» »

anime & manga

anime & manga

1
...
3 4
5
»

pegasus ::

Prva sezona je meh in jo pogledaš samo kot setup za drugo sezono, ki je nadpovprečna :)

delavec44 ::

D3m je izjavil:

AoT je kul.

Na kurac vam gre samo sporočilo, ki je za moderno woke družbo katastrofalen. :)

Jaz vlečem vzporednice s filmom Law Abiding Citizen. Govorim glede konca in sposobnosti glavnega junaka oz. antijunaka. Pač raje bi, da bi bil drug :)
Pa nisem woke. Ne da bi vedel no.

Zgodovina sprememb…

D3m ::

Nič hudega. Je samo lep pokazatelj človeške narave.
|HP EliteBook|R7 8840U|

D3m je izjavil:

Nič hudega. Je samo lep pokazatelj človeške narave.

Jaz imam jasno ločnico med realnostjo in fikcijo. Če sem razumel, na kaj namiguješ.

AoT ni daleč od fikcije. :)
|HP EliteBook|R7 8840U|

Zvezdica27 ::

solo loveling je top. hči je brala webtoon, pravi, da je tam 3x več vsebine.

tempo je kul.

AoT je... pizda, če ne bi tista Ymir imela zgodbe s King Fritz bi mi bila 100 od 100. zgodba erena in mikase je pa fakina drama, da boljše ni. v resnici je strip tako akcijski non stop akcija... uf.

Vinland je vrhunski, kdor ima rad zgodovino. noro, riše nenormalno, tudi Planetes so vrhunski. Moj najljubši avtor.

Smpak najbolj odbit je pa Berserk. Karkoli je, vzami meč in sekaj na pol. Top

zz

Goran's Blog ::

Evo uraden Trailer za One Punch Man za 3 sezono:

Opkow ::

Zvezdica27 je izjavil:

tempo je kul.

AoT je... pizda, če ne bi tista Ymir imela zgodbe s King Fritz bi mi bila 100 od 100. zgodba erena in mikase je pa fakina drama, da boljše ni. v resnici je strip tako akcijski non stop akcija... uf.

Vinland je vrhunski, kdor ima rad zgodovino. noro, riše nenormalno, tudi Planetes so vrhunski. Moj najljubši avtor.

zz

Anime Solo leveling S01 je na nekje 1/3 manhwe oz webtoona (po mojem mnenju). Sedaj se predvaja S02 serija (mislim da je trenutno 9 del) in se nekje do konca marca zakljuci.

Kayzon ::

pegasus je izjavil:

Kaj pa menite o Vinland sagi?

Sla je v k**** po temu k glavni lik postane suzenj,pa razumem kaj je sporocilo ampak je popolnoma zgreseno saj brez vojne ni miru.

Zvezdica27 je izjavil:

tempo je kul.

zz

You are....my kind of guy xD
|HP EliteBook|R7 8840U|

Berserk zvodeni potem po lost children arcu ko dobi celo partijo ljudi in serija presalta iz dark fantasy v navaden fantasy. Po smrti avtorja pa manga ni vec vredna omembe.

urgh. nisem vedel, da je umrl. Od kje naprej pa je potem drug risal? Jaz sem zdaj tam ko se s Kushani pričnejo boriti zares (ko tisti njiho vemperor postane fire apostle) in apostli ratajo mnogo močnejši kot na začetku... Drugače pa ja, prvi del, pred eclipse je eno, po eclipse je drugo, ko se začne pa ukvarjati z magijo in travelling party... pa je skor ko gospodar prstanov... meni je všeč, zaenkrat.

zz

Zvezdica27 je izjavil:

urgh. nisem vedel, da je umrl. Od kje naprej pa je potem drug risal? Jaz sem zdaj tam ko se s Kushani pričnejo boriti zares (ko tisti njiho vemperor postane fire apostle) in apostli ratajo mnogo močnejši kot na začetku... Drugače pa ja, prvi del, pred eclipse je eno, po eclipse je drugo, ko se začne pa ukvarjati z magijo in travelling party... pa je skor ko gospodar prstanov... meni je všeč, zaenkrat.

zz

Tam Fantasia Arc.

Če bereš Mango...je končal pri chapter 364 potem pa umrl.

Umrl je 20.5.2021 star 54 let.
|HP EliteBook|R7 8840U|

Miura je bil tako zaljubljen v svoj svet, da se je kar predčasno preselil vanj :)) Art style je imel nadpovprečen, zgodba pa ... nisem satanic death metal fan, nisem fan njegovega sveta.

Dober svet mi je bil recimo v Ancient Magus Bride (temelji na evropskih bajkah in legendah), ali pa v Beastars (fantastična karikatura današnje civilizacije).

zgodba pa ...

Človeška narava v vsem svojem sijaju s kančkom fantazije.

Da ti je pa Beastars všeč mi je pa razumljivo, ker meni ni. :)
|HP EliteBook|R7 8840U|

Zgodovina sprememb…

• spremenil: D3m ()

Beastars bo na top 10 listi tega desetletja, pa smo šele na pol ...

Berserk nima neke dostojne anime adaptacije, manga je pa recimo na top 10 zadnjega desetletja prejšnjega tisočletja. Osebno mi je iz tistega obdobja najbolj blizu Nausicaa.

Furry manga bo med top10,se ti je zmesalo?

Kayzon je izjavil:

Furry manga bo med top10,se ti je zmesalo?

Točno tako.
|HP EliteBook|R7 8840U|

Meni osebno dokaj underrated zadeva in mislim da vas vecina tukaj ne pozna mange: Kouya ni Kemono Doukokusu.

https://mangadex.org/title/4af2a8ae-6d7...

Za tiste ki se malo bolj spoznate kaj je to foreshadowing, je tole vizualna poslastica plus dokaj simple ampak kulska zgodba.

Kouya ni Kemono Doukokusu is an exhilarating and suspenseful action, adventure, sci -fi, thriller Seinen that manages to deliver all sorts of emotions through it's short 15 volume run... A biologist and anthropologist Mikado Shuuhei awakes in a mysterious laboratory with no recollection of his past nor how he got there. It is only until he is tended to by a mysterious lady him along with the facility being attacked that he wakens to possessing meta abilities through 'beastification'. However the situation continues to grow hairy soon evolving into a globe trotting adventure spanning Japan, the far corners of Asia and the Americas all the while being chased by governments, evil corporations, cyborgs and fellow man-beast hybrids (dokkaku's) in massive web of conspiracy and the occult that may potentially change humanity forever.

lp,

Berserk je super, če si tip, ki ti je všeč črni humor in pa dejstvo, da si en papak, nemočen prosti šefom, politiki... no, Guts jih samo preseka na pol, haha. Ni problema. Ampak ja, vsebina je čisto človeška, sem mislil, da me bodo demoni motili in kaj je zdaj to, pa je cel žur, komaj čakaš, da jih razfuka in preseka na pol... ampak ja, najbrž ni za vsakega.

zz

Evo Kayzon še ena dobri mangi.

Cage of Eden
S?sei no Taiga
|HP EliteBook|R7 8840U|

Anime Flower and Asura je vzdramil moje zanimanje za govorne nastope. Pa sem se spomnil, da ima moj najbolj priljubljeni založnik že nekaj tovrstnega materiala:

Poslušam album ... amazing stuff.

Kako mnenje glede Devil May Cry? Na imdb so mnenja deljena, zgleda fanom igre ni preveč všeč.

https://www.imdb.com/title/tt15716776/?...
1
...
3 4
5
»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Shingeki no kyojin - Attack on Titan (strani: 1 2 )

Oddelek: Sedem umetnosti
8817751 (7365) yoco
»

Kateri anime mi priporočate? (strani: 1 2 3 )

11215699 (7469) predi
»

Ghost in the Shell (2017) (strani: 1 2 3 4 )

16428951 (21843) bambam20
»

Attack on Titan - Live Action (strani: 1 2 )

7014439 (11048) dottor

Več podobnih tem