» »

"Talenti" na slovenskih cestah

"Talenti" na slovenskih cestah

Temo vidijo: vsi
««
312 / 312
»
»»

mirator ::

Pa sej lahko posebno temo odpremo samo o policiji, ker to so pravi talenti, ampak po moje je niso vredni.
Če niso vredni, zakaj pa jih potem sploh omenjaš in smetiš temo?

Utk ::

Smetiš ti z odgovarjanjem, ki je pa res čisto of-topic. Jaz sem prilepil kar sem, če koga moti, lahko ignorira ali izbriše. Nisem jaz tisti, ki bi potem še 5x nekaj napisal o tem.

solatko ::

c23po - Ti si prvi začel s tako situacijo - odločevalec dobi podatke, da se je promet povečal,.....
V resnih državah, kjer je na prvem mestu človek, o prometu odloča in išče rešitve kar nekaj strokovnjakov, vključijo tudi razna društva, delajo analize, poizkušajo na vzorčnih primerih,... pri nas se s tem ukvarja kdo? Kdaj so pred ukrepanji povabili ZŠAM, AMZS, AMTK, društva invalidov nastalih v prometu,.... Koliko mrtvih je bilo potrebnih, da so na nekaterih najbolj kritičnih odsekih dali dvojno varovalno ograjo, da se motoristi niso ubijali na stebričkih teh ograj? Pač nimaš pojma o čem se debatira. Če hočeš kar koli odločat, oziroma sodelovat, moraš biti politično aktiven in to v stranki, ki ima dovolj močno volilno bazo pa še tam se moraš prerekat s kreteni, ki imajo svoj prav, ne glede na realnost.
Že pridobitev vozniškega dovoljenja bi uredil čisto drugače, časovno preverjanje znanja in zmožnosti, osebni zdravnik bi moral imeti nadzor nad tvojo sposobnostjo,....
Pri nas se ukvarjamo s posledicami, ne poiščemo pa vzrokov in važno je, da hočemo povsod samo kaznovati in ne vzgajati, preprečevati, izboljšati, spremeniti določene anomalije. Drastične kazni in zapor ne prepreči nobenega prekrška in kaznivega dejanja.
Delo krepa človeka

Zgodovina sprememb…

• predlagal izbris: GupeM ()

No, Mirator, upam da si zdaj srečen, ko smo spet nazaj na temi OH in PH, o katerem je očitno ta tema, ker se o tem piše na najmanj 300 od 311 straneh. Strašno ontopic.

GupeM ::

solatko je izjavil:

Drastične kazni in zapor ne prepreči nobenega prekrška in kaznivega dejanja.

A nisi ravno ti zagovarjal, da bi za vožnjo v opitem stanju morali delati tako kot Američani? Zapor.

Kar se tiče pa komentarja, da na vzgoji nič ne delamo, bom rekel pa samo to. Že celo temo ti tumpamo, da je treba vozit največ na omejitvi hitrosti, pa se te ne da prevzgojiti. Še več. Celo spodbujaš vožnjo preko omejitve s tem ko razlagaš, da je to skoraj bolj varno kot če voziš na omejitvi.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: GupeM ()

c23po ::

Utk je izjavil:

Bom še enkrat. Niso na cesti? Niso talenti? Ne iščejo in kaznujejo ti talenti ostale talente na cesti?

Pa sej lahko posebno temo odpremo samo o policiji, ker to so pravi talenti, ampak po moje je niso vredni.

Pravilna raba slovenščine zahteva razlikovanje ednine od množine.
Pazljivo branje članka zahteva razlikovanje kriminalista od prometnega policista.
Tvoje pisanje se razume kot: vsi so barabe, zato bom tudi jaz!
Računalniki nimajo spominov.

Narobe razumeš. Oni so barabe, ne jaz.

Tam so bli 3 policaji, ne en. In ti kriminalisti bojo na tak ali drugačen način pristali na cesti. Ali brez službe ali kot prometniki.

solatko je izjavil:

c23po - Ti si prvi začel s tako situacijo ...

To, seveda, ni res. Ti si (spet) začel in govoril o podobnih cestah in omejitvah hitrosti:

solatko je izjavil:

... Pa za bližnje dam samo primerjavo štiripasovnic v MB in LJ, v prvem je PH 70, v drugem 60 in kakšne večje razlike ni. Kakšna je tle razlika, ...

Tukaj preideš na smiselnost trditve, a še vedno na podobnih cestah:

solatko je izjavil:

c23po - Ne govorim o omejitvah, temveč o smislnosti trditve, da ne moreš vozit s PH, če pelješ preko OH, zaradi tehničnih in vanostnih razlogov, na podobnih ali skoraj enakih cestah, ...

Ko dobiš razlago, preideš na eno ali isto cesto:

solatko je izjavil:

... kaj se spremeni na enaki ali isti cesti s spremembo OH pri PH....

In ko dobiš logično razlago na še tako posiljene pogoje, debato zasmodiš z neko namišljeno situacijo in odjadraš na ministrstvo za kulturo:

solatko je izjavil:

c23po - Pa recimo da se ni zgodilo nič od tega, kar si napisal, temveč je samo pisunček hotel opravičiti svoje delovno mesto, podobno kot na ministrstvu za kulturo, oddelek za spomeniško varstvo,

Pač, nimaš jajc priznati, da "se ti je dokazalo na realnem primeru". Zato hitro preskočiš na naslednjo temo iz svojega železnega repertoarja: ZŠAM, AMZS, AMTK, društva invalidov nastalih v prometu,.... Koliko mrtvih je bilo potrebnih, ...motoristi na stebričkih ... moraš biti politično aktiven ... kreteni, ki imajo svoj prav, ne glede na realnost.(saj ne trdim, da si ti kreten, vendar, dobrodošel) ... in tako naprej, do onemoglosti.

Zaključil bom: pisunček ima prav, tvoji posti pa so nekompetentno dokazovanje svojega namišljenega prav brez enega argumenta.

Utk je izjavil:

No, Mirator, upam da si zdaj srečen, ko smo spet nazaj na temi OH in PH, o katerem je očitno ta tema, ker se o tem piše na najmanj 300 od 311 straneh. Strašno ontopic.

Lej, jaz sem te samo opozoril, da tvoj link ne sodi v to temo.
Kar se tiče OH in PH sem pa že enkrat ali dvakrat zapisal, da si @solatko ob vsakokratnem omenjanju njegovega nicka, pridobi za nekaj strani showtima. Prav tako sem že tudi zapisal, da so nekateri s solatkotom prav zasvojeni. Ampak, če moderatorji nič ne ukrenejo, potem se pač število trol strani povečuje.

GupeM - Gre za to, da nekatere anomalije ne morejo bit samo prekrški, sploh, če povzročijo tretjino mrtvih in težko ranjenih v prometu. Ne gre za višje denarne kazni, temveč za grožnjo, da te lahko čaka tudi zapor, izguba delovnega mesta in še kaj, če boš pijan ali zadrogiran sedel za volan, kjer ti ni mesto v takem stanju. Če osnov ne zastopiš, ti ni pomoči. Če te najdejo v situaciji, ko okoli nosiš orožje in tega nebi smel početi, greš lahko tudi v zapor, če prav nisi streljal. Voznik upravlja hudo smrtno nevarno orodje in je pravilno, da se zahteva psihofizična sposobnost za to. Če bi bile vse omejitve smislne, nebi imel nič proti temu, da se tega drži, ker niso smatram, da je pravilno zahtevati od voznikov, da vozijo s prilagojeno hitrostjo, torej, da vedno vozijo tako, da v primeru pričakovanih dogajanj, vozilo lahko varno ustavijo ali problem varno obvozijo, kar pa nima nobene veze z administrativno določeno najvišjo hitrostjo na določenih odsekih. Če se držiš tega, boš na veliko odsekih vozil počasneje, od deklarirane OH in nikogar ne bo bolela glava.

c23po - Saj je brez veze debatirat o strokovnosti odločitve, če se pravih strokovnjakov ne povabi v razpravo, se spomnim ukrepov v času covid-a, ko so imeli pravico govort in odločat samo pravoverni, oziroma politično korektni, vsi drugi smo bili krpko cenzurirani in banani povsod, če prav se je pozneje izkazalo, da niso bile vse izjave tako imenovanih FB doktorjev, čisto brez osnov.

mirator - Meni je samo žal, da se v te pogovore ne vključi noben voznik, ki mora velikokrat voziti na nujni vožnji in kakšno je njegovo mnenje o PH, ker mora po vaše, velikokrat v službi voziti z NPH in s tem ogorožati sebe in okolico, oziroma vse druge udeležence v prometu, po vaše namreč vožnja preko OH pomeni neprilagojeno hitrost, brez izjeme. Če si preberete del zakona, ki govori o nujnih vožnjah, ta od teh voznikov to celo zahteva.
Delo krepa človeka

Zgodovina sprememb…

• spremenil: solatko ()

predi ::

Kateri avto ima prednost? Naloga je razdelila splet

https://n1info.si/magazin/kateri-avto-i...
No, ta prispevek pa definitivno je o talentih na naših cestah.

predi - Znaka STOP in križišče s prednostno cesto (narobe obrnjen trikotnik) sta enakovredna, torej velja pravilo sekanja. Brez, da bi kaj razmišljal, vem, da ima rdeči prednost.
Delo krepa človeka

Zgodovina sprememb…

• predlagal izbris: donvito ()

donvito ::

solatko je izjavil:

predi - Znaka STOP in križišče s prednostno cesto (narobe obrnjen trikotnik) sta enakovredna, torej velja pravilo sekanja. Brez, da bi kaj razmišljal, vem, da ima rdeči prednost.

Dej solatko, saj vemo, da si prej podal odgovor, da si zvedel rezultat. :))
Izbris pritisnil pomotoma.

Droge, orožje, posploševanje na smiselnost prav vseh predpisov, arbitrarna izbira odločevalcev, covid, politika, cenzura, Facebook, vozniki na nujni vožnji ... in vse to v obrambo svete pravice kršiti omejitev hitrosti:

solatko je izjavil:

Če se držiš tega, boš na veliko odsekih vozil počasneje, od deklarirane OH in nikogar ne bo bolela glava.

Pravilno bi bilo: boš povsod vozil po omejitvah in s prilagojeno hitrostjo.

donvito - Če podobna vprašanja komurkoli predstavljajo problem več kot 2 sekundi, niste za na cesto, niti peš, kaj šele v vozilu.

c23po - Podajam samo primere zaradi vaših treditev, da večino predpisov (sem spada tudi OH), delajo strokovnjaki na teh področjih (približno taki, kot sodelujejo v razpravah na S-T). Jaz vedno vozim s prilagojeno hitrosjo, zato v 60 letih na cestah in v prometu, nikoli nisem imel problemov.
Delo krepa človeka

solatko je izjavil:

d... c23po - Podajam samo primere zaradi vaših treditev, da večino predpisov (sem spada tudi OH), delajo strokovnjaki na teh področjih (približno taki, kot sodelujejo v razpravah na S-T). Jaz vedno vozim s prilagojeno hitrosjo, zato v 60 letih na cestah in v prometu, nikoli nisem imel problemov.

Solatko, ne podtikaj! To so tvoje trditve.
Jebe pa te matematika. Menda si star nekje blizu 70, zato ne moreš imeti 60 let izkušenj na cestah.

Jebe pa te matematika. Menda si star nekje blizu 70, zato ne moreš imeti 60 let izkušenj na cestah.
Zakaj ne? V tistih časih so bile še konjske vprege, ki so jih lahko tudi (sicer ne povsem samostojno) 10-letniki furali.

c23po je izjavil:

No, tukaj moram pa stopit v bran solatkotu. V prometu nisi samo z vozilom, ampak tudi kot pešec.

nejc_nejc ::

Dejstvo je, da je drekanje po prehitevalcu 130 "iz inata" in ne sledenje toku slaboumno.
Portali na AC so, ergo, samo hitrosti gor napisat ter prilagajat in kasirat, če se bo folk zajebaval.

Za 30km/h bi pa najprej rad statistiko videl iz katere bi se robni pogoji določili.
Mi na prvo žogo učinkuje preveč nahajpano.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: nejc_nejc ()

GupeM je izjavil:

c23po je izjavil:

No, tukaj moram pa stopit v bran solatkotu. V prometu nisi samo z vozilom, ampak tudi kot pešec.

Res je. Naj mu bo 60 let izkušenj. Iztrgal sem ga iz konteksta in to ni bilo lepo. Cel stavek je bil: "Jaz vedno vozim s prilagojeno hitrosjo, zato v 60 letih na cestah in v prometu, nikoli nisem imel problemov." Mea culpa.

Legon ::

Pozabljas, da je solatko tako vsemogocen da mu je Tito osebno izrocil voznisko dovoljenje, ko je imel pet let.

GupeM je izjavil:

c23po je izjavil:

Se posebej ker se VOZI s prilagojeno hitrostjo tudi kot pesec.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Legon ()

Kdo je imel pet let?

c23po je izjavil:

Naj mu bo 60 let izkušenj. Iztrgal sem ga iz konteksta in to ni bilo lepo. Cel stavek je bil: "Jaz vedno vozim s prilagojeno hitrosjo, zato v 60 letih na cestah in v prometu, nikoli nisem imel problemov." Mea culpa.

Nič, naj mu bo. Če je vozil s konjsko vprego, potem je prav gotovo vozil s prilagojeno hitrostjo.
Seveda je tudi možnost, da je del svojega mobilnega časa preživljal s kolesom (kolesa so tudi enakovreden udeleženec v prometu...)

Ekola, sedaj vemo kdo je Chucku Norrisu podelil vozniško dovoljenje.

delavec44 ::

Vi se kar hecajte ampak vi boste že vsi pokojni, ko bo Solatko še vedno vozil po cesti.

c23po je izjavil:

Res je. Naj mu bo 60 let izkušenj. Iztrgal sem ga iz konteksta in to ni bilo lepo. Cel stavek je bil: "Jaz vedno vozim s prilagojeno hitrosjo, zato v 60 letih na cestah in v prometu, nikoli nisem imel problemov." Mea culpa.

Legon je izjavil:

Se posebej ker se VOZI s prilagojeno hitrostjo tudi kot pesec.

Voziš lahko tudi kolo, moped, skiro, skate, mogoče bi celo kotalke lahko sem štel
...

No, saj je jasno da tip nabija. Ampak se mi že kar malo smili. Res ni treba, da ga vsi jebete, saj ga že narava dovolj.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: GupeM ()

Včeraj so imeli v Slovenski kroniki prispevek o Mariborčanih, ki prečijo štiripasovnico med novima avtobusnima postajama pri Europarku pred Titovim mostom, pa so v eni uri opazili več ljudi, ki so to počeli, poleg tega pa je med snemanjem en vozil v napačno smer na tem mestu..

https://www.rtvslo.si/rtv365/arhiv/1751...
Talenti vsi po vrsti.

Ne vem, če je ta tvoj prispevek primeren za to temo, saj na forumu ne moremo nič storiti.
Bolj kot o talentih na cesti (razen tistega, ki vozi v napačno smer, pa še on ni ravno talent, ker se verjetno tega niti ne zaveda), bi se tu lahko vprašali o talentih med projektanti cest, oziroma kreatorji cestnih oznak za prehode za pešce.
Marsikje na slovenskih cestah, predvsem v naseljih so prehodi za pešce predvideni oz. narejeni administrativno, ne pa po navadah ljudi.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: mirator ()

matic492 ::

Ahahaha, kako mu je uspelo na tem mostu zapeljat na napačen pas?
X670 Gaming X, R9 7900X, 64GB, EVGA RTX 3090 XC3, HX1000

c23po - Nekje od prvega razreda OŠ sem bil prometni udeleženec, vozim se od nekje 11-12leta skiro in bicikl,...... Moram še narisat? Čistih 60 let na različnih koleščkih.

mirator - V LJ ni bilo pri mojih 10-ih ravno veliko vpreg pa tudi tramvaj so že ukinili, bli pa so trolejbusi. :D

Legon - Seveda uporabljaš PH tudi pri hoji in teku, sicer padeš, se spotakneš, zaletiš v oviro,.... Glej, kolikor gledam tvoje komentarje, ti še osnovnih pravil hoje ne poznaš pa nam razlagaš o PH.

delavec44 - +1

matic492 - Parkiral je tam, ker je skočil v trafiko pa ni hotel ovirat voznega pasu.
Delo krepa človeka

MrStein ::

Ja, to spada pod temo "talenti projektanti".
No, so vsaj obljubili izboljšavo.
Motiti se je človeško.
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!

matic492 je izjavil:

Ahahaha, kako mu je uspelo na tem mostu zapeljat na napačen pas?
Ne bi bil presenečen, če bi se izkazalo, da je v stilu teh pešcev hotel sekat na nasprotni pas iz uvoza, ki gre v smeri mostu, potem pa je videl, da je vmes robnik, ki ločuje pasove v različnih smereh, in je moral nadaljevat do konca tega robnika. Ker pač, pod mostom je daljša pot in dva semaforja. Ali pa, če bi enega odložil na avtobusni, ki je bližja snemalcu in potem naredil U-ovinek. Ker pač, obrniti na drugi strani mostu na krožnem je dlje, kot it tu nekje preko. /s

ZveeZ ::

mirator je izjavil:

Ne vem, če je ta tvoj prispevek primeren za to temo, saj na forumu ne moremo nič storiti.
Bolj kot o talentih na cesti (razen tistega, ki vozi v napačno smer, pa še on ni ravno talent, ker se verjetno tega niti ne zaveda), bi se tu lahko vprašali o talentih med projektanti cest, oziroma kreatorji cestnih oznak za prehode za pešce.
Marsikje na slovenskih cestah, predvsem v naseljih so prehodi za pešce predvideni oz. narejeni administrativno, ne pa po navadah ljudi.

Zame zmagajo projektantski faili pri avtobusnih postajah tik pred prehodi za pesce.

GrimReaper3 ::

Zadnjič sem enega pri zavijanju desno videl, da je šel prej do levega roba ceste. Ampak to tam kjer sta že 2 pasova, res da ne zarisana, ampak prostora po širini je za 2 osebna vozila in še nekaj. Pa povsem navadno pravokotno zavijanje, ki se ga da izvesti povsem ob desnem robu ceste, čeprav je takoj ob robu cestišča luknja, ampak jaz se je sploh ne bojim, ker znam kar točno oceniti njeno lokacijo iz kabine.
S takimi zavijanji ni treba potem jokati, ko pride do nesreče. Vedno se na cesti zavzame najbolj siguren položaj. Npr. če se pasova razdelita iz enega v dva in je še preozko za dva, namesto da greš povsem desno in reskiraš, da ti kakšen bolj pogumen obvozi po levi, tačas zavzameš položaj na sredini. Saj to je enako če gledaš kake Youtube posnetke kolesarjev, Angleži temu pravijo Primary Road Position.

Res pa da če te v takih primerih kdo prehiteva, je on norec. Ampak na 100% pa taka vožnja sigurno ni. Pa zadnje čase sem že 2 videl, da lepita ogledalo s srebrnim trakom, meni je to nepredstavljivo, da se ti kaj takega naredi.

Zgodovina sprememb…

Machete ::

dfak did I see:

LC1000|Asrock-H470PG|i7-10700K|2x16GB|RTX-3080 EAGLE|W10Pro
new Nintendo 2DS & 3DS XL|Galaxy S24+

Včeraj sem v živo videl zakaj se jaz vedno bojim parkirat, če ni na vsaki strani prostora vsaj do prve stopnje vrat, še raje seveda do druge.

Pride en iz MS s sopotnikom, parkira naprej, potem pa sopotnik zadaj desno butne v sosednji avto. Drugače praviloma sopotniki izstopajo preden je avto parkiran, ker lahko odpiraš vrata po mili volji. Jaz seveda nisem nič rekel, ker dobro poznam take kako bi reagirali. Sigurno ne tako, da bi brez besed dali na avto listek s svojim kontaktom. To bi sam sebi precej uničil dan, pa seveda ni samo 1 dan, ker spomini ostanejo za 20+ let.

Jaz sem pa drugače prišel do tega parkirišča peš samo, ker sem iskal boljše mesto, ker sem moral na drugem parkirati zelo na knap, toliko da je zmanjkalo ravno kakšen mm do prve stopnje in sem moral pridržati z roko na zunanji strani vrat. Na drugi strani pa nič, ampak sva bila skupaj s sovoznikovimi vrati. Tako sem imel možnost da me zadane eden ali drug vsaj 50%.

Še pred tem sem probal v eno mesto kjer niti nisem mogel odpreti vrat. Ne vem zakaj ni eden od teh dveh parkiral bolj na sredini. Ker bi se povsem lahko našel kdo s starim ozkim avtom in bi mu bilo vseeno, če bi moral iti ven tako da bi naslonil vrata ob sosednji avto.

Ne, nimam vsakodnevno takih problemov s parkiranjem. To samo na Golniku in v Šenčurju ni niti enega parkirnega mesta, z avtobusom je pa težko priti tja.

Jaz osebno? Nemogoče da bi kdaj poškodoval kak sosednji avto. Takih je verjetno ene 10%, pa še ti si lastijo vsaj 30k vreden avto.

Zgodovina sprememb…

delavec44 ::

Pa bi ti kot dobri samaritan dal na butnjeni avto listek z registrsko številko povzročitelja in opisom poškodbe. Mogoče še svoje podatke kot priča. To da na forum napišeš mu nič ne pomaga.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: delavec44 ()

Jasno, on je osveščen za svojega, za drugega se mu pa jebe.>:D

Sta se še motala okoli, eden je imel nek wape ali neki. Nazajgrede sem pa že pozabil na to pa še dež je padal.

MrStein ::

Meni je en butnil z vrati, ko sem sedel v avtu (sem ravnokar mislil speljati). Pač, pacienti.
Motiti se je človeško.
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!

Zgodovina sprememb…

• spremenil: MrStein ()

To itak ne bo doseglo tistih ušes katerih bi moralo, ampak če vidiš da si blizu drugega avta, daš prste ven in vrata počasi odpreš. Potem pa vidiš ali moraš celi čas držati vmes prste dokler ne prideš ven ali pa lahko zaskočiš vrata do prve stopnje. Čeprav pri svojih vratih sem gledal da kar dobro stojijo na mestu že pred prvo stopnjo, ampak temu ne bi ravno zaupal, ker se malo zadaneš z nogo in skočijo do prve stopnje kar je pa lahko že v sosednjih vratih.

Zgodovina sprememb…

Škoda, da je sosednja tema "Skale na cesti". Bi lahko dal tja.

Avto v Mariboru zajahal skalo. Prizor, ki ga ne vidiš vsak dan

https://mariborinfo.com/novica/kronika/...

https://maps.app.goo.gl/LnsjJRAoJgkyp63...

Dobro je tole nekomu ratalo, ni kaj.

matic492 ::

Ja pripiču je ko nor, ker je hotu dijakinjam pokazat da je frajer. Sicer ne vem koliko žensk je okoli gradbene šole, mogoče je pa v drugo stran nagnjen.
X670 Gaming X, R9 7900X, 64GB, EVGA RTX 3090 XC3, HX1000

ššš ::

Včerej ob 22:15 v Kranju dva čifutija z BMWjem od Save dol čez Delavski most z okol 200kmh. Po sredini pasu in direkt čez 2 rdeči. K sreč je blo v križišu samo par avtomobilov, ki sta jih zgrešila za par centimetrov. Folku se trga.

Ti čefurji so kar napredovali v zadnjih 15 letih. Včasih so imeli stare BMW E36.
Zdaj pa minimalno E90 (OK, saj to je za danes enako) ali F30. Pa kak Golf 7 GTI ali Leon Cupra.
Fora je, da so to drugače dobri avti, ampak Slovenci smo bolj racionalni in vemo da za tak avto rabiš čas in serviserja na ti.

Jaz sem ga drugače včasih rad poteral za Savskim otokom v klanec. Takrat pri samo 105 konjih 120, zdaj brez prometa verjetno tudi 160, pri malo prometa 140. Omejitev je pa 50, ker je pač naselje Kranj. Malo smešna, mar bi dali 70 ali 80.
Enako v klanec proti Stražišču in Jelenov klanec, to sem šel sam vedno 100.
OK, naj jim bo, ker je tako višji hrup in pešce tudi strašiš s tem

Zgodovina sprememb…

c3p0 ::

Trgovina z belim dobro gre, sploh okoli LJ, akademski in politični krogi.

ššš je izjavil:

Včerej ob 22:15 v Kranju dva čifutija z BMWjem od Save dol čez Delavski most z okol 200kmh. Po sredini pasu in direkt čez 2 rdeči. K sreč je blo v križišu samo par avtomobilov, ki sta jih zgrešila za par centimetrov. Folku se trga.

Ti čefurji so kar napredovali v zadnjih 15 letih. Včasih so imeli stare BMW E36.

Čifut in čefur ni isto.
««
312 / 312
»
»»