» »

S čim se brijete?

S čim se brijete?

««
10 / 10
»
»»

polozweii ::

Se z DE brivnikom vedno povleče samo navzdol? Kolkrat da je gladko?
Z Gilette Blue3 (3 rezila) 2x povlečem navzdol in 3x navzgor (govorim na pamet) da je koža gladka. Na določenih mestih kjer se težje brije ostane hrapavo ampak res minimalno.

IL_DIAVOLO ::

Brije se dokler ne "hrska" vec. Zdaj koliko potegov je potrebno, nima veze. 100 britvic za 20€ je pač tak poceni, da sploh nimas kaj razmišljati.
Con il Milan nel cuore!
https://www.youtube.com/watch?v=fS58IQczWWE&ab_channel=MariusMotora
Forza ragazzi!

N75 ::

Uporabljam mach3, lahko tud kaj drugega, samo da je varno in se ne moreš porezat, lahko se v temi briješ in se ne porežeš, poleg tege se ne briješ samo po obrazu, žiletke in britve je zgodovina.

NuMaN ::

Žiletke niso zgodovina, so zelo uporabne, ne mašijo se z dlakami - to velja za tiste, ki se brijemo dvakrat tedensko. Za dokončno natančno britje pa uporabim kar dm s tremi rezili.

Če pa se kdo brije vsak dan, je drugo. Meni so tudi mach3 enostavno prevelike in premalo natančne za tik pod nosom, na pregibu brade.
Imam 124,9 delnic Vzajemne.

Ring0Ruin ::

N75 je izjavil:

Uporabljam mach3, lahko tud kaj drugega, samo da je varno in se ne moreš porezat, lahko se v temi briješ in se ne porežeš, poleg tege se ne briješ samo po obrazu, žiletke in britve je zgodovina.

Dejansko pa se lahko tvoj mach3 skrije pred "ziletko" in britvijo. Se en produkt narejen za polnjenje zepov industrije z denarjem neumnih ljudi, ki padajo na reklame.

Namrec "ziletke" so poceni in je na njih tezko zasluziti, v celem letu jih porabis za 3 tvoje mach3 nastavke, britve pa so prakticno zastonj. Enkrat se skesiras in to je to.

Ce pa hocejo se malo zraven zasluziti, pa izdajo mach88 z drugacnim tipom nastavka, da moras kupiti se rocaj.

Malo si poglej kako tvoj mach3 deluje, mislim, kako deluje sistem vecih rezil, bos potem povedal.

Niso pa ne ziletke ne britve narejene za otroke, ki so tako nerodni, da se lahko urezejo, pa samo kot foro ti povem, da se vecina ljudi ureze z britvijo, ko mu pade iz rok/roba umivalnika (...) in jo z roko lovi.

Pojdi enkrat do brivca, bos potem povedal, kako so tvoje mach3 zakon. :))

Zgodovina sprememb…

Mimogrede, sem se na en video spomnil, ce bo komu zanimivo (za tiste, ki ne znate nemsko, CC, auto-translate in English):

Zgodovina sprememb…

trancer01 ::

Ja, britje kot v 19. stoletju je pa res primerno za prave moške. Kupiš si en električni brivnik in se obriješ v nekaj minutah bolje kot s kakršno koli ročno britvico. Rezila lahko sam zastonj nabrusiš enkrat na leto in imaš lahko ista več kot deset let. Kdo se bo pa danes bril z nožem, to ni niti praktično niti udobno, da ne omenjam možnih ureznin.

trancer01 je izjavil:

Ja, britje kot v 19. stoletju je pa res primerno za prave moške. Kupiš si en električni brivnik in se obriješ v nekaj minutah bolje kot s kakršno koli ročno britvico. Rezila lahko sam zastonj nabrusiš enkrat na leto in imaš lahko ista več kot deset let. Kdo se bo pa danes bril z nožem, to ni niti praktično niti udobno, da ne omenjam možnih ureznin.

Ja to radi trdijo narcisi, ki se ne pozanimajo, ker jim je mamica trdila, da so najbolj pametni srcki. Ne razumem, zakaj ne greste do brivca, pa potem primerjate. To sem naredil jaz, ze leta nazaj sem bil na poslovnem obisku v Londonu, pa sem iz ciste fore sel do brivca, "da sprobam v cem je fora".

Pac vrzes tistih nekaj evrov v zameno, da ne izpades idiot na slo-techu, meni se ne zdi drago.

Tole so pa dejstva, levo britev, desno elektricni brivnik, za vsak slucaj, ker mi idiokracija mularije na slotechu, se vedno ni jasna - gledas kocino pod mikroskopom:

Da sploh ne omenjamo, da si precej bolje pobrit. Ampak tega ne bos vedel, dokler ne bos sam preizkusil (ma ga ni kretena, ki ne bo priznal, da shavetta bolje pobrije od el. aparata, po tem, ko je zadevo enkrat sprobal - pravih britev pa ne uporabljajo, razen, ce prineses svojo, ker jih ne mores sterilizirat), brivca pa priporocam zato, ker se mi zdite dovolj zabiti, da bi si sami odrezali uho.

Zgodovina sprememb…

trancer01 ::

Sem se dolgo časa bril z navadnimi britvicami in dobro vem, kako to gre. Zdaj se že skoraj 20 let brijem izključno z električnimi brivniki in lahko rečem, da dosežem boljši rezultat, bistveno manj imam razdraženo kožo, predvsem pa se lahko brijem po potrebi vsak dan, kar je z navadnimi britvicami težko zaradi večjega draženja kože.

Ravno odrezana dlaka je bolj ostra in bolj bode, ko pogleda iz kože.;(( Na dotik je bistveno prijetnejša razcefrana. Dlake tudi nimajo živcev, zato jih nič ne boli, ko jih električni brivnik razcefra.>:D

Dokler ne probas ne mores vedeti. Zato ne morem trditi, da je elektricni brivnik boljsi/slabsi.

Vem samo, da imam rad stvari, s karerimi nimam nic dela in se nima kaj pokvarit.
Con il Milan nel cuore!
Forza ragazzi!

N75 ::

Mach3 je možno čistit, mašijo se tisti s 5 rezili, pa mogoče nekateri drugi s 3 rezili.

Ja cena je 4€ pa malo časa zdrži oz. začne cukat, verjetno obstajajo poceni alternative ki so ok, pa da ni žiletka.

Meni je bolj pomembno da se ne moreš urezat, da ni toliko potrebno pazit pri britju, in bolj hitro, poleg tega se briješ tudi po ostalih delih telesa.

Po ostalih delih telesa se naceloma samo pristriže dlake. Bolj moški videz in nic ne srbi.
Con il Milan nel cuore!
Forza ragazzi!
««
10 / 10
»
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Britvice

Oddelek: Loža
415756 (3480) tilen03
»

Kje kupiti Gillette rezila ? (strani: 1 2 )

9133634 (24136) GrimReaper
»

Občutljiva koža po britju (strani: 1 2 )

7825542 (17594) radmannsdorf
»

Britvice-kje (strani: 1 2 3 )

12841220 (31045) gendale
»

Samo za moške (strani: 1 2 )

5515058 (12280) LordTado

Več podobnih tem