Forum » Znanost in tehnologija » Zakaj so električni avtomobili prava stvar
Zakaj so električni avtomobili prava stvar
Temo vidijo: vsi

pegasus ::
To me tu absolutno ne zanima. Zanima me pa max dolžina tovora, ki ga lahko naložiš. Recimo nekaj, kjer inster zmaga nad ioniq 6 in id7.
Recimo nemci, ki letijo F3B, vozijo Audi A8L in BMW7 in dizajnirajo krila v enem kosu, tako da jim pridejo v avto spredaj zataknjena pod šipo in jim zadaj ganz genau do vrat prtljažnika. So pri avionu omejeni s tem, kako ga lahko transportirajo.
Jaz imam na srečo krila v treh kosih, a me še vedno matra transport.
Recimo nemci, ki letijo F3B, vozijo Audi A8L in BMW7 in dizajnirajo krila v enem kosu, tako da jim pridejo v avto spredaj zataknjena pod šipo in jim zadaj ganz genau do vrat prtljažnika. So pri avionu omejeni s tem, kako ga lahko transportirajo.
Jaz imam na srečo krila v treh kosih, a me še vedno matra transport.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: pegasus ()

Utk ::
To mora bit pa neka zelo specifična oblika. Tudi če insterju spustiš prvi sedež, dvomim da je več dolžine kot v id7, če tam sedež položiš ali pa porineš do konca naprej. V id7 sem precej siguren da imaš kakih 250 centi če porineš sedež naprej. To treba sprobat, odvisno kaj maš.

pegasus ::
Inster me sicer ful mika, a je doseg kar kompromisen. Redno namreč delam izlete 400-2000km v eno smer ... naše tekme so po celi evropi.

kow ::
Inster ni zate. Charganje ti bo pridelalo dobrih 5-6km/min. Premalo.
https://evkx.net/models/hyundai/inster/...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: kow ()

Buggy ::
SU7 MAX je boljsi, pa se komunizem podpiram. MCGA 
...+ trolat outdated overpriced muskmobile bo epic

...+ trolat outdated overpriced muskmobile bo epic
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Buggy ()

codeMonkey ::
Teh so sele razbili Kitajcki zaradi slabih zavor...
Meni je zelo lep avto, ampak naj najprej postimajo vse napake doma. To omenjati v istem stavku kot Porsche je debilno.
Meni je zelo lep avto, ampak naj najprej postimajo vse napake doma. To omenjati v istem stavku kot Porsche je debilno.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: codeMonkey ()

ze vse fiksano. Razbil so ga pa z ULTRA modelom na dirkaliscu, ki ni imel karbona serijsko. Urejeno!

endelin ::
Zgleda kot cenena verzija taycana. Za solidno ceno bo ok stvar. Ampak šele po faceliftu da popravijo stvari v prvi seriji. Tesl je tudi rabila par let
Si mislil reči keramike?
ze vse fiksano. Razbil so ga pa z ULTRA modelom na dirkaliscu, ki ni imel karbona serijsko. Urejeno!
Si mislil reči keramike?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: endelin ()

Tako kot so vsi Xiaomi telefoni se ne dolgo tega zgledali cenena verzija Samsungov in Iphonov, zdej pa prednjacijo povsod. MCGA!
V avto zargonu se rece karbon...sicer pa tehnicno carbon ceramic. Hvala za popravek bistvenega problema
V avto zargonu se rece karbon...sicer pa tehnicno carbon ceramic. Hvala za popravek bistvenega problema
Zgodovina sprememb…

krucymucy ::
Sploh pa so vsem vsec reklame v OS-u.
Xiaomi je bil vcasih telefon za kupit ja, sedaj ni vec. Razen ce se ti res da flashat z nekimi ROM-i iz XDA.
Xiaomi je bil vcasih telefon za kupit ja, sedaj ni vec. Razen ce se ti res da flashat z nekimi ROM-i iz XDA.

ROFL. A to boste ponavljal v neskoncnost brez, da bi vsaj malo pogledal po telefonu in ga ustrezno prilagodili svojim zahtevam. Vse je danes bloatno se jebeni windowsi FFS. Do your fucking homework and stop beeing sheep.

codeMonkey ::
Razbili so jih vec. In to max, ne ultra:
Se en muscle car

Zgodovina sprememb…
- spremenilo: codeMonkey ()

Kot sem rekel urejeno tako z diski kot ploscicami, za vse tiste ST-jevce, ki bojo preganjali do extrema na dirkaliscu, kar vas je pa vecina 4.3 l/100 km porabnikov 
Mal poglejte Misho z Teslo S na enem krogu zelenega pekla, kaj se je dogajalo z zavoram

Mal poglejte Misho z Teslo S na enem krogu zelenega pekla, kaj se je dogajalo z zavoram

Zgodovina sprememb…

Nic bat, vse je pod kontrolo. Kitajcki, ce so kej so prilagodljivi in se ucijo na napakah, zadeve promptno resujejo. Sicer pa ni to zate. Ti si tudi SU7 ne bos privoscil, ker Tezos bo za prodat sele takrat ko tebe ne bo vec, otrok pa nimas 
Musk it

Musk it
Zgodovina sprememb…