» »

Kontrola bolniške prvi dan

Kontrola bolniške prvi dan

1
2
3 4

Furbo ::

Jaz sem sicer kar alergičen na neumnosti delodajalcev, ampak tu se mi zdijo pa reakcije pretirane, sploh če se nič ne skriva.

Nekdo je pač priporočil tega detektiva in model komaj čaka, da kaj zasluži, tisti na firmi pa da dobi provizijo.
i5-13600K, Noctua NH-D15, STRIX Z790-F, 32GB DDR5, 2TB Samsung 990PRO,
Toughpower GF3 1000W, RTX3070, ALIENWARE AW3423DWF, Dell S2722QC

Magic1 ::

Točno to. V velikih podjetjih imaš kadrovsko in še kakšen oddelek, ki delajo na "produktivnosti" delavcev. Oni lahko določijo določene nadzore, za katere tvoj šef oddelka sploh ne ve. Velika podjetja so lahko velike hobotnice in se lahko marikdaj kaj čudnega dogaja.
Magic

lubej1 ::

Podn od firme, podn šef, direktor in še kdo.

Če imaš kako drugo opcijo, jih nekam pošlji...

Verjetno pa ni osamljen primer. Sigurno so podobne firme v gnilem kapitalizmu.

Glugy ::

Nevem če si mu res dolžan karkol podpisovat pa kazat svojo osebno. To je lepo ni pa to nobena uradna oseba kolikor jaz vem da bi mu moral odpirat pa podpisovat. Mu pa s tem lajšaš delo. Če se motim naj me kdo popravi.

Pithlit ::

Glugy je izjavil:

Nevem če si mu res dolžan karkol podpisovat pa kazat svojo osebno. To je lepo ni pa to nobena uradna oseba kolikor jaz vem da bi mu moral odpirat pa podpisovat. Mu pa s tem lajšaš delo. Če se motim naj me kdo popravi.

Sej je bilo že povedano. Interagirat s temi ljudmi ti ni treba na prav noben način. Lahko jih gladko ignoriraš.
Life is as complicated as we make it...

Meizu ::

Magic1 je izjavil:

Izgleda je prišlo do suma izkoriščanja v firmi in je vodstvo najelo detektiva, da malo preveri bolniške. Ni nujno, da so ciljali tebe, mogoče so določili, da se preveri vse. Mogoče more poročat, kako "bolan" izgleda. Eni zdaj gredo na bolniško za par dni kar tako, ko malo iz nosa priteče. Zadolžen pa itak ni nihče pri nas, da preveri temperaturo, če si res bolan.

Moja daleč najbolj pogosta bolezen je prehlad. Praktično nikoli nimam vročine - ampak počutim se pa kot da imam gripo ponavadi - samo za ležat. To traja cca. slab teden. A bi po tvoje moral prit v službo? Zdravnik je z razlogom na delovnem mestu, da presodi, če ti bolniška pripada ali ne. Ne delodajalec.

IgorCardanof ::

Po eni strani sicer razumem delodajalce tudi. Smo imeli v firmi ljudi, ki so skoraj vsak teden imeli kak dan bolniske.
Retail investor, Simp, Crypto analyst, Cardano hejtr
Ne odgovarjam na DM.

CiClon ::

Ne odpiram vrat neznancem, če jih ne pričakujem. Sploh pa ne ko sem bolan. Pa naj naredi kontrolo, če jo more.

Meizu je izjavil:

Magic1 je izjavil:

Izgleda je prišlo do suma izkoriščanja v firmi in je vodstvo najelo detektiva, da malo preveri bolniške. Ni nujno, da so ciljali tebe, mogoče so določili, da se preveri vse. Mogoče more poročat, kako "bolan" izgleda. Eni zdaj gredo na bolniško za par dni kar tako, ko malo iz nosa priteče. Zadolžen pa itak ni nihče pri nas, da preveri temperaturo, če si res bolan.

Moja daleč najbolj pogosta bolezen je prehlad. Praktično nikoli nimam vročine - ampak počutim se pa kot da imam gripo ponavadi - samo za ležat. To traja cca. slab teden. A bi po tvoje moral prit v službo? Zdravnik je z razlogom na delovnem mestu, da presodi, če ti bolniška pripada ali ne. Ne delodajalec.

Konc koncev je cel kup ljudi na bolniški zaradi izgorelosti in podobnih stanj. Kakšni simptomi so pa tam?

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: CiClon ()

Mato989 ::

IgorCardanof je izjavil:

Po eni strani sicer razumem delodajalce tudi. Smo imeli v firmi ljudi, ki so skoraj vsak teden imeli kak dan bolniske.

Le zakaj, verjetno ne zato ker jim je bilo v službi dobro...
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115

Twixz ::

Gremo jutri v službo pa rečem da imam korono (se šefi tega bojijo kot hudič križa...)
Pa se malo silim kašljat pa tako, pa mi naj potem pošiljajo detektive........

Invictus ::

Detektiv samo preveri ali si ti res doma ali ne, kot bi na bolniški moral biti.

In kolikor vem, ima pooblastilo, da te indentificira.

Če se mu nočeš identificirati, bo pač napisal v poročilo, da preverjane osebe ni bilo doma, pa se naj pol on jebe s svojim šefom in firmo.
"Life is hard; it's even harder when you're stupid."

http://goo.gl/2YuS2x

Zelo dvomim, da je to res. S kakšno pravico ima nek detektiv od mene karkoli za zahtevat?

Seveda mu lahko pomagam, noben me pa ne sili v to.
Ne odgovarjam na DM.

Invictus je izjavil:

Če se mu nočeš identificirati, bo pač napisal v poročilo, da preverjane osebe ni bilo doma, pa se naj pol on jebe s svojim šefom in firmo.

Lahko pokažeš vir da ima v SLO kdorkoli razen policije in MORDA občinskih redarjev pooblastilo da me evidentira kjerkoli se mu sprdne? Mogoče ima to pooblastilo še Vojska v izrednih razmerah itd...

Dvomim pa da nek kvazi detektiv.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Mato989 ()

Magic1 ::

Meizu je izjavil:

Magic1 je izjavil:

In kaj naj zdravnik naredi glede tvojega prehlada?!? Za prehlad se ne hodi k zdravniku, na srečo ti verjamejo na besedo in ti za par dni odprejo BP. Če je dlje te pa pošljejo kri dat. Kaj sploh to pomeni "prehlad"? A ti iz nosa teče? To je tako kot v vrtcu, kjer pravijo, da samo zdravi otroci naj pridejo. Potem te pa kličejo, če otroku iz nosa teče. Kar pa itak prvi dve leti teče vsem otrokom celo zimo. Najbolje da smo vsi doma, delal bo pa božiček.
Magic

Utk ::

Saj je vseeno kaj je, če ne moreš bit pokonci, moraš pač ležat. Tudi če greš k zdravniku, te ne bo poslal na ne vem kake preiskave, če imaš gripo ali to ali ono, ker je itak vseeno, čez par dni boš dober.
Mene uniči za 2 dni, 3 največ. Ampak na nesrečo ponavadi čez vikend.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Utk ()

Twixz ::

Klical tega, ki mi je poslal kontrolo, ni tajil, on "predstavlja firmo". Da v trenutni situaciji štrajkanja zdravnikov vsak dobi bolniško na poziv.
Ko sem mu povedal svoje, da imam za plačevat preživnino in kredit, da gradim in da ne glumim glive, da jutri pridem z zelo nalezljivo boleznijo v službo (oz. "kaj pa če imam korono?, me je prosil da ostanem doma. Ne bom, zaključena bolniška, pridem.

Direktor izgleda ne ve za to, bom ga jutri obvestil.
To je to, hvala lepa za vse.
Bom pa razmislil o drugi službi :))

mancini ::

Invictus je izjavil:

Kdo pa mu ga je dal, delodajalec mogoce

Tidule ::

Invictus je izjavil:

Zakaj nabijas v tri dni? To da te ni doma nic ne pomeni. Delodajalec rabi dokazilo da si neposredno krsil pogoje bolniske. To da te ni doma samo po sebi nic ne pomeni.

In ne, niti pod razno detektiv nima oooblastila da zahteva kakrsnokoli indentifikacijo ko se ti narise na vratih.

Miki N ::

Pa še nekaj je ... od kdaj je nujno, da si na bolniški doma? Kaj če greš komu v oskrbo, toplice, karkoli?

Miki N je izjavil:

Pa še nekaj je ... od kdaj je nujno, da si na bolniški doma? Kaj če greš komu v oskrbo, toplice, karkoli?

Seveda je to odvisno od tipa bolniške.

Miki N je izjavil:

Edina stvar, ki je med bolnisko nujna je da sledis navodilom zdravnika. Vse ostalo so nakaldanje bedakov kot je Invictus.

Likalnik ::

Tidule, ti res veliko stvari, kar se prava in pravic posameznika tiče veš...in podaš vsaj po mojem mnenju prave in konstruktivne odgovore...ne zastopim pa zakaj vsakemu tvojemu super odgovoru/komentarju sledi še nezrela opazka...kot je "bedak", "zakaj lažeš" itd...pa še kaj bi našel po forumu.
Pač vsak poda svoje mnenje...ali je to mnenje točno je pa druga zgodba....vsak si pa more, če dobi neko pomoč ali mnenje na forumu potem to še preveriti, če je ta trditev določenega uporabnika pravilna.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Likalnik ()

Invictus ::

Zato, ker je sam bedak...

V osnovi se bolniška izvršuje na domu. Če se kje drugje, posebej piše. Če ne piše, moraš biti doma.

Če pošljejo detektiva in te ni doma, je avtomatsko kršenje bolniške, z ustreznimi kaznimi znotraj služba.

Poleg tega, to da si doma, pomeni da ležiš. Namreč včasih je folk jemal bolniško, potem pa delal doma. NA stroške delodajalca. Zato pač detektivi...

Kar se tiče preverjanja osebe, ima sledeča pooblastila:

Detektiv lahko pridobiva informacije neposredno od osebe, na katero se podatki nanašajo, in od drugih oseb, ki s podatki razpolagajo, če so jih pripravljene dati prostovoljno, ter iz javno dostopnih virov.

https://zakonodaja.com/zakon/zdd-1/vi-d...

Ni se mu treba predstaviti. On bo pa pač v poročilo zapisal, da te ni bilo doma in da kršiš pogoje bolniške. Pokasira denar, ti pa pizdarije v službi...
"Life is hard; it's even harder when you're stupid."

http://goo.gl/2YuS2x

Daj ne nabijaj, nobenega razloga ni da si 100% časa doma... ker po hrano ali na pregled še zmeraj moraš it...

Master_Yoda ::

Če pošljejo detektiva in te ni doma, je avtomatsko kršenje bolniške, z ustreznimi kaznimi znotraj služba.

To da nekemu neznancu ne odpiras vrat se ne pomeni da te ni doma. Ce pa te dobi kje zunaj pa je druga stvar, ...
Dovie'andi se tovya sagain.

Utk ::

Eno je kaj si bojo na firmi mislili in kake probleme ti s tem lahko povzročijo, manjša stimulacija, itd, drugo pa je kaj bi zdržalo na sodišču.
Če mu ne odpreš, si firma lahko misli kar hoče, ni pa to dokaz na sodišču, da si kršil bolniško. Če te poslika kako cepiš drva, in to ni med izjemami, ki jih lako delaš, potem bo pa to tudi na sodišču zdržalo.

Likalnik je izjavil:

Tidule, ti res veliko stvari, kar se prava in pravic posameznika tiče veš...in podaš vsaj po mojem mnenju prave in konstruktivne odgovore...ne zastopim pa zakaj vsakemu tvojemu super odgovoru/komentarju sledi še nezrela opazka...kot je "bedak", "zakaj lažeš" itd...pa še kaj bi našel po forumu.
Pač vsak poda svoje mnenje...ali je to mnenje točno je pa druga zgodba....vsak si pa more, če dobi neko pomoč ali mnenje na forumu potem to še preveriti, če je ta trditev določenega uporabnika pravilna.

Eno je mnenje, drugo pa je polusat kretene kot je invictus ki vsakic ko napise post napise neumnost in bedak se verjame da ve kaj govori.

Invictus je izjavil:

Zato, ker je sam bedak...

V osnovi se bolniška izvršuje na domu. Če se kje drugje, posebej piše. Če ne piše, moraš biti doma.

Poleg tega, to da si doma, pomeni da ležiš. Namreč včasih je folk jemal bolniško, potem pa delal doma. NA stroške delodajalca. Zato pač detektivi...

Kar se tiče preverjanja osebe, ima sledeča pooblastila:

Detektiv lahko pridobiva informacije neposredno od osebe, na katero se podatki nanašajo, in od drugih oseb, ki s podatki razpolagajo, če so jih pripravljene dati prostovoljno, ter iz javno dostopnih virov.

https://zakonodaja.com/zakon/zdd-1/vi-d...

Ni se mu treba predstaviti. On bo pa pač v poročilo zapisal, da te ni bilo doma in da kršiš pogoje bolniške. Pokasira denar, ti pa pizdarije v službi...

Vidis, o katekih idiotizmih govorim. Vsakic ko ta bedak napise post ves da je brcnil v meglo. To da te ni doma pomeni samo in le da te ni doma. Popolnoma nic o krsenju bolniske.

Velika vecina bolniskih, kub drugacnem prepricanju dezurnega bedaka, NE zahteva da je posameznik 24/7 doma. V casu bolniske se lahko praviloma gibljes v okolici doma, pogosto je celobpriporocljivo da zapustos hiso in gres na svez zrak. Razen v izjemnih primerih je seveda dovojen obisk trgovine, zdravnika... se vec bolniskanlahko vkljucuje tudi Odiham na gorskem/morskem zraku...

Torej ni da ni in to da te ni doma ni dokaz za nic drugega kot to da te ni doma.

Se lahko pa samo smejes ko citira vire, ki ga direktno postavljajo na laz. Recimo budalastinonod prej da detektiv lahko zahteva identifikacijo.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Tidule ()

Nikonja ::

Sm ga res komplicirate, delodejalec ima pravico poslat detektiva, ti pa nimaš obvezo odpret vrata detektivu ali mu karkoli povedat, ampak če tega ne narediš lahko imaš kar fajn probleme v službi z kadrovsko in s šefom. A si res želiš tega in potenicalno odpoved?
Odpri vrata, povej gospodu ta tri stavka in adio, ne si brezeveze komplicirat življenja če ni treba. Bo veliko večjih problemov v življenju, verjemi!

Nikonja je izjavil:

Sm ga res komplicirate, delodejalec ima pravico poslat detektiva, ti pa nimaš obvezo odpret vrata detektivu ali mu karkoli povedat, ampak če tega ne narediš lahko imaš kar fajn probleme v službi z kadrovsko in s šefom. A si res želiš tega in potenicalno odpoved?
Odpri vrata, povej gospodu ta tri stavka in adio, ne si brezeveze komplicirat življenja če ni treba. Bo veliko večjih problemov v življenju, verjemi!

Pa dobro, pa kaj res ni drugega kot nepismenih kretenov na tem forumu?

Ne, zato ker noces odpret vrat detektivu ne ostanes brez sluzbe, ker to ni dokaz nicesar, razen tega da detektivu noces odpret vrat. In do tega imas vso pravico.

Detektiv dela svoje delo in ce odpres vrata in vidi da si doma je to to. Ce te ni pa je velika verjetnost da bo opravil se kak korak pri nadzoru, ki je v njegovi pristojnosti. Recimo cel popoldan sedel v avtu da bo videl ali te res ni doma. Ali pa bo pozvonil pri sosedu in vprsal ce so te kaj videli itd... niti pod razno pa ne bo v nobeni resni presoji zdrzal argument, da si krsil bolnisko ker nisi odprl vrat.

Zgodovina sprememb…

Nikonja je izjavil:

Se ti ne zdi, da je bilo zaupanje že davno izgubljeno, če nate pošljejo detektiva? Od takega delodajalca pač čimprej stran, če si lahko privoščiš to.
Ne odgovarjam na DM.

IgorCardanof je izjavil:

Nikonja je izjavil:

Se ti ne zdi, da je bilo zaupanje že davno izgubljeno, če nate pošljejo detektiva? Od takega delodajalca pač čimprej stran, če si lahko privoščiš to.

Vseeno je treba z malo distance gledat ma zadevo, ker je veliko odvisno od konkretnih okoliscin. V velikih podjetjih s par 100, da ne recem 1000 zaposlenimi, je lahko tak nadzor povsem rutinska zadeva in imajo najetega detektiva da redno preverja bolniske. In tukaj ne gre za nic osebnega, niti ni nujno da je primarni namen kogarkoli zajebat. Povsem druga zgodba pa je ce se to zgodinl v kolektivu 10 ljudi. Seveda je vmes se 500 drugih scenarijev, tako da posplosevanje nima dodane vrednosti.

Zgodovina sprememb…

FrRoSt ::

:)):)):)):)):))

Saj se bodo fantje naučili!! 8-)

Nekaj potrpljenja (božja mast :)) in PRIJAZNA beseda delata ČUDEŽE!! :))
Noben človek ni otok, popolnoma sam zase; smrt slehernega človeka vzame
del mene, ker pripadam človeški vrsti; in zato nikdar ne pošiljaj poizvedovat,
komu zvoni; zvoni tebi.

Pithlit ::

Invictus je izjavil:

Bi ti mogoče kdaj nehal nabijat ko je že vse povedano in je kristalno jasno da se motiš? Noben privat detektiv nima tudi p od pooblastila da te kakorkoli identificira. Še policisti te ne morejo kar tako, na lepe oči.

Glede bolniške pa nikjer ne piše da moraš biti doma. Nazadnje mi je zdravnik predpisal dnevne sprehode... po tvoje naj to v domači dnevni počnem? Edina bolniška pri kateri se te upravičeno lahko pričakuje doma je 'strogi počitek' (no, poleg karantene in izolacije... ampak v tem primeru detektiv nima kaj početi pri tebi doma).
Life is as complicated as we make it...

V-i-p ::

Pithlit, ne govori neumnosti, no. Policist te sme legitimirat že, če sumi nxyžnj... še varnostno osebje te ima po zakonu pravico legitimirat na varovanem območju.
Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri. Raje reci, da si naredil že včeraj!

V-i-p je izjavil:

.... še varnostno osebje te ima po zakonu pravico legitimirat na varovanem območju.

Že SPET LAŽEŠ! 8-) Ti kurba vip politična pokvarjena!!! :)):)):))
komu zvoni; zvoni tebi.

Twixz je izjavil:

Klical tega, ki mi je poslal kontrolo, ni tajil, on "predstavlja firmo". Da v trenutni situaciji štrajkanja zdravnikov vsak dobi bolniško na poziv.
Ko sem mu povedal svoje, da imam za plačevat preživnino in kredit, da gradim in da ne glumim glive, da jutri pridem z zelo nalezljivo boleznijo v službo (oz. "kaj pa če imam korono?, me je prosil da ostanem doma. Ne bom, zaključena bolniška, pridem.

Direktor izgleda ne ve za to, bom ga jutri obvestil.
To je to, hvala lepa za vse.
Bom pa razmislil o drugi službi :))

NE NORI preveč, ker v vsaki firmi imaš neke modele, ki imajo svoje kaprice! In da ne prideš iž dežja pod kap! ;)

Razen če imaš norice!! :))
komu zvoni; zvoni tebi.

Bud_Bundy ::

Ne vidim problema v kontroli, jo celo podpiram. Problem je v takrat, ko silijo ljudi, da delajo bolni, ali jemljejo dopuste, kar pa sploh ni redkost.

OP una s kronco je dobra, za dodaten dramski učinek pridi k šefu z masko. :))

Ne ampak resno, večkrat bi bilo treba kaj reči proti takim kravatarskim domislicam. Saj gre samo za to, da če ti kaj ni všeč je zdravo povedati, ker če nihče nič ne reče in samo kuha pri sebi se počasi normalizirajo stvari, ki so nepriljubljene in klima v firmi gre v vagino.

Tukaj se dostikrat sliši rešitev "pa menjaj službo", ki reši simptom, ne pa bolezni - to so v osnovi vse malenkosti za katere je "zdravo", da se jih izpostavi. Nek osnoven fairplay mora biti - ravno tako kot ni fer palamudenje z bolniškimi ni fer palamudenje z nekimi detektivi - pa mimogrede, to ni poceni štos - to bi jaz tudi izpostavil. Pač kulturno ampak se pove.

Oziroma kot je nekoč rekel en sodelavec "če se že jebemo, se dajmo vsi!" :D

c23po ::

Dajmo samo nekaj razčistit:
- Detektiv ne legitimira. Ko dobi naročilo za kontrolo, dobi tudi vse podatke skupaj s sliko "osumljenega". Nima pooblastil in sploh ne potrebuje legitimiranja.
- Detektiv lahko, in verjetno bo pozvonil na vrata. Če nihče ne odpre, detektiv ne bo napisal, da "osumljeni" ni bil doma. Napisal bo, da se ni oglasil na zvonec.
- Detektiv bo delodajalca obvestil, da je "osumljenca" ob tej uri videl v javnosti na tem kraju. Pri tem ne bo sodil, ali je to kršitev bolniške. Za to nima ne potrebnih podatkov, ne znanja.
- Detektiv nima pooblastil "zaključevati bolniško" ali soditi o zdravstvenem stanju "osumljenega". Lahko samo opiše dejstva, ki jih je ugotovil.
- Debela neumnost je delodajalca obveščati o naravi bolezni. Dovolj je odprta bolniška.

Je pa, seveda, veliko sranje, če zdravnik predpiše mirovanje, detektiv pa zapiše, da si ob 10 dopoldan bil v fitnesu.
Računalniki nimajo spominov.

Pač je dovolj simpl... Dokler bodo obstajali luzerji v SLO ki bodo pohlevno vse prenašali tudi take fore bo tako kot je...

Polno pametnjakovičev sem tekom svojih let služb videl ki so govorili kako bodo to in ono zaropotali itd... na koncu so še zmeraj tam pohlevne pičkice... jaz sem pa pisal 10 stranske maile, dajal odpovedi itd...

Tudi to je res: dokler bodo obstajali izkoriščevalci bolniških in se bo delodajalcem splačalo pošiljati detektive, bodo detektivi hodili. In ne, nobeden ne bo prišel prav na prvi dan bolniške. Tisti, ki ve kako stvari potekajo, ve, da se ne to ne more zgoditi.

Meizu ::

Se strinjam, slovenci kot narod smo veliko preveč pohlevni ter konformni.

Seveda vsak ekstrem škodi, ampak v našem primeru bi bil definitivno čas, da zlezemo iz svojih riti ter začnemo zahtevat pravico tam, kjer nam to pripada.

WizzardOfOZ ::

Bud_Bundy je izjavil:

Ne vidim problema v kontroli, jo celo podpiram. Problem je v takrat, ko silijo ljudi, da delajo bolni, ali jemljejo dopuste, kar pa sploh ni redkost.

Pri nas velja pravilo, da če si bolan, ostani doma. Prvič da ne širiš bolezni še na ostale, drugič pa da se pozdraviš, ker bolan človek ne bo niti 50% pri stvari. Da bo pa potem svoje napake še dodatno popravljal, namesto da bi nove stvari razvijal, je pa bedarija.
Milčinski je napisal butalce kot prispodobo in ne kot priročnik!!!
Svuda u svijetu ima budala ali je izgleda kod nas centrala!!!

zasavc83 ::

Če so ti že prvi dan poslali detektiva v kontrolo, potem bi se te več kot očitno radi znebili na poceni način - brez odpravnine.
Dober signal za "Start looking for a new job", vse jasno ?

delavec44 ::

zasavc83 je izjavil:

Če so ti že prvi dan poslali detektiva v kontrolo, potem bi se te več kot očitno radi znebili na poceni način - brez odpravnine.
Dober signal za "Start looking for a new job", vse jasno ?

Ali ga pa vsakemu pošljejo brez izjem. Nekaj sklepati preden se iskreno pogovori s šefom je brez veze. Seveda, če to ni možno, je znak za menjavo potem. Zaupanje mora biti obojestransko.

Eh ce ti posljejo detektiva bi jaz enostavno jebal nazaj raztegnil bolnisko 3 tedne pa pol kmalu spet in doma nazigal igtice kaj pa ne razumejo da nagajanje gre lahko obojestransko

Ko prideš nazaj nujno nažigi ta komad v pisarni:

BCSman ::

A te lahko delodajalec toži, da kao imaš v odpovednem roku načrtno slabšo produktivnost, kar je seveda iz stališča človekove psihologije pričakovano da bo produktivnost slabša in možnost napak večja?

Če ti dokaže, da je načrtno, potem lahko, ker je to v nasprotju s pogodbo o zaposlitvi.

zobnik ::

danes tud bolan ne moreš it na bolniško, ker doktorji stavkajo, do pregledov pa ne prideš ker so čakalne vrste.
Torej si zdrav, bolniške ni, hodiš bolan delat dokler ne pride do nesreče v firmi in zato nastrada še kdo od zaposlenih tam...potem ti pa tak vse zvalijo in tožjo.....na koncu ostaneš brez dela, tožjo te plačat moraš škodo.....to je ta država
1
2
3 4

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

odpovedni rok (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
758925 (6170) mancini
»

Pisni opomin (strani: 1 2 )