» »

Nokia 5800 XpressMusic

Nokia 5800 XpressMusic

««
33 / 81
»»

Bor H ::

mene pa zanima če je kdo probov na 5800 windows mobile.. slučajno??

kako točno bi to izvedu?

lxpxp ::

mene pa zanima če je kdo probov na 5800 windows mobile.. slučajno??

kako točno bi to izvedu?

nevem sej lihk to me zanima..če se da al se ne da

CleanPower ::

sam zapečeš na memory stik pa naložiš XP pa je:)

sam zapečeš na memory stik pa naložiš XP pa je:)

sm pol maš na fonu symbian pa še windows.. kerga ti po zazna??

Odvisno, če dopoldne pržgeš ti gre v XPje, popoldne v Symbian, ubistvu se veže na preprost am/pm switch.

destiny ::

...razen če maš naštiman na 24h format. Pol ti cel cajt dela na OSX-u!

tomaz- ::

lahko pa format povečaš na 28h.....

amacar ::

dej ne ga zajebavat, še bo res kje verjel

ma kurc vs gleda... neki vprašaš pol se pa norca delate..

sam res joo ej tale bor pa tomaz...

@CleanPower mislim da si ti začel s tem "sam zapečeš na memory stik pa naložiš XP pa je:) "

Sej xp-ji za mobitel sploh ne obstajajo

O.K. sori

Mislm....otroc no...

ma ja s tale tomaz skos neki

Grem stavt da bojo pol najini resni posti brisani.

roki6262 ::

Tisti ki imate tale telefon, ali je meni v slovenščini pa kakšen je spletni brskalnik ali je "kvaliteten"????

Spletni brskalnik je dost kul, ga več uporabljam k opero mini, pa še z vsakim novim firmwareom ga pospešjo mal. Meni pa mislm da ma lahko v slovenščini ja, jst sm ohranu angleščino sicer.

kaj je to oprera mini???

Tkole, bom počas razložu.

Symbian s60 je platforma za pametne telefone, pametni so zato kr lahko gor daš dodatne aplikacije, med aplikacije štejejo igre, ure, navigacije, razne neumnosti in brskalnki drugih ponudnikov. Vodilna za Symbian sta Skyfire in Opera Mini (Mobile že dolg ni bla nadgrajena). Ker Skyfire dela bolj tako tako s touchscreenom uporabiš Opero, ki je super in fajn in so ponavadi same pohvale. Lahko mi verjameš, sem jo uporabljal eno leto preden sm presedlal na 5800. Tukej maš pa že relativno dobr browser, mal ma nerodno rešeno upravljanje z zavihki (tabi) in ni lih enostavno v full screen načinu kliknt back. Drugač pa ne vidim resnih napak.

hvala ti a mi daš link da si downloandam pleas

Ubistvu ne, ne dam. Google je prijazn dečko

WaterBoy ::

Ne vem več, kaj je že treba storiti če se ti garmin kar sam od sebe sesuva(zapira). Odkar sem updejtal telefon mi dela to, prej mi ni.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: WaterBoy ()

Lukeatluke ::

Imam problem:
Telefon mi v osnovnem meniju ne prikaže bližnjic, vibriranje pa je prisotno.
Če vklopim namesto bližnjic, ikone za imenik, mi jih prikaže.
V osnovnem meniju mi tudi ne deluje zelena in rdeča tipka, ko pa grem v imenik in se postavim na osebo pa naredi-pokliče.
Tudi klic lahko prekinem z rdečo tipko.

Imam v21. verzijo, siMobil, do predkratkim je bilo še vse super fino.

Kaj lahko naredim?

Backup, restore factory settings, preveri če dela

če dela: povrn backup
če ne: na novo inštaliri firmware z nokia PC suite, če še zmer ne dela nes na servis

Sory da motim kaj že morš napisat za ti pokaže najnovejšo verzijo nekaj takega *0000*

a ni bolj simpl po nastavitvah brskat, nekje pod settings, phone, phone mgmt?

ninck13 ::

se še komu dogaja, da se telefon vsake toliko sam od sebe resetira???

ne, do sedaj še nikoli

kera barva fona je lepša rdeča ali modra

Ah cmon, če bi bla ena lepša druge ne bi delal huh? Men je modra odlična, ljudje hvaljo rdečo. Pejt v mobitelov centr in pros da ti pokažejo, mogoče je rdeča mal bolj vpadljiva edin.

mico28 ::

na voljo je nova razlicica fw v30 preko nokia update

Potrjujem to, trenutno se sicer še ubadam z nekim trmarjenjem ampak ok, načeloma je na voljo

kaj je izboljšano pri novem v30 za nokio 5800 xm

DiTi ::

meni še vedno kaže da je 21 zadnja xD

bond007 ::

Verjetno maš Vodavone (Simobil) 5800ko ane?
Drgač jst sm updejtu na v30, novosti bol mal, baje so bolj odpravlal buge v tem firmwaru. Hitrost je mal izboljšana, pa mali kozmetični popravki, manjše črke v meniju .. nič drastičnega.

ne, nimam. do sedaj vedno blo takoj..bom še malo počakal.

js mam simobil v21 pa mi piše, da na voljo ni posodobitev

hotlips ::

Jaz sem tud updatu na v30, samo morte preko telefona, software na PC prav da je zadnji firmware v21 tud pr men.

prek telefona pa gre ja.

kako prek telefona???

men prek telefona tud ne gre

kako tu izvedeš prek telefona me zanima???!!

NoXy ::

pokličeš *#0000# greš pod možnosti -> preveri posodobitve. Fajn je če ste kje kjer imajo wlan. Simobilove pa tako ali tako še ne gre posodobit.

hvala ti

Wad@ ::

Jaz pa imam en problem...internet noče in noče delati kot bi moral. Mogoče naloži nekaj besedila, včasih nič, večkrat me vpraša katero povezavo naj izberem (mobitel internet, wan, wap). Poizkušal sem s 3g, brez, preko etočke..isto. V operi mi napiše failed to connect to the internet..pa da naj bi bilo kaj z nastavitvami narobe. Updatal sem na v30 in se ni nič spremenilo. Sumim pa, da se je ta napaka začela kazati ko sem updatal javo, vendar ni 100%. Kakšna ideja kako to urediti?

PS: e-maile mi normalno odpira.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Wad@ ()

IceIceBaby ::

Je imel že kdo podoben problem. Naenkrat je telefon ugasnil (zjutraj enostavno ni delal). Poskusil sem z vsemi možnimi vrstami reseta in nič ni pomagalo. Telefon sem poslal na servis in po cca 14 dneh so mi ga vrnili nepopravljenega z obrazložitvijo, da je zvita matična plošča.

Prvi odziv je bil seveda WTF. Telefon uporablja punca. Ima ga v torbici ali na mizi, po tleh ga ni metala, na zunaj nima niti praske, usedel se noben ni na njega... Pa telefon je bil na servisu že drugič.

So že komu podobno zamorili na Telerayu?

bond007 ::

Naj ne serejo ... mislim zvita matična :\ Jst sm se že večkrat vsedu na to nokio in sedel nekaj časa gor, po tleh mi večkrat pade... Da bi zvil matično, brez da bi zlomil ohišje pa pomoje ni mogoče... Tko da jih poklič, pa povej, da naj ne serjejo oz. predaj zadevo kar UZVP.

UVPZ pravi, da to pravno ni urejeno. Samo za tistih 45 dni garancijskega roka znajo povedat.

Sem klical tudi Teleray pa pravijo, da lahko napišem pritožbo, ampak mi je po telefonu tip povedal, da jo bodo skoraj sigurno zavrnili. Baje je se od znotraj vidi poškodba, ker naj bi bil telefon stisnjen v žepu. WTF.

Sem imel že ogromno telefonov, od najcenejših do takih za 700€. Vsi po vrsti so preživeli že precej, od padcev na asfalt naprej.

Klemzz ::

Kaj če ga je pa na soncu pustila?

Sicer dvomim. Mogoče za pol ure kje v kakem kafiču. Ampak kako točno to povzroči zvito osnovno ploščo?
««
33 / 81
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Nokia E52 (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
37485738 (43753) mailer
»

Nokia X6 firmware update

402676 (2098) krneki0001
»

HTC Tattoo - Simobil (strani: 1 2 3 4 5 )

24236321 (17476) errhec
»

Nokia E66/E71 (strani: 1 2 )

8011308 (5491) MrAs
»

[fork] GPS v telefonu ali Garmin - kaj je bolje (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
7112840 (12081) bond007

Več podobnih tem