» »

Sanjska spalnica

Sanjska spalnica

dronyx ::

V tujini po hotelih sem že večkrat videl, da imaš v spalnici zakonsko posteljo, potem pa je ob strani steklena stena in na drugi strani tuš. Torej tisti, ki leži na postelji vidi tistega, ki se tušira. Sem pa danes ob jutranji kavi izvedel, da se to sedaj vgrajuje tudi v zasebne hiše. Nekateri menda celo podirajo stene in vgrajujejo steklene pregrade. Ampak tega pa jaz ne razumem. V hotelih je to verjetno mišljeno, če pripelješ ljubico ali recimo sodelavko, ki jo ne vidiš vsak dan doma, kako se muči za štedilnikom in teži otrokom.

Zakaj bi pa to imel doma? Razen seveda če domov ne voziš ljubic in sodelavk na “teambuilding”. To je pa potem druga pesem.

Je pa na zgornji sliki zanimivo, da je zavesa na strani spalnice, ne tuša. Torej ne more zagrniti zavese tisti, ki se tušira, ampak tisti, ki je v spalnici in opazuje tistega, ki se tušira. Inteligentno!

misek ::

dronyx je izjavil:

Je pa na zgornji sliki zanimivo, da je zavesa na strani spalnice, ne tuša. Torej ne more zagrniti zavese tisti, ki se tušira, ampak tisti, ki je v spalnici in opazuje tistega, ki se tušira. Inteligentno!
Pred tuširanjem pa ne more zagrniti?

bambam20 ::

Zakaj bi kdo tebe opazoval. Lol

Vice ::

Če bi se jaz s tem toliko ukvarjal in to dojemal kot nek presežek.... se takoj vržem čez most. OMG

bm1973 ::

Zakaj pa ne?

Svoja kopalnica plus WC zraven ni danes nič posebnega...

Če nočete gledati svoje žene nage, zakaj ste pol sploh z njo?

bm1973 je izjavil:

Ti verjetno nisi ženska. če bi bil ženska, bi razmišljal drugače. To si je vgradil, da ko mene pošlje samo na dopust, vozi domov za kurbat druge ženske. :))

Če se kurbariš, je osnova, da se pri njej...

bm1973 je izjavil:

No ja, saj ženske niso dosti boljše. Samo časa nimajo toliko, ker se morajo ukvarjat z otroci. Jih poznam kar nekaj furajo lepo dvojno življenje, tipu se ne sanja nič... :D

PovemVfaco ::

dronyx je izjavil:

bm1973 je izjavil:

No ja, saj ženske niso dosti boljše. Samo časa nimajo toliko, ker se morajo ukvarjat z otroci. Jih poznam kar nekaj furajo lepo dvojno življenje, tipu se ne sanja nič... :D

Tke so v manjšini, jaz jih poznam več, da tip ve, da ženska hodi k meni na servis, pa še rajca jh.

Glede spalnce sm se že zbal, kdo je zj spet fotkal mojo spalnco, pol sm šele pogruntu, da ni špegla nad postlo, tk ko mam jz.

Kdor bi želel žensko šarmirat, priporočam tole:

To je CVK Park hotel v Istanbulu, pogled pa iz postelje na eni strani na banjo, na drugi strani pa na Bosporsko ožino. Da niti ne omenjam kako diši v veži hotela. Zahvalite se mi lahko tudi kasneje. ;)

Moraš pa plačat 100 € kavcije na vhodu, če boš v sobi kaj razbil.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: dronyx ()

Miki N ::

Kao fora plus tele steklene stene so poceni zabava nakar imaš samo še WC posebej - čeprav tudi tukaj vidim rezerve in v akvarij vgradiš še to - nakar ti je prvi pogled v novem dnevu tvoja baba ki serje. Odlično.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Miki N ()

fikus_ ::

Seveda. :))

Potem ko si z žensko skupaj že nekaj časa in najdeš v juhi las ter težiš, ti pa odgovori, dragi moj, ko sva začela, si rekel, da bi me najraje celo pojedel, sedaj ti je pa že en las preveč.
Učite se iz preteklosti, živite v sedanjosti in razmišljajte o prihodnosti.
PS Ne odgovarjam trolom in provokatorjem!

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: fikus_ ()

Miki N je izjavil:

Kao fora plus tele steklene stene so poceni zabava nakar imaš samo še WC posebej - čeprav tudi tukaj vidim rezerve in v akvarij vgradiš še to - nakar ti je prvi pogled v novem dnevu tvoja baba ki serje. Odlično.

Da ne boš mislil, v enem hotelu sem videl tudi to inštalacijo, da imaš poleg tuš kabine še wc školjko za stekleno steno. Tu pa še meni postane nerodno. Verjetno bi šel na wc v gostilno čez cesto, kjer se lahko vsaj zaprem. :D

Miki N ::

dronyx je izjavil:

Verjetno bi šel na wc v gostilno čez cesto, kjer se lahko vsaj zaprem. :D

Še bolj nerodno bi ti bilo, če bi bil ti zaprt "Njjj njjj njj.. Onyx - a gre?"

fikus_ je izjavil:

Seveda. :))
Potem ko si z žensko skupaj že nekaj časa in najdeš v juhi las ter težiš, ti pa odgovori, dragi moj, ko sva začela, si rekel, da bi me najraje celo pojedel, sedaj ti je pa že en las preveč.

Te so pa najboljše. Že leta nazaj sedimo za mizo in tip prdne na glas (spusti Goloba lepše rečeno), nakar ga njegova ženska, s katero sta že leta nadere kot psa, kaj se gre... Mučno za gledat. Doma pa verjetno kopalnica in wc školjka za stekleno steno.

Miki N je izjavil:

dronyx je izjavil:

Verjetno bi šel na wc v gostilno čez cesto, kjer se lahko vsaj zaprem. :D

Še bolj nerodno bi ti bilo, če bi bil ti zaprt "Njjj njjj njj.. Onyx - a gre?"

Tole najboljši wc na katerem sem bil do sedaj in to se ne hecam:

Kraj je Aix-en-Provance v Provansi. Dišalo je na wc-ju brez heca božansko, v ozadju pa so se vrteli francoski šansoni. Jaz sem pol ure sedal na školjki.

Zgodovina sprememb…

Zimonem ::

Kar se wcjev tiče lahko samo potrdim, Francozi ga znajo srat. Jaz sem v enem podobnem , kjer so redvajali sicer ptičje žvorgolenje enkrat celo zadremal.
V bistvu je postelja potem skoraj odveč.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Zimonem ()

fikus_ ::

Si imel vsaj naslon za glavo ali "zakinkal".
Učite se iz preteklosti, živite v sedanjosti in razmišljajte o prihodnosti.
PS Ne odgovarjam trolom in provokatorjem!

bambam20 je izjavil:

Zakaj bi kdo tebe opazoval. Lol

Ne vem. Danes je vse možno. Ženske imajo razne fetiše. :)):|

Zgodovina sprememb…

Predvsem se po debati tukaj vidi, da je folk mal brez domišljije :D

bm1973 je izjavil:

Predvsem se po debati tukaj vidi, da je folk mal brez domišljije :D

OK, pa ti povej kako bi opremil svojo spalnico. Meni je šlo na smeh ko je kolega razlagal, da je na strop montiral ogledalo. To če ni dobro pričvščeno lahko pade še dol in te med coitusom ubije! verjetno potem pristaneš v filmu The Final Destination - Resurrection.

Zgodovina sprememb…

Magic1 ::

Jao, ali se še niste naučili nič iz mode? Trendi se morajo menjat, četudi so dostikrat neumni. Ne morejo imet v salonih 20 let istih kopalnic... Imaš glavo, da filtriraš. Bolj je problem, da včasih trend popolnoma izrine pametne zadeve in je nato težava kupit.
V takšne hotele folk drugače fura druge ženske, ne dolgoletno ženo ;). Za vse je win win takšna kopalnica, tip se narajca ob tuširanju ženske, ona pa nato zelo enostavno opravi s decem v 2 minutah.
Magic

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Magic1 ()

SonjaP ::

Jaz, kot starejša občanka, bi rekla "kdo bo pa pucal tisto šipo" ... sicer imajo takle verjetno čistilko :)
Zadnjič je bila pa na enih ambientih varianta brez stekla - banja in umivalnik kar na robu spalnice.. To te pa še špricne partner zjutraj.. da se zbudiš :)
Kad in umivalnik sta bila iz enega prozornega, sicer barvastega, materiala. To prav tako zahteva čistilko po vsaki uporabi.. bi rekla.
Mogoče sem preveč staromodna..

Magic1 ::

Kopalnico je treba spucat po vsaki uporabi. Eni tudi avto glancajo vsak teden. Zakaj še kopalnica ne bi smela štet pod hobi. :))
Magic

SonjaP je izjavil:

Zadnjič je bila pa na enih ambientih varianta brez stekla - banja in umivalnik kar na robu spalnice..

Tule tuš kabina v kuhinji. Pa mislim da sem to videl tudi pri nas nekje na eni sliki. Menda ni bilo drugje prostora za tuš.

Alexius Heristalski ::

bm1973 je izjavil:

Zakaj pa ne?

Svoja kopalnica plus WC zraven ni danes nič posebnega...

fantje, ni blo slabo, samo dajte še v herbicidščini

SonjaP je izjavil:

Jaz, kot starejša občanka, bi rekla "kdo bo pa pucal tisto šipo" ... sicer imajo takle verjetno čistilko :)
Zadnjič je bila pa na enih ambientih varianta brez stekla - banja in umivalnik kar na robu spalnice.. To te pa še špricne partner zjutraj.. da se zbudiš :)
Kad in umivalnik sta bila iz enega prozornega, sicer barvastega, materiala. To prav tako zahteva čistilko po vsaki uporabi.. bi rekla.
Mogoče sem preveč staromodna..

Ma za nas strejše občane je to dokaj vredu. Včasih ko porajt,a če padeš pod tušem. Mladina gleda pa samo na obline.

fikus_ je izjavil:

Si imel vsaj naslon za glavo ali "zakinkal".

Ne v bistvu so ozki te sickrety , pa se nasloniš na stran. pa moj je imel izplakovanje še na žnoro. Res noro dobr.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kopalnica tus sestavljen iz stekla in brez banje samo odtok v tleh

Oddelek: Loža
269709 (1015) PINki
»

Moker strop pri sosedu - kopalnica

Oddelek: Loža
293486 (69) blabla80
»