

lebang1 je izjavil:

Za kaj pa rabiš če ni skrivnost

gb39 je izjavil:

Za kaj pa rabiš če ni skrivnost

Polna hiša ljudi "lačnih" video vsebin, za hitro pobiranje a steama pa drugo polnjenje diskov ;)

Pa seveda fajn se sliš

vinkop ::

zakaj pa je sedaj telemach dobil arene v ponudbo ? a ni bilo rečeno,da arene ne bojo del telemacha, zaradi sportklubov, ki jih je hotel telemach predrago prodati ostalim ??? Potemtakem bo spet telemach glavni na vasi....spet bojo zmešali glavo polovico naročnikov, kateri pretežno gledajo šport....

vinkop je izjavil:

zakaj pa je sedaj telemach dobil arene v ponudbo ? a ni bilo rečeno,da arene ne bojo del telemacha, zaradi sportklubov, ki jih je hotel telemach predrago prodati ostalim ??? Potemtakem bo spet telemach glavni na vasi....spet bojo zmešali glavo polovico naročnikov, kateri pretežno gledajo šport....

Zato ker so rešili 10 let trajajoč konflikt med United Group in Telekomom Srbije. Skupina United se je umaknila iz zahodnega balkana, torej iz Srbije, S. Makedonije, Črne gore in BiH, z izjemo programov N1 in Nova. Eon international, ki je držal tv pravice za zahodni balkan, so prodali Telekomu srbije, SBB in Net tv plus pa 'e& PPF Telecomu'. Torej je Telekom Srbije dobil vse športne prenose, programi Sportklub pa ne obstajajo več v tej regiji. V zameno se Arena sport umika iz Slovenije in Hrvaške, kjer naj bi pa prednostno pravico za odkup tv pravic imela prav United skupina.
Skratka, zmenil so se, da bodo imeli vsi nekaj od tega. So ga pa naši naivni operaterji naje*ali.

vinkop ::

potemtakem bojo po novem spet programi trije šport tv in šest sportklubov, arene pa izginjajo iz malih zaslonov po Sloveniji ?

vinkop je izjavil:

potemtakem bojo po novem spet programi trije šport tv in šest sportklubov, arene pa izginjajo iz malih zaslonov po Sloveniji ?

Tako kot je bilo nekoč, da

miko22 ::

LeQuack je izjavil:

Zakaj raje T-2 ne kupi Telemach.

haha, ta pa je dobra.

LeQuack ::

Andraz201 je izjavil:

lebang1 je izjavil:

Andraz201 je izjavil:

lebang1 je izjavil:

Kje dobite vi te cene? Če greš na T-2 stran je 100/20 paket 32€, vi pa pravite da je 2500/2500 10€? A jaz kaj pogrešam?
Quack !

LeQuack je izjavil:

Kje dobite vi te cene? Če greš na T-2 stran je 100/20 paket 32€, vi pa pravite da je 2500/2500 10€? A jaz kaj pogrešam?

nič ne pogrešaš rekel sem ČE bi bila NADGRADNJA za 10€ bi mogoče vzel. Itak nimam t-2 pa osnovni paketi so dragi (sm mislil blj splošno pri kateremkoli ISP)

MrStein ::

Liker je izjavil:

Kakšna je torej alternativa T-2?
Kdo od večjih nima reklam pri časovnem zamiku?

Pri Telemach-u jih še nisem videl.
Motiti se je človeško.
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!

starfotr ::

gb39 je izjavil:

starfotr je izjavil:

V bloku si že z Wifi 6 totalen car.

Nisi nič poseben, ker si omejen "samo" na 2,4GHz in 5GHz, tako kot tudi prejšnji dve generaciji.

lebang1 je izjavil:

Potem pa vkopijo v računalnik, ki ima gigabit mrežno. Ali pa kupijo svoj router, ki je tudi gigabit, ker so drugi predragi.

5 GHz nima nobenega oprijemljivega dometa. Zato je več kot dovolj dobro za veliko večino ljudi v blokih.

Vaasky ::

Najbolj zanimivo pa bo ko bodo uporabniki wifi7 ugotovili da je domet wifi-ja zelo omejen oz. 2x manj kot wifi6... in potem ostane ali mesečna najemnina za dodatne točke ali nabavo routerja wifi7...

preprosto prešalta na izključno 2.4ghz in je isti domet
««
245 / 245
»
»»