Forum » Mobilne tehnologije » Nokia 5800 XpressMusic
Nokia 5800 XpressMusic

Bor H ::
mene pa zanima če je kdo probov na 5800 windows mobile.. slučajno??
kako točno bi to izvedu?

lxpxp ::
mene pa zanima če je kdo probov na 5800 windows mobile.. slučajno??
kako točno bi to izvedu?
nevem sej lihk to me zanima..če se da al se ne da

lxpxp ::
sam zapečeš na memory stik pa naložiš XP pa je:)
sm pol maš na fonu symbian pa še windows.. kerga ti po zazna??

Odvisno, če dopoldne pržgeš ti gre v XPje, popoldne v Symbian, ubistvu se veže na preprost am/pm switch.

amacar ::
@CleanPower mislim da si ti začel s tem "sam zapečeš na memory stik pa naložiš XP pa je:) "
Sej xp-ji za mobitel sploh ne obstajajo
Sej xp-ji za mobitel sploh ne obstajajo

roki6262 ::
Tisti ki imate tale telefon, ali je meni v slovenščini pa kakšen je spletni brskalnik ali je "kvaliteten"????

Spletni brskalnik je dost kul, ga več uporabljam k opero mini, pa še z vsakim novim firmwareom ga pospešjo mal. Meni pa mislm da ma lahko v slovenščini ja, jst sm ohranu angleščino sicer.

Tkole, bom počas razložu.
Symbian s60 je platforma za pametne telefone, pametni so zato kr lahko gor daš dodatne aplikacije, med aplikacije štejejo igre, ure, navigacije, razne neumnosti in brskalnki drugih ponudnikov. Vodilna za Symbian sta Skyfire in Opera Mini (Mobile že dolg ni bla nadgrajena). Ker Skyfire dela bolj tako tako s touchscreenom uporabiš Opero, ki je super in fajn in so ponavadi same pohvale. Lahko mi verjameš, sem jo uporabljal eno leto preden sm presedlal na 5800. Tukej maš pa že relativno dobr browser, mal ma nerodno rešeno upravljanje z zavihki (tabi) in ni lih enostavno v full screen načinu kliknt back. Drugač pa ne vidim resnih napak.
Symbian s60 je platforma za pametne telefone, pametni so zato kr lahko gor daš dodatne aplikacije, med aplikacije štejejo igre, ure, navigacije, razne neumnosti in brskalnki drugih ponudnikov. Vodilna za Symbian sta Skyfire in Opera Mini (Mobile že dolg ni bla nadgrajena). Ker Skyfire dela bolj tako tako s touchscreenom uporabiš Opero, ki je super in fajn in so ponavadi same pohvale. Lahko mi verjameš, sem jo uporabljal eno leto preden sm presedlal na 5800. Tukej maš pa že relativno dobr browser, mal ma nerodno rešeno upravljanje z zavihki (tabi) in ni lih enostavno v full screen načinu kliknt back. Drugač pa ne vidim resnih napak.

WaterBoy ::
Ne vem več, kaj je že treba storiti če se ti garmin kar sam od sebe sesuva(zapira). Odkar sem updejtal telefon mi dela to, prej mi ni.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: WaterBoy ()

Lukeatluke ::
Imam problem:
Telefon mi v osnovnem meniju ne prikaže bližnjic, vibriranje pa je prisotno.
Če vklopim namesto bližnjic, ikone za imenik, mi jih prikaže.
V osnovnem meniju mi tudi ne deluje zelena in rdeča tipka, ko pa grem v imenik in se postavim na osebo pa naredi-pokliče.
Tudi klic lahko prekinem z rdečo tipko.
Imam v21. verzijo, siMobil, do predkratkim je bilo še vse super fino.
Kaj lahko naredim?

Backup, restore factory settings, preveri če dela
če dela: povrn backup
če ne: na novo inštaliri firmware z nokia PC suite, če še zmer ne dela nes na servis
če dela: povrn backup
če ne: na novo inštaliri firmware z nokia PC suite, če še zmer ne dela nes na servis

Ah cmon, če bi bla ena lepša druge ne bi delal huh? Men je modra odlična, ljudje hvaljo rdečo. Pejt v mobitelov centr in pros da ti pokažejo, mogoče je rdeča mal bolj vpadljiva edin.

Potrjujem to, trenutno se sicer še ubadam z nekim trmarjenjem ampak ok, načeloma je na voljo

bond007 ::
Verjetno maš Vodavone (Simobil) 5800ko ane?
Drgač jst sm updejtu na v30, novosti bol mal, baje so bolj odpravlal buge v tem firmwaru. Hitrost je mal izboljšana, pa mali kozmetični popravki, manjše črke v meniju .. nič drastičnega.
Drgač jst sm updejtu na v30, novosti bol mal, baje so bolj odpravlal buge v tem firmwaru. Hitrost je mal izboljšana, pa mali kozmetični popravki, manjše črke v meniju .. nič drastičnega.

hotlips ::
Jaz sem tud updatu na v30, samo morte preko telefona, software na PC prav da je zadnji firmware v21 tud pr men.

NoXy ::
pokličeš *#0000# greš pod možnosti -> preveri posodobitve. Fajn je če ste kje kjer imajo wlan. Simobilove pa tako ali tako še ne gre posodobit.

Wad@ ::
Jaz pa imam en problem...internet noče in noče delati kot bi moral. Mogoče naloži nekaj besedila, včasih nič, večkrat me vpraša katero povezavo naj izberem (mobitel internet, wan, wap). Poizkušal sem s 3g, brez, preko etočke..isto. V operi mi napiše failed to connect to the internet..pa da naj bi bilo kaj z nastavitvami narobe. Updatal sem na v30 in se ni nič spremenilo. Sumim pa, da se je ta napaka začela kazati ko sem updatal javo, vendar ni 100%. Kakšna ideja kako to urediti?
PS: e-maile mi normalno odpira.
PS: e-maile mi normalno odpira.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Wad@ ()

IceIceBaby ::
Je imel že kdo podoben problem. Naenkrat je telefon ugasnil (zjutraj enostavno ni delal). Poskusil sem z vsemi možnimi vrstami reseta in nič ni pomagalo. Telefon sem poslal na servis in po cca 14 dneh so mi ga vrnili nepopravljenega z obrazložitvijo, da je zvita matična plošča.
Prvi odziv je bil seveda WTF. Telefon uporablja punca. Ima ga v torbici ali na mizi, po tleh ga ni metala, na zunaj nima niti praske, usedel se noben ni na njega... Pa telefon je bil na servisu že drugič.
So že komu podobno zamorili na Telerayu?
Prvi odziv je bil seveda WTF. Telefon uporablja punca. Ima ga v torbici ali na mizi, po tleh ga ni metala, na zunaj nima niti praske, usedel se noben ni na njega... Pa telefon je bil na servisu že drugič.
So že komu podobno zamorili na Telerayu?

bond007 ::
Naj ne serejo ... mislim zvita matična
Jst sm se že večkrat vsedu na to nokio in sedel nekaj časa gor, po tleh mi večkrat pade... Da bi zvil matično, brez da bi zlomil ohišje pa pomoje ni mogoče... Tko da jih poklič, pa povej, da naj ne serjejo oz. predaj zadevo kar UZVP.

UVPZ pravi, da to pravno ni urejeno. Samo za tistih 45 dni garancijskega roka znajo povedat.
Sem klical tudi Teleray pa pravijo, da lahko napišem pritožbo, ampak mi je po telefonu tip povedal, da jo bodo skoraj sigurno zavrnili. Baje je se od znotraj vidi poškodba, ker naj bi bil telefon stisnjen v žepu. WTF.
Sem imel že ogromno telefonov, od najcenejših do takih za 700€. Vsi po vrsti so preživeli že precej, od padcev na asfalt naprej.
Sem klical tudi Teleray pa pravijo, da lahko napišem pritožbo, ampak mi je po telefonu tip povedal, da jo bodo skoraj sigurno zavrnili. Baje je se od znotraj vidi poškodba, ker naj bi bil telefon stisnjen v žepu. WTF.
Sem imel že ogromno telefonov, od najcenejših do takih za 700€. Vsi po vrsti so preživeli že precej, od padcev na asfalt naprej.

Sicer dvomim. Mogoče za pol ure kje v kakem kafiču. Ampak kako točno to povzroči zvito osnovno ploščo?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nokia E52 (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 85738 (43753) | mailer |
» | Nokia X6 firmware updateOddelek: Mobilne tehnologije | 2676 (2098) | krneki0001 |
» | HTC Tattoo - Simobil (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 36321 (17476) | errhec |
» | Nokia E66/E71 (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 11308 (5491) | MrAs |
» | [fork] GPS v telefonu ali Garmin - kaj je bolje (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 12840 (12081) | bond007 |