» »

vožnja po AC

vožnja po AC

«
1
2 3

d3spirit ::

se vam je že kdaj zgodilo, da ste prehitevali na AC s hitrostjo cca. 130km - 140km ali pa še več pa za vami pridivja neka budala pa začne blendati? sem mu zanalašč oz. hudobije zmanjšal na 100km(vem in mi je jasno, da se po prehitevalnem ne vozi 100km/h, ampak sem mu zmanjšal hitrost brez naglega zaviranja ampak, da je hitrost postopoma padala). se vam je že kdaj zgodilo podobno?

karafeka ::

Ja, takih ki kampirajo na prehitevalnem pasu in vozijo ko eni polži, je polno.

endelin ::

Se je ze zgodilo seveda.

karafeka je izjavil:

meni gre tudi na živce, da se kdo pelje 90km/h ali pa 100km/h. če pa vidim, da se mi kdo prebližuje z večjo hitrostjo(vozim nekje okoli 140km/h), se mu tudi takoj odmaknem.

pegasus ::

Meni se je že zgodilo, da so mi blendali pri 150-160km/h na odstavnem pasu. Moj avto ne gre hitreje in sem že na odstavnem pasu in se nimam kam za umaknit. Pač nora bavarska, nedelja popoldne ko se bavarci vračajo domov v munšen. Zdaj vem, kdaj se moram izogibati tistega konca.

Bud_Bundy ::

karafeka je izjavil:

Če prehitevaš kolono kamionov pri 140, kampiraš?
Naredi si svojo AC....

mirator ::

d3spirit je izjavil:

se vam je že kdaj zgodilo, da ste prehitevali na AC s hitrostjo cca. 130km - 140km ali pa še več pa za vami pridivja neka budala pa začne blendati? sem mu zanalašč oz. hudobije zmanjšal na 100km(vem in mi je jasno, da se po prehitevalnem ne vozi 100km/h, ampak sem mu zmanjšal hitrost brez naglega zaviranja ampak, da je hitrost postopoma padala). se vam je že kdaj zgodilo podobno?

Si kandidat za značko "Talenti na slovenskih cestah"

mirator je izjavil:

d3spirit je izjavil:

gre se za to, da se ti pri hitrosti 150km/h nalima za zadek avta. se pa tudi odmaknem, ko vidim, da se kdo približuje s večjo hitrostjo.

pegasus ::

Sicer pa ja, kupujem nov avto in bo top speed by design 110km in se bom ravno tako spravil kdaj pa kdaj prehitevati kamione na avtocesti. Če bo kdo pridivjal od zadaj, bo to njegov problem.

mirator ::

d3spirit je izjavil:

mirator je izjavil:

d3spirit je izjavil:

gre se za to, da se ti pri hitrosti 150km/h nalima za zadek avta. se pa tudi odmaknem, ko vidim, da se kdo približuje s večjo hitrostjo.

To je že v redu, da se umakneš, ko se lahko. Ni pa v redu da namerno zmanjšaš hitrost s čimer talenta za sabo še bolj frustiraš in tvegaš neumno prometno nesečo s posledicami v tvojem in njegovem vozilu pa še kdo tretji, nič kriv, nič dolžen, lahko nasrka.
Pač pelješ z enako hitrostjo dalje in mogoče z desnim žmigavcem nakažeš, da se boš, ko bo mogoče umaknil. S tem bo tudi on videl, da si ga opazil in se bo mogoče nekoliko umiril.

mirator je izjavil:

d3spirit je izjavil:

mirator je izjavil:

d3spirit je izjavil:

To je že v redu, da se umakneš, ko se lahko. Ni pa v redu da namerno zmanjšaš hitrost s čimer talenta za sabo še bolj frustiraš in tvegaš neumno prometno nesečo s posledicami v tvojem in njegovem vozilu pa še kdo tretji, nič kriv, nič dolžen, lahko nasrka.
Pač pelješ z enako hitrostjo dalje in mogoče z desnim žmigavcem nakažeš, da se boš, ko bo mogoče umaknil. S tem bo tudi on videl, da si ga opazil in se bo mogoče nekoliko umiril.

Nisem tisti šofer, da bi se vozil 100km/h, ampak ko prehitim(ali kamione ali kakšno osebno vozilo), se tudi takoj odmaknem

GregiB ::

d3spirit je izjavil:

Nisem tisti šofer, da bi se vozil 100km/h, ampak ko prehitim(ali kamione ali kakšno osebno vozilo), se tudi takoj odmaknem

Očitno je, da ti je "blendaš" stopil na živec... Please don't... stop it... get help... ljudi spravljaš v nevarnost... večjo, kot budala za teboj...
https://www.dugout-online.com/ fajna slow pace football mgt igrica

trololololo ::

pac vozniki bmw-ja (90% ljudi ki vozi to znamko so mentalno prizadeti) redno to pocno. pac tudi katere druge znamke, ampak bmw vodi z naskokom.

m0LN4r ::

d3spirit je izjavil:

Ne, ker se ponavadi takoj umaknem ali pa pocakam preden prehitevam, da odpelje mimo.
V ogledalu takega opazis ze 2-3km nazaj

d3spirit je izjavil:

mirator je izjavil:

d3spirit je izjavil:

Dva problema v bistvu:
1. Sel si prehitevat, kljub temu da si videl, da prihaja od zadaj hitreje kot ti.
2. Prehiteval si ocitno predolgo, ma sej ni tak da se ta drugi teleportira za tabo, ko si zacel prehitevat.

Recimo, da si ti prehiteval 140 on pa pripeljal z 160, v ogledalo nazaj se pa vidi 2 kilometra ziher.
Traja ca. 5 Minut da se ti nalima na rit.
https://ref.trade.re/38mvdvxm
Trade Republic 38MVDVXM

Zgodovina sprememb…

• spremenil: m0LN4r ()

mihor ::

trololololo je izjavil:

pac vozniki bmw-ja (90% ljudi ki vozi to znamko so mentalno prizadeti) redno to pocno. pac tudi katere druge znamke, ampak bmw vodi z naskokom.

Drži. Vsekakor je 9 od 10 lastnikov BMW zrelih za injekcijo. Ostali 1 pa tudi ni čisto raven, ker se statistično te bavarske škatle bolj kvarijo kot povprečna vozila, pa še povsem predragi so za to kar nudijo.

Pa da se vrnemo na avtocesto: OP, vidim, da nisi edini, ki je danes izkusil čar prazničnega romanja domov. Takšnih pacientov imaš v teh terminih malo morje, tako da se probaj zrelaksirat, ne tišči zaradi limavcev še bolj na gas, obdrži mirno kri, predvsem pa iz strahu pred idiotom za tabo NE SKAČI pred avto na voznem pasu - počakaj, da ga vidiš v vzvratnem ogledalu in šele nato počasi zlezi nazaj na vozni pas. Pri tem pa pazi, da mongoloid za tabo ne začne prehitevat po desni, kar se rado zgodi predvsem pri določenih nemških znamkah.

Blinder ::

d3spirit je izjavil:

meni se bolj budala zdiš ti.
Če blenda pomeni, da se mu mudi. Pospeši na 150 če lahko in umakni se čimprej umakni na desni pas
99.991% of over-25 population has tried kissing.
If you're one of the 0.009% who hasn't, copy & paste this in your Signature.
Intel i3-12100f gtx 3050 Pismo smo stari v bozjo mater. Recesija generacija

mihor ::

Blinder je izjavil:

Če blenda pomeni, da se mu mudi.

Mogoče mu lahko ponudiš persen skozi okno, ko te bo prehiteval po desni.

m0LN4r ::

Pa tudi, ce bi ti prehiteval z 140 in si v ogledalu 2km nazaj opazil avto, ki se ti priblizuje z 180, traja 3 minute, da se ti zalima na rit.
Kaj si delal 3 minute na prehitevalnem je tu kljucnega pomena.
https://ref.trade.re/38mvdvxm
Trade Republic 38MVDVXM

Utk ::

Ja kakšno naključje da se zmeraj najbolj mudi nekim čudnim tipom v spuščenih avtih, ki so najbrž itaj brezposelni. In to predvsem na praznike. Jutri ob pol 8h ko se bo pomikal s 3x nižjo hitrostjo ne bo nič blendal.

wajdouc ::

Na primorki imaš večino dneva primere, ko je treba prehitevati kilometer ali več skupaj zalimanih kamionov. Če uni zadaj ne more počakati 30 sekund in med tem razkazuje svojo simulacijo novoletnih lučk, si zasluži, enkrat za spremembo, voziti po omejitvah.

Ja kakšno naključje da se zmeraj najbolj mudi nekim čudnim tipom v spuščenih avtih

Ti prevladujejo, se pa dobijo tudi kamikaze v napol zgnilem cliotu. Ko vidiš tist dve rumeni sveči namesto luči za sabo, se mu umakneš kar iz usmiljenja.

GrimReaper3 ::

Ma jaz sem danes prehitel po desni tudi 180 na 160, pa je bilo v škarje, ker sta bila tako na desni kot na levi kar blizu. Vem da bi se on v tem primeru težko umaknil, zato pa obstajajo tudi prehitevanja po desni, če hočeš še hitreje.
Slalomiranje pa vsekakor, če hočeš na naših AC priti kam čimhitreje, to pridobiš sigurno 20% na času napram, če bi vozil samo po prehitevalnem.
Jaz se probam umikati tudi pri 160-180, ampak če vidim da za mano ni nikogar hitrejšega in bom kmalu ujel sprednjega na desnem pasu, bom vztrajal naprej na prehitevalnem.

Kar se pa tiče vožnje po prehitevalnem 140, to je nikakva hitrost za prehitevalni, jaz sem imel danes na števcu večkrat 180, ene 2x pa 210. 160-180 se da pri nas normalno in redno vozit, 210 pač samo na kaki dolgi ravnini.

Spet poudarjam, zastopim, da če je na desni tak promet, da se nimaš kam umaknit, da boš tudi pri 140 zaključil prehitevanje, pa tudi če vidiš da grem jaz v ogledalu 210. Blendam jaz ne, ker je glupo čez dan, ker to je efektivno bolj 18-8h.
Kdaj gre kdo po prehitevalnem tudi 120-130, ampak kaj pa naj, povsem enako moram počakat da zaključi svoj manever. Seveda sem v preteklosti probal že s trobljenjem, pa je enako ali še slabše kot če ne bi.
Ampak pričakovati da ti bom v takem primeru vozil 20-50m za tabo je pa zelo optimistično. Seveda moram na 5m, pa rekord imam verjetno tudi 1m, drugače ne bi noben vedel da hočem iti hitreje.
Edino policaj nima teh problemov, ker lahko prižge modro luč.
No pa kar sem pri sebi opazil, če vidim za sabo BMW-ja, takega z velikimi ledvicami, je precej bolj zastrašujoč kot karkoli drugega. Saj BMW verjetno že od začetka gleda na to, da so njihovi avti strah vzbujajoči, vsekakor pa zadnjih 10 let. Je pa res da malokrat vidiš kakega, ki bi res potegnil, povečini vozijo 140-160.

Tole sem se zadnjič nasmejal, ko reče kako se v DE vsi lepo in hitro umikajo, že za tega Golfa se je moral ustavit, 5s naprej pa eden po prehitevalnem, na desni pa vse frej daleč naprej:
https://www.youtube.com/watch?v=O94FrjYZQK4&t=390s

Zgodovina sprememb…

delavec44 ::

wajdouc je izjavil:

Na primorki imaš večino dneva primere, ko je treba prehitevati kilometer ali več skupaj zalimanih kamionov. Če uni zadaj ne more počakati 30 sekund in med tem razkazuje svojo simulacijo novol

Samo danes ni bilo kamionov, vsaj podnevi ne.

mojsterleo ::

Jaz preferiram vožnjo na AC po prehitevalnem cca 150 na uro (130 na CRM). Super je da se ne rabiš umikat kamionom in vozilom, ki se vključujejo, kazen če te dobijo pa tudi ni ful nekaj.
Če mi kdo nori za rit s 180 se mu umaknem in mu zaželim vse dobro.
Bolj pa mi grejo na živce kamjoni ki prehitevajo kamjone na A2.

Ganon ::

Avtoceste niso tako ovinkaste, da ne bi norca opazil že prej in počakal. Jaz preverjam v ogledalih, če lahko v miru prehitim in uporabljam smernike za obe smeri, tudi ko zapeljem nazaj na vozni pas. Če slučajno vidim od daleč, da se mi nekdo zelo hitro približuje, pospešim in se vklopim nazaj na voznega. Me pa moti, ko mi nekdo tišči za ritjo v naselju. Ne, ne bom vozil 80km/h zaradi tebe, bedak.

mojsterleo ::

Ganon je izjavil:

Me pa moti, ko mi nekdo tišči za ritjo v naselju. Ne, ne bom vozil 80km/h zaradi tebe, bedak.
Naštimaš tempomat na 50 km/h in ignoriraš vse kar imaš za sabo. :)

kriptobog ::

pegasus je izjavil:

Sicer pa ja, kupujem nov avto in bo top speed by design 110km in se bom ravno tako spravil kdaj pa kdaj prehitevati kamione na avtocesti. Če bo kdo pridivjal od zadaj, bo to njegov problem.

S takim avtom nimas kaj prehitevati. :))

Poldy ::

Se dogaja, se mu pač umakneš. Lahko je kak otrok v očijevem avtu, ki ga bo tako ali tako s časom štrafalo, lahko pa da se komu res mudi - noseča baba :).

ene 2x pa 210. 160-180 se da pri nas normalno in redno vozit, 210 pač samo na kaki dolgi ravnini.

Brez problemov lahko voziš zato, ker ostali vozijo normalno in imaš srečo, da tisti dan ne srečaš sebi podobnega. Si predstavljaš kako bi ti vozil, če bi vsi vozili tako kot ti?

mojsterleo je izjavil:

Ganon je izjavil:

Me pa moti, ko mi nekdo tišči za ritjo v naselju. Ne, ne bom vozil 80km/h zaradi tebe, bedak.
Naštimaš tempomat na 50 km/h in ignoriraš vse kar imaš za sabo. :)

Zanimivo da tudi nas dirkače moti, če nam kdo vozi za ritjo. Ampak jaz v takih primerih nič ne delam, na regionalki se mi to itak ne more zgoditi (OK, danes na 60 omejitvi kjer sem vozil za enim 65, je bil en Hyundai i30N), v naselju se mi tudi ne dogaja, ampak to bi še pospešil na 60, na AC se pa pač umaknem desno.
Ampak nima veze, če se eden cijazi 40 na 90, mu bom. Recimo včeraj sem bil pa prvi v koloni, drugega sem pustil 500m zadaj pa še niti ni bil ogret motor, res pa da sem vseeno potegnil vsako prestavo do 4000. Folk sploh ne ve več zakaj je plin.

Ni pa da ne bi več noben hitro vozil, ker sem šel danes s kolesom in ko se je eden nasral na glavno, mu je prvi potrobil in ga takoj prehitel, potem drugi ga je pa tudi kmalu imel zadosti.
Če sem že pri kolesu, pol te prehiti na 1-1,5m razdalji, pol pa na 0,5m. Zadnjemu čez naselje, ki me je od blizu obvozil, če bi ga oplazil s pedali bi mu samo rekel, da če pokličeva policijo, da bo dobil on kazen, ker prehiteva na 0,5m, potem pa bi samo šel naprej.

Zgodovina sprememb…

predi ::

Ne. Me je pa nek pacient včeraj prehiteval čez priključek, jaz s 130 po voznem (tempomat), on nekje 140 po prehitevalnem, in mi gre pri tem zmanjšat hitrost pod 130, da sem ga začel skoraj po desni prehitevat, na pospeševalnem pa trije, za katere nisem bil ziher, ali mi ne bo eden skočil pred nos, ker je bil na čelu en, ki je vozil nekje 70. Mater, če prehitevaš, počni to brez oklevanja, ne pa, da stiskaš nekoga v kot s takšnimi neumnimi manevri.

Vi, 140-150, mi greste najbolj na živce. Ovirate me praktično na vsaki vožnji po AC.

srus ::

d3spirit je izjavil:

Občasno, da. Posebne cvetke so pa tisti, ki vidijo, da je spredaj tako na voznem, kot na prehitevalnem pasu kolona, ampak vseeno se ti prilimajo za rit in blendajo. Morda peljejo ženo v porodnišnico, ali kaj?

Običajno jim v taki situaciji postrežem porcijo vitrexa, da se malo pohladijo. Včasih mi v zahvalo potem prižgejo dolge luči, jaz pa jih pozdravim z zadnjo meglenko.

Drugače sem pa, po daljši odsotnosti v tujini, opazil, da domorodci na AC ob prehitevanju zelo pogosto ne uporabljate smernikov. Verjetno je vzrok, da lahko potegneš fanta z Balkana, ne moreš pa potegniti Balkana iz fanta.

detroit ::

če vidiš da se mu mudi se umakni ko se lahko, that's about it, mene tudi razjezi "šimpanz" z skirojem ki ga rine na 160, in še blenda zraven, ampak mogoče je ta "šimpanz" pravzaprav v zagati in se mu pravzaprav life or death mudi.

Razlog za tako vožnjo, majhen penis ali resna težava, doesn't matter, let it be
Skero

Zgodovina sprememb…

• spremenil: detroit ()

Bud_Bundy ::

Nobenemu od teh norcev se ne mudi, so pač nekulturni.

a boš imel na vesti nekoga, ki se mu je pravzaprav mudilo? Trust me tud mene ego grize pa se trudim umaknit :D Zdaj ti kot odrasel človek poskušam povedat, kaj se mi zdi prav.
Skero

Meizu ::

Utk je izjavil:

Ja kakšno naključje da se zmeraj najbolj mudi nekim čudnim tipom v spuščenih avtih, ki so najbrž itaj brezposelni. In to predvsem na praznike. Jutri ob pol 8h ko se bo pomikal s 3x nižjo hitrostjo ne bo nič blendal.

Dej kako se kot brezposeln znajdeš v spuščenem avtu, jaz bi tudi to...?

honda crx 1990+ :D
Skero

Telbanc ::

d3spirit je izjavil:

Ja sem že doživel, je bil klanec proti Logatcu in sem pohodil do konca da je šlo okol 190km, pol sem mogu bremzat ker je bil že štampetov most. :))

Bil je neki BMW. :))

Ista štorija enkat z morja, na unem zadnjem klancu proti razdrtem, ko smo šli z morja. Seveda me pol ni prehitel.
Hvala bogu, nisem cepljen za covid-19.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Telbanc ()

feryz ::

A ne moreš iti pri štampetovem mostu 190? To pa res ni neki ovinek. Da bi moral bremzati pri taki brzini.

Telbanc ::

feryz je izjavil:

A ne moreš iti pri štampetovem mostu 190? To pa res ni neki ovinek. Da bi moral bremzati pri taki brzini.

Ziher je ziher. Ne smeš vozit nevarno. :)8-)
Hvala bogu, nisem cepljen za covid-19.

Boomerang ::

Hitrost na slovenskih avtocestah je omejena na 130 km/h. Ajde malo pritisneš na gas, dokler prehitevaš.
Če vozim 140 (kar je nad omejitvijo), nima tisti za mano kaj blendat pa lahko vozi 150 ali pa s hitrostjo Boeinga 747. Oziroma jaz se mu nisem dolžan nikamor umikati, če vozim z maksimalno dovoljeno hitrostjo. Noriš lahko, dokler nimaš nobenega pred seboj in nikogar ne ogrožaš. Ko pa naletiš na avto, ki vozi po predpisih, ga lahko prehitiš oz. če tega ne moreš, voziš za njim s prilagojeno hitrostjo. Več nimamo kaj debatirati!

Boomerang je izjavil:

Hitrost na slovenskih avtocestah je omejena na 130 km/h. Ajde malo pritisneš na gas, dokler prehitevaš.
Če vozim 140 (kar je nad omejitvijo), nima tisti za mano kaj blendat pa lahko vozi 150 ali pa s hitrostjo Boeinga 747. Oziroma jaz se mu nisem dolžan nikamor umikati, če vozim z maksimalno dovoljeno hitrostjo. Noriš lahko, dokler nimaš nobenega pred seboj in nikogar ne ogrožaš. Ko pa naletiš na avto, ki vozi po predpisih, ga lahko prehitiš oz. če tega ne moreš, voziš za njim s prilagojeno hitrostjo. Več nimamo kaj debatirati!

Še vedno pa si v prekršku, če voziš po levem pasu, če je desni prazen. Torej se umikaš tako ali tako ne glede na to kdo ali če sploh vozi za tabo.

Povedano drugače. Če te lahko norec prehiti po desni, se tudi ti v takem primeru lahko umakneš.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: delavec44 ()

bemfa ::

Po prehitevalnem pasu se ne vozi, ampak prehiteva. Ko ne prehitevaš, si se dolžen umaknit, ne glede na to kdo je oz. ni za tabo.

delavec44 je izjavil:

Povedano drugače. Če te lahko norec prehiti po desni, se tudi ti v takem primeru lahko umakneš.

Ni tako preprosto. Recimo jaz sem danes zaslalomiral desno in levo. Ampak na desni je bil takoj pred mano kombi, se pravi če bi šel uni iz prehitevalnega desno, bi imel kombi direkt pred nosom.
Tako da za prehitet po desni ne rabiš veliko prostora, dovolj je 10m. Da voziš komfortno po desnem pasu pa rabiš koliko? 30m je meni nekam malo, vsaj 50m rabiš. Pri nas povečini sploh nimaš prostora da bi vozil po voznem pasu, ali pa gredo samo 120, zato pa jaz venomer prehitevam.

tt33 ::

Boomerang je izjavil:

Točno tako (seveda od predpostavki, da ne voziš po levem pasu, ko je desni prost).

Dosti ljudem ni jasno, da je omejitev 130 - tudi na prehitevalnem pasu. Ostale interpretacije so psihološki problemi posameznikov.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: tt33 ()

val46 ::

GrimReaper3 je izjavil:

delavec44 je izjavil:

Ni tako preprosto. Recimo jaz sem danes zaslalomiral desno in levo. Ampak na desni je bil takoj pred mano kombi, se pravi če bi šel uni iz prehitevalnega desno, bi imel kombi direkt pred nosom.
Tako da za prehitet po desni ne rabiš veliko prostora, dovolj je 10m. Da voziš komfortno po desnem pasu pa rabiš koliko? 30m je meni nekam malo, vsaj 50m rabiš. Pri nas povečini sploh nimaš prostora da bi vozil po voznem pasu, ali pa gredo samo 120, zato pa jaz venomer prehitevam.

Kaj ni tako preprosto? Ti si imel dovolj prostora za prehitet po desni, uni pred tabo ga pa ni imel dovolj se desno umaknit? Sploh veš kaj pišeš? In razumeš da so to bedarije? No, sej nič čudnega...tako kot bedasto voziš, tako zgleda tudi razmišljaš in pišeš.

blink ::

d3spirit je izjavil:

Ja, to je krsitev prekratke varnostne razdalje in nedovoljena uporaba svetlobnih opozorilnih znakov (blendanje) za izsiljevanje prednosti. Razpon hitrosti na AC je 60kmh minimalna hitrost, 130kmh pa je maksimalna hitrost. S 100kmh ni nic narobe, kaksen star avto je pri tej hitrosti ze blizu maksimuma, pa avti s prikolico, tovornjaki gredo se manj...itd.

Za prehitevanje ni potrebno voziti 130kmh, ampak zgolj hitreje od prehitevanega vozila.

peaks ::

Zakoji k bom jaz bremzal..., ce se vozim 130, pred mano pa konvoj sleparjev, nekje v daljavi pa ritopik s 170. Cist enostavno - ON BO BREMZAL!

kingsix ::

Jaz vozim v Slo po AC cca 160 in se vedno bp umaknem če pride kdo hitrejši in se vedno vozim po desnem pasu če ne prehitevam...
Če keri kekec blenda medtem ko imam ob strani tovornjake oz ptehitevam... pa stisnem po gasu in če niti ne pogeldam kaj je za mano je 99.5% da ga bom pustil vzadaj jokat =).
Niso pa to največkrat bmw...ampak razni "športni" Golf'i

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: kingsix ()

Zakaj jokat? Ni vesel, ker ima sedaj frej?

Po moje bolj joka, če mu bremzaš kot OP.

Ring0Ruin ::

d3spirit je izjavil:

Brez veze se trudis, balkancem ne bos nikoli dopovedal, da je 130km/h omejitev. Svojo moskost in intelekt, so zamenjali za auspuh in trpijo, ce tega ne izrazajo na cesti.

Saj vidis zgoraj, skoraj vsak se trudi pohvaliti, da vozi hitreje od omejitev. Mentaliteta Tarzanov.
Tega ne pisem jaz, sem se cepil proti Covidu in sem ze leta mrtev. Baje.

Ljudje, ki najbolj mahajo z zastavami, si je ne zasluzijo imeti.

Zgodovina sprememb…

kingsix ::

delavec44 je izjavil:

Zakaj jokat? Ni vesel, ker ima sedaj frej?

Po moje bolj joka, če mu bremzaš kot OP.

Nevem, pomoje taki boljk jokajo... Sem se na žalost mel priložnost vozit s kakimi takimi padalci ki blendajo in mislijo da so šefi na AC...in koliko sem videl se ob blendanju počuti kralja, če pa mu kdo pobegne pa že živčen.
Jaz mislim, da še nikoli v 2 mil km nisem nekomu blendal. Tudi če mi že žena pravi naj =).
«
1
2 3

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo

Levi smernik za prehitevanje na pospeševalnem pasu AC (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Na cesti
11313820 (11851) PandaFlow2
»

Razvoj hitrosti na cestah (strani: 1 2 3 4 )

16524779 (21476) Utk
»

Vožnja po prehitevalnem (strani: 1 2 3 48 9 10 11 )

528130010 (107032) solatko
»

Izrek za vožnjo na cestah (strani: 1 2 3 4 5 )

24750832 (46227) solatko

Več podobnih tem