» »

Death Stranding

Death Stranding

««
6 / 6
»
»»

edi45 ::

Sem ga dobil letos od moje za božič za PS5 directors cut. Še vedno je zapakiran, ker sem nekaj druga prvo moral dokončati. Moram probati, sem ga samo kakšno uro igral na ps4, par let nazaj:))

oo7 ::

Death Stranding 2 Will Be Titled "On The Beach"

Več informacij o igri v naslednjih dveh tednih.

Death Stranding 2: On The Beach (DS2) - Gameplay Trailer | State of Play 2024

Kojima pa ima domišljijo >:D to so neke hude nore gobe :)

Kayzon ::

Haha gledal vceraj ponoci in je wtf celih 10 min,res da nisem se igral enke sam fak kojima,je prevec v svoji riti not :))

Ja saj trailerji od Kojime so vsi dolgi in WTF :)

Kayzon ::

Iscem besedo kako bi opisal kojimo in mislim da ga najbolj opise beseda "pretentious".

Pithlit ::

Kayzon je izjavil:

Iscem besedo kako bi opisal kojimo in mislim da ga najbolj opise beseda "pretentious".

Ja? Lahko razložiš zakaj?
Life is as complicated as we make it...

Zmajc ::

Tip je pač kot Steve Jobs, zna lepo zapakirat in prodat svoje ideje. Enim njegove igre ne bodo nikoli pasale, drugi pa ga majo za genija.

Zna pa definitivno povedat unikatne zgodbe in igre z povprečnim gameplayem zapakirat na način da so kul a noben hud presežek.

Kayzon je izjavil:

Glede na wikipedijo bi ta beseda bila auteur :)

Hideo Kojima is a Japanese video game designer. He is regarded as an auteur of video games.

An auteur is an artist with a distinctive approach, usually a film director whose filmmaking control is so unbounded and personal that the director is likened to the "author" of the film, thus manifesting the director's unique style or thematic focus.[

Mene res zanima zakaj "pretentious". Sicer sem kar ziher da nekdo ne ve kaj ta beseda sploh pomeni ampak... lahko se motim.

Death Stranding 2's filming and recording is complete, but now it's entering an "adjustment phase" that'll last for over a year

https://www.gamesradar.com/games/action...

This means it likely won't launch until the latter half of 2025

Official TRAILERS DEATH STRANDING 2 [ENG version]

scipascapa ::

Zgleda super.

DEATH STRANDING 5th Anniversary Comment from Hideo Kojima

As Death Stranding 2: On the Beach gets rated in South Korea and Hideo Kojima appears to tease a new trailer, a release date seems more likely than ever

https://www.gamesradar.com/games/action...

DEATH STRANDING 2: ON THE BEACH | Pre-Order Trailer dolg samo dobrih 10 minut :)

Igra izide 26 junija 2025 za PS5. Za PC verjetno 2 leti kasneje.

Zgleda pa odbito kar je nekaj normalnega za Kojimo.

yoco ::

Sem se spomnil, da imam igro na Epic storu. Je igro bolje igrati online ali offline?

Izi ::

yoco je izjavil:

Sem se spomnil, da imam igro na Epic storu. Je igro bolje igrati online ali offline?

Priporočam online.
Drugih igralcev sploh ne vidiš in je enako kot do bi igral singleplayer, je pa zelo pomembno da če si online potem ostali igralci prispevajo materiale k gradnji cest in žičnic, ker sam ne boš zmogel zgraditi vsega in potem še vzdrževati vse infrastrukture, ki se tukaj kar precej hitro kvari.
Je mnogo večji užitek igrati če imaš zgrajenih čim več cest in žičnic čez hribe. Je pa vprašanje koliko je sploh še aktivnih igralcev ki gradijo ceste.

Magic1 ::

Ceste niso glih vredne investicij. Odseke, ki so dost poceni, ali čez zelo tečen teren mogoče. Ko dobiš zipline, itak vse povežeš preko njih.
Magic

Predsednik11 ::

V trailerju kar veliko podobnosti s Metal Gearom. Da ne bo Konami tožil Kojime.

yayo ::

Bolj je to nek ironičen poklon. Kojima je zgleda zaljubljen v italijanskega igralca Luco Marinellija za katerega je že par let nazaj rekel, da bi bil odličen Solid Snake. Meni Marinelli zgleda kot en njoko, ok za karakternega igralca ampak nima karizme ene zvezde. Italijani so leta kuhali produkcijo tv serije Diabolik, po ekstremno popularnem stripu iz šestdesetih let o karizmatičnem superkriminalcu. In so dali Marinellija v glavno vlogo. Serija je totalen polom Luca pa vanjo paše kot dalai lama. Konec šestesetih je Mario Bava naredil film Danger Diabolik, ki je danes kulten in v katerem igra John Phillip Law, ki je glede karizme čisto nasprotje Lukcu.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: yayo ()

yoco ::

Nekaj ne razumem. V igri mi kaže, da lahko nosim do 185kg tovora, vendar kljub temu včasih ne morem nositi dodatnih stvari, ko jih najdem v svetu. A sem kaj spregledal, je omejena količina, ki jo lahko imam na hrbtu?

Izi je izjavil:

yoco je izjavil:

Priporočam online.
Drugih igralcev sploh ne vidiš in je enako kot do bi igral singleplayer, je pa zelo pomembno da če si online potem ostali igralci prispevajo materiale k gradnji cest in žičnic, ker sam ne boš zmogel zgraditi vsega in potem še vzdrževati vse infrastrukture, ki se tukaj kar precej hitro kvari.
Je mnogo večji užitek igrati če imaš zgrajenih čim več cest in žičnic čez hribe. Je pa vprašanje koliko je sploh še aktivnih igralcev ki gradijo ceste.

Je pa mal challenge offline to špilat. Sej ne da je treba risorse ahtat... Ampak bandwidth-a zmanjka. Za prvi playthrough je pa bolš online. Pa komot hardest setting k igra sploh ni težka.

Enaplusdva ::

Death stranding bo imel easy mode kar pomeni, da boš lahko skipal boss bitke in o njih samo bral.
««
6 / 6
»
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

God of War 4 (strani: 1 2 3 413 14 15 16 )

Oddelek: Igre
794163699 (2196) Gregor459
»

Ghost of Tsushima (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Igre
14720099 (1643) Polda
»

Sonyjev direktor se poslavlja

Oddelek: Novice / Ostale najave
239596 (7994) Vazelin

Več podobnih tem