Forum » Igre » S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl

oo7 ::

oo7 ::
Stalker 2 devs want to improve mutant combat and introduce new side quests in new patches
In a Discord Q&A, the developer revealed that mutant combat overhauls are on the table for future updates in Stalker 2: Heart of Chornobyl.
https://www.videogamer.com/news/stalker...
In a Discord Q&A, the developer revealed that mutant combat overhauls are on the table for future updates in Stalker 2: Heart of Chornobyl.
https://www.videogamer.com/news/stalker...

Motion ::
Damn ko majo ti bloodsuckerji mlade jih pride en kup. Najprej sem mislu da mam enega za hrbtom. Dobim eno varno mesto v vagonu da me ne dosežejo in jih začnem pokat. Enga, dva , tri, štiri,.. nato mi je zmankalo municije in je preostal samo beg,... K seči majo mal neumno zasnovan napad,... tako da se jim da pobegent z ene par redbuli,...

Enaplusdva ::
Damn ko majo ti bloodsuckerji mlade jih pride en kup. Najprej sem mislu da mam enega za hrbtom. Dobim eno varno mesto v vagonu da me ne dosežejo in jih začnem pokat. Enga, dva , tri, štiri,.. nato mi je zmankalo municije in je preostal samo beg,... K seči majo mal neumno zasnovan napad,... tako da se jim da pobegent z ene par redbuli,...
Še dobro da čez nekaj časa nehajo zasledovat drugače bi bila gotova smrt če si brez patronov razen če bi dosegel varno zono.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Enaplusdva ()

KAVINSKY ::

Lojzka ::
Kako se hitro potuje v tej igri ?
V večjih naseljih imaš vodiče. Imaš ikono križa na mapi. Moraš pa plačati.
To lahko potuješ potem samo iz večjega naselja v drugo večje naselje, kjer je ikona križa ?
Hvala
Če si z njimi turbo friend je guide zastonj :)
Kako postaneš turbo friend ?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Lojzka ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Metro Exodus [Metro 2035] (strani: 1 2 3 4 … 12 13 14 15 )Oddelek: Igre | 138602 (22680) | oo7 |
» | S.T.A.L.K.E.R. (strani: 1 2 3 4 … 8 9 10 11 )Oddelek: Igre | 94721 (12601) | Meizu |
» | Igra: Ugani igro (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 17663 (11586) | oo7 |
» | ArealOddelek: Igre | 4821 (4550) | Heavy |
» | Igre podobne Fallout 3 (New vegas)Oddelek: Igre | 7707 (7423) | yayo |