Forum » Igre » S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl

Predsednik11 ::
Trenutno igram Kingdom come deliverance 2 in grafika je res dobra tako kot pri Stalker 2 samo je težje primerjat, ker je drug čas in tematika.
Imata pa igri zelo podobne strojne zahteve s tem, da je Kingdom come 2 zelo dobro optimizirana igra.
Sem nekje prebral, da ima Unreal 5 kar veliko porodnih težav sploh v open world. Tako, da ni za vse kriv GSC game world.
Imata pa igri zelo podobne strojne zahteve s tem, da je Kingdom come 2 zelo dobro optimizirana igra.
Sem nekje prebral, da ima Unreal 5 kar veliko porodnih težav sploh v open world. Tako, da ni za vse kriv GSC game world.

Gregor459 ::
S Cryenginom naj bi bilo kar težko delat pa Stalker 2 so začeli delati v Unreal 4 pa so potem lahko brez večjih težav prešli na Unreal 5.

oo7 ::
Možna DLC lokacija.
Zone Regions - Iron Forest
Full of anomalies, downed power lines, and wires that still carry electricity seemingly from nowhere, the Iron Forest was once a relatively popular place.
However, after one of the Emissions, it became impossible to get into its territory. Maybe the Zoneis preparing something special there, or maybe it's simply luring overly curious stalkers to certain death.
Be that as it may, one thing is clear: there is no way there now.
Zone Regions - Iron Forest
Full of anomalies, downed power lines, and wires that still carry electricity seemingly from nowhere, the Iron Forest was once a relatively popular place.
However, after one of the Emissions, it became impossible to get into its territory. Maybe the Zoneis preparing something special there, or maybe it's simply luring overly curious stalkers to certain death.
Be that as it may, one thing is clear: there is no way there now.

yayo ::
A se spomnite tistega blond kostanjevega tipa v črnem armorju iz prvega CGI teaserja? Kje je on končal? Se sploh kje pojavi?

Verjetno je tisto Strelok v drugi grafični podobi, da ne bi trailerji izdali, da je on v igri.

Polda ::

Enaplusdva ::
Grafika je odlična, da ne bo zmote ampak ali se mi samo zdi ali je bil manjši downgrade od 2021 ?

GoodGuy ::
A te zgodba ne zapelje v vse zone (najbrž odvisno od tega kateri fakciji se odločiš slediti)?
Sem na "no turning back" pointu v zgodbi in so mi ostale še 3 zone neraziskane (ki jih bom seveda raziskal)
Sem na "no turning back" pointu v zgodbi in so mi ostale še 3 zone neraziskane (ki jih bom seveda raziskal)

A te zgodba ne zapelje v vse zone (najbrž odvisno od tega kateri fakciji se odločiš slediti)?
Če si v Pripyatu in imaš point of no return potem kar mislis raziskati razišči, ker potem ne boš mogel, ker ko enkrat igro končaš je konec.

A se spomnite tistega blond kostanjevega tipa v črnem armorju iz prvega CGI teaserja? Kje je on končal? Se sploh kje pojavi?
V videu od 0:15 naprej
Zdi se mi, da je imel Strelok v prvotnem cenariju drugačno vlogo. Kot legendo ga morda niso imeli namen žrtvovati v finalu igre in ga držati bolj v ozadju, potem pa so njegov lik združili z "lepotcem" iz teaserja. Kakor se to pogosto dogaja pri poenostavljanju iger pred objavo.

Enaplusdva je izjavil:
Cement factory tja te glavna misija ne pelje.
A kul.. dobra zadeva je ker je tam kemp

Enaplusdva je izjavil:
Cement factory tja te glavna misija ne pelje.
A kul.. dobra zadeva je ker je tam kemp, ker sem bil že skor na poti v Garbage da se spraznem pa sm zagledal mal veliko število ? na mapi
![]()
Ja tam je baza Dutija. Ti so včasih nadzorovali Rostok pa jih je Freedom pregnal vsaj zdi se mi, da je tako :)

V videu od 0:15 naprej
Zdi se mi, da je imel Strelok v prvotnem cenariju drugačno vlogo. Kot legendo ga morda niso imeli namen žrtvovati v finalu igre in ga držati bolj v ozadju, potem pa so njegov lik združili z "lepotcem" iz teaserja. Kakor se to pogosto dogaja pri poenostavljanju iger pred objavo.
Sprva je bil mišljen Strelok kot protogonist Stalker 2 igre. Potem kasneje so se odločili za novega protogonista Skif.

Sem pogledal zgornji video. Se pravi Red je nekaj tednov v zoni nato gre ven in spet nazaj v zono.
A to dela za Ukrajinsko vlado, da ima prost vstop in izhod ali na črno ?
Večina Stalkerjev in ostalih, ko so enkrat v zoni ne morejo kar ven ali pač ?
A to dela za Ukrajinsko vlado, da ima prost vstop in izhod ali na črno ?
Večina Stalkerjev in ostalih, ko so enkrat v zoni ne morejo kar ven ali pač ?

Ne, Red he par tednov "na terenu" potem pa se vrne zanekaj dni "chillat" v bazo. Tale pogovor sem imel tudi jaz v igri ampak se ne spomnim točno kje. Rookie village v Cordonu se mi zdi.

Potem sem narobe razumel sem mislil, da gre ven iz zone.
Ja o njem se pogovarjaš v rookie village.
Ja o njem se pogovarjaš v rookie village.

Starejši you tube kanal StalkerVideoArchive s Stalker vsebino in njegovim razvojem - https://www.youtube.com/@StalkerVideoAr...

Danes končal tole... in kako sem vesel da je konec... kok se vleče na konc in zadeva je ratala kar dolgočasna
po 126 urah (bi jih blo še vsaj ene 20 več ampak se mi res ni dal raziskat vsega) sem dobil Kaymanov Ending.
Za kakšno leto dovolj, tudi če pridejo dlc-ji, kar dvomim, ker še osnovna igra ni spolirana.
po 126 urah (bi jih blo še vsaj ene 20 več ampak se mi res ni dal raziskat vsega) sem dobil Kaymanov Ending.
Za kakšno leto dovolj, tudi če pridejo dlc-ji, kar dvomim, ker še osnovna igra ni spolirana.

Meizu ::
Nekateri modi v originalni triologiji ti omogočajo zimsko igranje.
Vem. Ampak sneg iz strani developerja bi bil pa nekaj novega, zanima me, če to vpliva na celoten ekosistem oziroma vsaj glede armorjev ipd.

A sedaj A life že dela ? So zrihtali z zadnjim patchom ?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Gregor459 ()

Na koncu misliš po point of no return ali že prej, ko prideš v Pripyat ?
Po tem ko najdeš zadnji kos opreme od journalista, do tam sem bil še hyped, pol pa ni blo v igri neki kar bi me vleklo da bi igral. Sm kar skipal ene 2 ? na mapi.
Za tem sem šel v zadnjo misijo (no way back) in kle me je pa skor minil

Men je bil pa Pripyat super za raziskat mogoče še malo premajhen.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Enaplusdva ()

The Zone has never been so loud before! At the rest stops, stalkers are singing songs and playing the guitar. Laughter is heard everywhere: from Zalissya to Wild Island and beyond! At some point even the Quiet's Camp turned into a traffic jam.
Today we are celebrating the 6 million stalkers who have come to play S.T.A.L.K.E.R.2: Heart of Chornobyl. Six million! A scope that is hard to comprehend, but it is real thanks to you. We are incredibly grateful and proud that each of you has left a unique mark in the Zone.
Good hunting, stalkers
Today we are celebrating the 6 million stalkers who have come to play S.T.A.L.K.E.R.2: Heart of Chornobyl. Six million! A scope that is hard to comprehend, but it is real thanks to you. We are incredibly grateful and proud that each of you has left a unique mark in the Zone.
Good hunting, stalkers

Izi ::
To ne pomeni, da je bilo v zoni naenkrat 6 milijonov Stalkerjev, ampak da je od začetka prodaje do sedaj Zono obiskalo že več koč 6 milijonov Stalkerjev.
To tudi ne pomeni da so prodali že 6 milijonov kosov igre, ker je igra tudi na Game Pass že od prvega dne. Koliko od teh 6 milijonov je "zastonjkarjev" z Game Passa se ne ve.
Zraven pa tudi ni všteta tista milijarda ilegalnih Stalkerjev, ki so Zono obiskali z ukradeno igro, ki nima nobene zaščite
To tudi ne pomeni da so prodali že 6 milijonov kosov igre, ker je igra tudi na Game Pass že od prvega dne. Koliko od teh 6 milijonov je "zastonjkarjev" z Game Passa se ne ve.
Zraven pa tudi ni všteta tista milijarda ilegalnih Stalkerjev, ki so Zono obiskali z ukradeno igro, ki nima nobene zaščite

Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Metro Exodus [Metro 2035] (strani: 1 2 3 4 … 12 13 14 15 )Oddelek: Igre | 138602 (22680) | oo7 |
» | S.T.A.L.K.E.R. (strani: 1 2 3 4 … 8 9 10 11 )Oddelek: Igre | 94721 (12601) | Meizu |
» | Igra: Ugani igro (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 17663 (11586) | oo7 |
» | ArealOddelek: Igre | 4821 (4550) | Heavy |
» | Igre podobne Fallout 3 (New vegas)Oddelek: Igre | 7707 (7423) | yayo |