» »

Nakup robotske kosilnice na daljinca

Nakup robotske kosilnice na daljinca

kronos_10_ ::

Pozdravljeni,

zanima me ali ima kdo izkušnje z temi kosilnicami oz. nakupm iz Kitajske. Gre se robotsko kosilnico na daljinsko upravljanje. Kosilnica ima gosenico. Dobil sem nekako dobrega ponudnika, kateri trdi da ima uporablja najboljše dele.
Cena je dobra nekje skoraj 1/3 naših cen. Iste se prodajajo tudi pri nas tako, da sumim da so vse kosilnice enake in tile prodajalci so zgolj posredniki, kateri nimajo nič s končno kvaliteto artikla.
Za to podjetje pravi, da imajo v Nemčiji odprt račun.

Imajo tudi spletno stran odprto: https://daljinsko-kosilnica.com/
Opazil sem, da se ime in slika zaposlenih enkrat spremenila.

Vaše mnenje? :)

fikus_ ::

To je Kitajc z EU internetno stranjo.
Vprašanje, kje velja cena, ali je potrebno prišteti transport, carino,....
Učite se iz preteklosti, živite v sedanjosti in razmišljajte o prihodnosti.
PS Ne odgovarjam trolom in provokatorjem!

IL_DIAVOLO ::

En pameten mi je rekel, se vedno moras bit zraven in hodit. Tak da ce si ze lenuh, naj bo kosilnica popolnoma avtomatizirana.
Con il Milan nel cuore!
https://www.youtube.com/watch?v=fS58IQczWWE&ab_channel=MariusMotora
Forza ragazzi!

Zimonem ::

Te kosilnice so namenjene za strm teren, kjer se lahko prevrneš. Ni Point avtonomnost.

fikus_ ::

Biti moras tako blizu, da vidis kje in kako kosi, razdalja 10-20 m.
Učite se iz preteklosti, živite v sedanjosti in razmišljajte o prihodnosti.
PS Ne odgovarjam trolom in provokatorjem!

Točno to. Se mi ne gre za avtonomnost.

Imam pomudbo z davkom in z vsem.
Moti me direktno nakazilo.
Res da imajo v Nemčiji račun.
Poskusil sem ali imajo Payapal ali plačilo preko kartice. Tudi storitev escrow samo ne podpirajo ničesar.
Imajo Youtube kanal. In nekalo izgledajo legit, vseeno sprašujem za mnenje ali pa če bi imel srečo in je že nekdo kupoval preko spletne strani.

swift ::

Stran zgleda sumljivo, že ta polomljena slovenščina je...

Ja stran je prevedena z Google translate saj nimajo uradnega zastopnika v Slo.
Baje, da naj bi ga dobili. Upam, da res in ni samo trik za nakup ceneje mimo posrednika.
Nekateri posamezniki prodajajo kosilnice ne enakih kot sem jo sam gledal z maržami do 30-100%.
Siguren sem da tile posamezniki ne nudijo nič. Ne podpore in rezervnih delov. Iščejo zgolj hiter zaslužek.
So mi pa posredovali posrednika v It in Avstriji tako, da enega sem že kontaktiral.
Bomo videli.

vevericek8 ::

Obstaja kaj podobnega ampak da bi bilo avtonomno? Npr. prvic ga usmerjas sam, nato pa si zapomne in lahko pokosi sam? Zakaj ni tega? A ne bi bilo to relativno enostavno glede na to da se povrsina ne spreminja

Zimonem ::

To je bolj mulčer kot nek robotski sesalec. Ima več konj kot fičko in tudi lahek ni. Možno da obstaja kaj ampak vprašanje če to upaš postavit na travnik pa da ti zmelje otroka.

Utk ::

Jaz imam eno ponudbo od verjetno teh istih kitajcev za 2200, z davki in carinami dostavljeno na prag v Sloveniji. Za kosilnico, ne mulčar, 160 kilska stvar, 52 centi široka košnja.

Grupni nakup?

Ja za tako ceno sem imel tudi jaz 550 model. Jaz sem gledal 800 model.
Iz Italije sem dobil odgovor, sedaj čakam ponudbo.
Lahko gremo tudi grupno jaz sem za.

vevericek8 je izjavil:

Obstaja kaj podobnega ampak da bi bilo avtonomno? Npr. prvic ga usmerjas sam, nato pa si zapomne in lahko pokosi sam? Zakaj ni tega? A ne bi bilo to relativno enostavno glede na to da se povrsina ne spreminja

Obstaja ja ne vem pa če v taki velikosti.
Sam sem si ogledoval Yarbo Hybrid vendar za moj teren ne vem če bi bilo primerno.

Zgodovina sprememb…

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Vrtna kosilnica (strani: 1 2 3 47 8 9 10 )

Oddelek: Loža
45394679 (461) nekoman
»

Robotska Kosilnica (strani: 1 2 3 418 19 20 21 )

1023217104 (1628) Slopek
»

Katero robotsko kosilnico (strani: 1 2 )

7021184 (485) billy
»

Kaj naj z 2800m2 velikim travnikom?

452840 (1223) Machete
»

akumulatorske kosilnice (strani: 1 2 )

7221969 (15422) 111111111111

Več podobnih tem