Forum » Igre » S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl

oo7 ::

oo7 ::
Stalker 2 devs want to improve mutant combat and introduce new side quests in new patches
In a Discord Q&A, the developer revealed that mutant combat overhauls are on the table for future updates in Stalker 2: Heart of Chornobyl.
https://www.videogamer.com/news/stalker...
In a Discord Q&A, the developer revealed that mutant combat overhauls are on the table for future updates in Stalker 2: Heart of Chornobyl.
https://www.videogamer.com/news/stalker...

Motion ::
Damn ko majo ti bloodsuckerji mlade jih pride en kup. Najprej sem mislu da mam enega za hrbtom. Dobim eno varno mesto v vagonu da me ne dosežejo in jih začnem pokat. Enga, dva , tri, štiri,.. nato mi je zmankalo municije in je preostal samo beg,... K seči majo mal neumno zasnovan napad,... tako da se jim da pobegent z ene par redbuli,...

Enaplusdva ::
Damn ko majo ti bloodsuckerji mlade jih pride en kup. Najprej sem mislu da mam enega za hrbtom. Dobim eno varno mesto v vagonu da me ne dosežejo in jih začnem pokat. Enga, dva , tri, štiri,.. nato mi je zmankalo municije in je preostal samo beg,... K seči majo mal neumno zasnovan napad,... tako da se jim da pobegent z ene par redbuli,...
Še dobro da čez nekaj časa nehajo zasledovat drugače bi bila gotova smrt če si brez patronov razen če bi dosegel varno zono.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Enaplusdva ()

KAVINSKY ::

Lojzka ::
Kako se hitro potuje v tej igri ?
V večjih naseljih imaš vodiče. Imaš ikono križa na mapi. Moraš pa plačati.
To lahko potuješ potem samo iz večjega naselja v drugo večje naselje, kjer je ikona križa ?
Hvala
Če si z njimi turbo friend je guide zastonj :)
Kako postaneš turbo friend ?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Lojzka ()

Meizu ::
Delaš misije za njih.
Čeprav zdaj ko delam še en playthrough tudi ko so friendly z mano (zelene ikone) guide travel še vedno košta. Mogoče sem imel prej kak bug v akciji. Bomo videli sproti.
Sem pa ziher da je bil traveling zastonj med yaniv station in rostokom, mogoče so to zdaj popravili.
Čeprav zdaj ko delam še en playthrough tudi ko so friendly z mano (zelene ikone) guide travel še vedno košta. Mogoče sem imel prej kak bug v akciji. Bomo videli sproti.
Sem pa ziher da je bil traveling zastonj med yaniv station in rostokom, mogoče so to zdaj popravili.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Meizu ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Metro Exodus [Metro 2035] (strani: 1 2 3 4 … 12 13 14 15 )Oddelek: Igre | 138701 (22779) | oo7 |
» | S.T.A.L.K.E.R. (strani: 1 2 3 4 … 8 9 10 11 )Oddelek: Igre | 94747 (12627) | Meizu |
» | Igra: Ugani igro (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 17673 (11596) | oo7 |
» | ArealOddelek: Igre | 4825 (4554) | Heavy |
» | Igre podobne Fallout 3 (New vegas)Oddelek: Igre | 7710 (7426) | yayo |