Forum » Slo-Tech » NEST 2006
NEST 2006

Tero ::
O NEST! Se že veselim :)
Čeprav sam iger ne igram veliko je to kljub temu zelo zanimiv dogodek in ga komaj čakam :)

Čeprav sam iger ne igram veliko je to kljub temu zelo zanimiv dogodek in ga komaj čakam :)
Give a man a fish, he'll be fed for a day.
Teach a man to fish and he'll drown himself.

HardwareMaster ::
Sej ni fora v spilih, fora je v ljudovstvu ki se zbere. Kje so casi, ko smo poceli 1000 in 1 rec, amapk samo folk z foruma. Skoda je tega, pa kaj ces jokat za najaz, NEST le ostaja in nudi en del tega.
Zivel se naprej!
Zivel se naprej!
°°°°°°°°°°°°
AMD Ruls

Tic ::
Sej ni fora v spilih, fora je v ljudovstvu ki se zbere. Kje so casi, ko smo poceli 1000 in 1 rec, amapk samo folk z foruma. Skoda je tega, pa kaj ces jokat za najaz, NEST le ostaja in nudi en del tega.
Tud tega ni več. Samo še l33chanje. Če si ne prineseš novega, svezega, še toplega 500gigaša, nimaš tam 2 dni kaj delat... sploh z gigabitom.
Tud tega ni več. Samo še l33chanje. Če si ne prineseš novega, svezega, še toplega 500gigaša, nimaš tam 2 dni kaj delat... sploh z gigabitom.

ali3n ::
tud jest ne;
@jure - bemti... glej da se letos narišeš tam...
@jure - bemti... glej da se letos narišeš tam...
- "Rozi vidm." "S psom!"
- "A vidš, to je pa že delirij... preveč piješ! Dec nemarn..."
- "A vidš, to je pa že delirij... preveč piješ! Dec nemarn..."

Jst? Men pravis? Ma pizda nc ne slism.
Ja predrago "ljudstvo", letos pa pridem in to za veliko vec dni, ter brez vseh dodatkov razn moje ljubice (compa seveda, prava lubica bo letos doma:)) ). Pecenje, nazdravljanje (z ljudem prijaznimi tekocinami - kar koli ze to je) in ostalo meni ne uide:)
Sam narisat se pa ne morm:P
Ja predrago "ljudstvo", letos pa pridem in to za veliko vec dni, ter brez vseh dodatkov razn moje ljubice (compa seveda, prava lubica bo letos doma:)) ). Pecenje, nazdravljanje (z ljudem prijaznimi tekocinami - kar koli ze to je) in ostalo meni ne uide:)
Sam narisat se pa ne morm:P
°°°°°°°°°°°°
AMD Ruls
Zgodovina sprememb…
- spremenil: HardwareMaster ()

Matek ::
hardi!! 
To je pravi nest spirit, se pridružujem.
<3 <3 <3

To je pravi nest spirit, se pridružujem.
Bolje ispasti glup nego iz aviona.

Hehe, sploh en veste kolk velik sm vas jst pogresu zadni dve leti:D
Sam k je use tko cudn, ni vec tko k je blo ucas,... skoda pac,... vazn da nas NEST ostaja:)
Sam k je use tko cudn, ni vec tko k je blo ucas,... skoda pac,... vazn da nas NEST ostaja:)
°°°°°°°°°°°°
AMD Ruls

TribesMan ::
@Tic, če me spomin ne vara te lansko leto na NESTu ni blo, kako torej več koliko se je l33chalo pa koliko igralo?
Al ti gre mogoče v nos to da nisi bil zaželjen in zdej zlivaš svoj žolč tukaj z glupimi izjavami?
LP
TribesMan
Al ti gre mogoče v nos to da nisi bil zaželjen in zdej zlivaš svoj žolč tukaj z glupimi izjavami?
LP
TribesMan
Moj kompjuter dela: KVIIIIK ... KVIIIK ... KVIIIK.
Ko ga navijem dela: KVIKKVIKKIVKKVIK. :)

poweroff ::
No, jaz pa sem bil lansko leto in nisel nic l33chal. Sem si pa poštimal linux na prenosniku v nulo.

sudo poweroff

TribesMan ::
Na NESTu je vse stvar dogovora. Če je dovolj kandidatov se vse da. Tud jutranja in večerna telovadba se lahko organizira, če so le ljudje za akcijo.
Jest bom po vsej verjetnosti prišel dol z biciklom in laptopom... tko da lahko se gremo mal popotovanja in raziskovanja slovenske obale :) Jest jo bom sigurno en dan mahnil proti sečovljam z biciklom...
Aja... pa tisti ki pravijo da je nest l33ch event, pa da je boring pa nevemkaj se. Jaz lansko leto sploh nisem mel compa s seboj, pa se je dalo na miljon načinov zabavat. Edina pomanjkljivost ki jo ima NEST je to da traja premalo časa :) Eno tedenski event bi bil prava žurka...
LP
TribesMan
Jest bom po vsej verjetnosti prišel dol z biciklom in laptopom... tko da lahko se gremo mal popotovanja in raziskovanja slovenske obale :) Jest jo bom sigurno en dan mahnil proti sečovljam z biciklom...
Aja... pa tisti ki pravijo da je nest l33ch event, pa da je boring pa nevemkaj se. Jaz lansko leto sploh nisem mel compa s seboj, pa se je dalo na miljon načinov zabavat. Edina pomanjkljivost ki jo ima NEST je to da traja premalo časa :) Eno tedenski event bi bil prava žurka...
LP
TribesMan
Moj kompjuter dela: KVIIIIK ... KVIIIK ... KVIIIK.

strictom ::
Js sm za! Fuzbal FTW! Sam branit ne znam k se žoge bojim! Me malo paranoja prime če 20x20cm predmeti letijo prot meni :P
"Violence is the last refuge of the incompetent" - Salvor Hardin

A ste za Windows userji vs. Linux userjam v nogometu? :)

RokX ::
Jaz sm tudi za fuzbal
bom prinsu jst zogo (lahko se zbirate med 4 in 5-ko
)
Ena stvar ki vam jo toplot svetjuem ce se odpravljate z avtom: OBVEZNO SI ZAPOMNITE ZA GASILSKI DOM..vsi domacini vejo kje je....in tistih par 5 ovinkov od doma do šole si boste lahko zapomnili
ps:sicer pa mi tiste slike kako prit do tam niso kej prevec vseč....sam ne nobenmu povedat

Ena stvar ki vam jo toplot svetjuem ce se odpravljate z avtom: OBVEZNO SI ZAPOMNITE ZA GASILSKI DOM..vsi domacini vejo kje je....in tistih par 5 ovinkov od doma do šole si boste lahko zapomnili

ps:sicer pa mi tiste slike kako prit do tam niso kej prevec vseč....sam ne nobenmu povedat

Kdor kuha ta nekaj zakuha
Zgodovina sprememb…
- spremenil: RokX ()

RokX no super. Nas je že enih par.
Btw. 4-ko prinesi je le malo manjša pa bo bolj kulj zgledalo. En komad geekov na eni mali žogi
Btw. 4-ko prinesi je le malo manjša pa bo bolj kulj zgledalo. En komad geekov na eni mali žogi

Tic ::
TribesMan lol.
Ko so bli DChubi postavljeni je bla znana statistika....
Sicer pa ne bom več tega bral.
Ko so bli DChubi postavljeni je bla znana statistika....

Sicer pa ne bom več tega bral.

Zheegec ::
Ja, jez sm tud za 4-ko

"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014

m0LN4r ::
em ja kje že že to v sloveniji zakaj mi ne poveste. vem slike ali če prihajam z 300km bi vsaj malo videl na zemljevidu kje je to.
aja in mogoče pride moj kolega, če so kaki skilled playerji tukaj, ker nobenga ne poznamo v communitiju.
aja in mogoče pride moj kolega, če so kaki skilled playerji tukaj, ker nobenga ne poznamo v communitiju.
https://ref.trade.re/38mvdvxm
Trade Republic 38MVDVXM
Trade Republic 38MVDVXM

Tody ::
sem ti odpisal v drugi temi...
Ampak za vsak primer Tiscover Route Planner Vpiši ime tvojega kraja in Hrvatini pa boš dobil natančna navodila kako se pride do zadeve
Ampak za vsak primer Tiscover Route Planner Vpiši ime tvojega kraja in Hrvatini pa boš dobil natančna navodila kako se pride do zadeve
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Tody ()

m0LN4r ::
eh ne kul je to
hvala
samo naše vasi še niso poslikal pri googlu tak da bo prinas piratstvo še en čas varno
hvala
samo naše vasi še niso poslikal pri googlu tak da bo prinas piratstvo še en čas varno
https://ref.trade.re/38mvdvxm
Trade Republic 38MVDVXM
Trade Republic 38MVDVXM

kuglvinkl ::
Jutri spizdim od nekje od 10. do 13 ure iz LJ. Če lahko kdo na trnih čaka, ga vzamem seboj, če se prikaže na Šmartinski. Sem sam (in moji LM, če koga moti...), verjetno lahko koga vzamem s kišto.
ZS in mobitel za detajle.
ZS in mobitel za detajle.

Tero ::
Zaradi finančnih težav ne morem prit
Mogoče če si bom lahko denar sposodil pridem jutri ali danes ponoči...
MOgoče bi še šel kdo iz Maribora ? Da bi šla skup?

Mogoče če si bom lahko denar sposodil pridem jutri ali danes ponoči...
MOgoče bi še šel kdo iz Maribora ? Da bi šla skup?
Give a man a fish, he'll be fed for a day.

WarMaker ::
Hmmm, meni je bilo namignjeno, da je Nest iz leta v leto slabši, tako da resno razmišljajo o čem drugem. Pozor, rekel sem namignjeno, da ne boš WarMaker zdaj tukaj kaj sral glede tega. Seveda so namigi neuradni.
Kaj bi zdej radi od mene? >.>
Kje sem to napisal? =/
Whatever...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: WarMaker ()

Ziga Dolhar ::
> Pozor, rekel sem namignjeno, da ne boš WarMaker zdaj tukaj kaj sral glede tega. Seveda so namigi neuradni.
A uradno bi pa bilo, da bi Primoz "namigoval", da je ['njegov'] NEST vsako leto slabši?
A uradno bi pa bilo, da bi Primoz "namigoval", da je ['njegov'] NEST vsako leto slabši?

https://dolhar.si/

Kdaj bo kvejk 1v1 turnir?

Lio ::
kdaj se lahko pričakuje kkšno daljše poročilo o celotnem dogodku?
predvsem me zanima "h4x0ring" tekmovanje

Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Meditelan 2006Oddelek: Loža | 2381 (1447) | Tody |
» | NEST.2006 se približuje (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / NEST | 9074 (6415) | driverx |
» | NEST.2006 (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Novice / NEST | 24531 (16436) | frenk |
» | NEST.2005 v sodelovanju z Gigabyte (V) (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Novice / NEST | 16964 (12147) | Dimic |
» | NEST.2005 (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Novice / NEST | 21816 (14998) | Nejc Pintar |