Forum » Zvok in slika » Android TV naprave [Nvidia Shield, Mi Box, Nexus,.... ]
Android TV naprave [Nvidia Shield, Mi Box, Nexus,.... ]
Temo vidijo: vsi

AtaStanko ::
Ne bi bilo slabo, da bi lahko bilo označeno tudi kaj si ŽE pogledal. Oziroma imel knjižnico katere filme in serije si že pogledal.

socialec ::
Če zares govorimo o isti stvari - imaš, razen, če želiš eksterno shraniti in bi potem pričakovali tudi import tega istega. Se da, moraš pogledati zavihek mrežnih aktivnosti v razvojni konzoli, poiskati pravi api klic (recimo datastoreMeta, datastorePut), pogledati response (tudi request s payloadom) in posneti v datoteko, filmi so sicer pravilno označeni po imdb šifrantu, npr tt8664988 in čas dodajanja. Me preseneča, da še ni integrirano v player za pc/web/mobi in upam, da ni nekaj takšnega, da smo se tukaj spomnili prvi, lahko pa jim posredujemo rešitev, če jo bodo blagovoljili inkorporirati.

AtaStanko ::
Sicer ni to prava tema toda to, kar si napisal je mal preveč zakomplicirano za nekega navadnega uporabnika. Lahko bi bilo zraven v Library, kaj si že pogledal. Saj nekako je notri že vneseno By Watched samo tam notri je nametano čisto vse, tudi če si si katero zadevo samo ogledal napovednik ali prižgal za sekundo je že vneseno kot da si to že pogledal.

bm1973 ::

eurasier ::
Zakaj pa ne instaliraš Kodi-ja ?
Imam instaliran kodi, vendar kodi ne predvaja DV profila 7 brez konverzije v 8.1, kar pa ni optimalno.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: eurasier ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | A1 Xplore TV (strani: 1 2 3 4 … 23 24 25 26 )Oddelek: Omrežja in internet | 262017 (387) | mag3 |
» | Eon Telemach in Android box (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Zvok in slika | 59595 (1631) | polde66 |
» | Smart TV in aplikacija EON (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Zvok in slika | 156473 (4610) | fpbs |
⊘ | Android tv box (strani: 1 2 3 4 … 145 146 147 148 )Oddelek: Zvok in slika | 1182270 (442277) | Mavrik |