Forum » Loža » Izredni limit(zaposlitev za določen čas)
Izredni limit(zaposlitev za določen čas)

northpole1 ::
Pozdravljeni,
zanima me,če obstaja možnost koriščenja izrednega limita,če si zaposlen za določen čas(1 leto)?
zanima me,če obstaja možnost koriščenja izrednega limita,če si zaposlen za določen čas(1 leto)?

kixs ::
Verjetno je odvisno od visine tvoje place in visine izrednega limita. Pojdi na svojo banko in vprasaj svetovalca kaksne so tvoje moznosti.

Z zaposlitvijo bom nastopil marca,tako,da se nimam prilivov iz tega naslova,imam pa jih od prejšnjega podjetja,če to tudi upostevajo.

solatko ::
northpole1 - Če ti banka zaupa (dolgoletno poslovanje b.p.), boš dobil izredni limit za čas zaposlitve, torej 1.leto.
Delo krepa človeka

Nimam nobenih izvrsb ali pa kaj takega,sisbon je čist,edino ne vem kak je s tem ali moreš imeti tri plačilne najprej,da ti ga odobrijo,ali lahko že takoj na začetku zaprosis ob samem začetku zaposlitve.

mojsterleo ::
Limit lahko dobiš če imaš mesečno redne prilive na TRR. Gleda pa se povprečje zadnjih 3 mesecev. Limit bi moral pod temi pogoji načeloma dobiti.

Ni šlo,baje moram imeti vsaj tri nakazila od novega delodajalca,prvič sem slišal za take ostre pogoje,ampak je rekla svetovalka,da so se pogoji spremenili in kar zaostrili kolikor vidim.

kixs ::
@northpole1: Pri kateri banki pa imas racun? Vem, da so pri Delavski hranilnici cisto nefleksibilni. Me prav zanima katera je se taka.

Bizkit45 ::
Saj je nedolgo nazaj nekdo objavil kako lahko enostavno prides do hitrega kredita. Niti ni treba posiljati bancnih izpiskov (nic). Samo svoje podatke das in ze imas 4k kesa (mislim da je max 4k).
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kaj se zgodi, ko preideš v nedovoljeno prekoračitev na TRR (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 13593 (10803) | Maja321 |
» | Kratkoročni kredit 2.000 € (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 9542 (7467) | Killermode |
» | Limit na bankiOddelek: Loža | 4975 (4208) | feryz |
» | Kako je glede izrednih limitov na NLBju?Oddelek: Loža | 5539 (4738) | krneki0001 |
» | kako si vi razlagate limite na bankiOddelek: Loža | 2993 (2212) | gendale |