Forum » Mobilne tehnologije » Telemach EON
Telemach EON
Temo vidijo: vsi

Anney ::
Obstajata samo dva načina kako živeti svoje življenje:
Prvi pravi, da nič ni čudež, drugi pa, da vse je čudež.
Prvi pravi, da nič ni čudež, drugi pa, da vse je čudež.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Anney ()

zavajon ::
In kaj ti reče, ko na TV-ju inštaliraš in odpreš EON?
Kot se spomnim, se je izpisala ena koda ali pa jo je bilo treba vnesti.
Vsekakor pa ni bilo potrebe po registraciji v mojtelemach.
Kot se spomnim, se je izpisala ena koda ali pa jo je bilo treba vnesti.
Vsekakor pa ni bilo potrebe po registraciji v mojtelemach.

misek ::
A EON v brskalniku omogoča lastno sestavo programov v nekem seznamu? Da torej nezanimive programe odstraniš.

Ales ::
Tudi v brskalniku lahko narediš in urejaš sezname programov, vsaj tako je še bilo ko sem pred meseci nazadnje klikal po tem...

janez_k22 ::
a kdo ve, kako na eon smart box inštalirat amazon prime video? Imam tazadnji box, ki ima samo še utp priključek, sploh nima več koaksialca.
play store namreč nima prime video
play store namreč nima prime video

DejchSLO ::
Pravilno, ampak bolj natančno povedano "Telemach omogoča natančno samo 1 smart TV aplikacijo" (ne več kot 1 in vsi paketi imajo 1 na voljo)
Še bolj natančno povedano "razen na rootanih TV-jih, na teh lahko uporabljaš EON aplikacijo na poljubnem številu"![]()
kaj pa je prednost eon aplikacije na smart tvju proti eon box tvju k ga priklopiš na tv?

misek ::

znbojan ::
Imaš pa preko TV app nekaj manj programov + malo počasneje deluje preklapljanje (seveda je odvisno od kvalitete signala)
znbojan

Dejancek ::
Nisem uporabnik Telemacha, v vednost.
Do sedaj mi je kolegica delila njen Telemach EON, tako da je vpisala moj TV v njen EON račun. Delalo vse ok dobro 1 leto. Prejšnji teden ali dva se je TV updejtal in danes, ko sem želel gledat nogomet sem poskusil zagnat EON in očitno me je vrglo vn oz izpisalo. Pokličem njo, pa ji povem svojo kodo od TVja, da me vpiše nazaj noter v EON, pa evo ti hudiča žal ji ni uspelo(odstranla je celo 1 uporabnika ven, da so bili samo 4 in nikjer ni imela opcije za dodat novo napavo)
A to drži ali je kaj drugega na stvari? Hvala za odgovore..
Do sedaj mi je kolegica delila njen Telemach EON, tako da je vpisala moj TV v njen EON račun. Delalo vse ok dobro 1 leto. Prejšnji teden ali dva se je TV updejtal in danes, ko sem želel gledat nogomet sem poskusil zagnat EON in očitno me je vrglo vn oz izpisalo. Pokličem njo, pa ji povem svojo kodo od TVja, da me vpiše nazaj noter v EON, pa evo ti hudiča žal ji ni uspelo(odstranla je celo 1 uporabnika ven, da so bili samo 4 in nikjer ni imela opcije za dodat novo napavo)
Do sedaj je imela 5 uporabnikov oz 5 naprav in baje da je Telemach to omejil samona 4 naprave.
A to drži ali je kaj drugega na stvari? Hvala za odgovore..

Daniel ::
Nekaj ste pomešali. 5 naprav je za mobilni dostop. Za tv je samo ena, ali v nekaterih primerih dve. Naj še enkrat pogleda po portalu, ker verjetno ne gleda na pravem mestu.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Daniel ()

Dejancek ::
Nekaj ste pomešali. 5 naprav je za mobilni dostop. Za tv je samo ena, ali v nekaterih primerih dve. Naj še enkrat pogleda po portalu, ker verjetno ne gleda na pravem mestu.
Imaš prav. Mobilne naprave so ja. 1 leto nazaj me je dodale preko telefona, ki ga ima (vpisala se je v telemachov račun ali eon račun), sedaj pa se ne spomni več, kaj je naredila.
Na mojem TVju je samo AKTIVACIJSKA KODA, da jo sporočim. Kje torej ona doda v svojem telemach računu mojo napravo?

Daniel ::
Pregled in upravljanje - Televizija - Pametni TV EON.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Daniel ()

webmaher ::
Danes praznujemo 1. april zato Vam Telemach poklanja brezplačno naročnino na HBO Max, Netflix, Apple +, SkyShowtime in še tri po vaši želji...
Vedno Vaš Telemach
Vedno Vaš Telemach

janibani ::
Zanima me ali se še da preko telemacha dobiti EON box, ki ima tako UTP kot coax priključek
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: janibani ()

rogerg ::
Eno vprašanje.
Razmišljam, da bi menjal Telekom za Telemach (TV + internet).
Trenutno imam optiko od Telekoma. Po informacijah od Telemacha, pa pri meni ne more biti Telemach optika ampak samo koaksialni kabel. Sedaj me zanima, koliko bi to dejansko se poznalo na sami inzertnet hitrosti?
Koliko bi se poznalo, če bi želel TV gledati preko Aplikacija in ne preko box-a?
A je to ogromen downgrade ali bi šlo?
Če bi bila izvedljiva tudi Telemach optika na mojem naslovu, bi brez razmisleka šel v akcijo, tako me pa to mal odvrača.....?!
Kakšen nasvet?
hvala, lp
Trenutno imam optiko od Telekoma. Po informacijah od Telemacha, pa pri meni ne more biti Telemach optika ampak samo koaksialni kabel. Sedaj me zanima, koliko bi to dejansko se poznalo na sami inzertnet hitrosti?
Koliko bi se poznalo, če bi želel TV gledati preko Aplikacija in ne preko box-a?
Če bi bila izvedljiva tudi Telemach optika na mojem naslovu, bi brez razmisleka šel v akcijo, tako me pa to mal odvrača.....?!
Kakšen nasvet?
hvala, lp

Ales ::
Internet pri Telemachu na taki povezavi dela kakor se zagre, hitrosti so kot jih obljubijo in s tega vidika proti optiki ne boš opazil razlike pri uporabi. Če ti torej ponujena hitrost ustreza, ne rabiš skrbeti.

Internet pri Telemachu na taki povezavi dela kakor se zagre, hitrosti so kot jih obljubijo in s tega vidika proti optiki ne boš opazil razlike pri uporabi. Če ti torej ponujena hitrost ustreza, ne rabiš skrbeti.
Hvala za odgovor. Predvsem me je zanimalo/skrbelo zaradi TV in ogled preko app (ne box). Bi pa TV povezal s kablom in ne preko Wifi.

Veron ::
Eno vprašanje.
Kakšen nasvet?
hvala, lp
Pa sej ti lahko Telemach priklopijo preko Telekom optike (ampak moraš biti vztrajen)

Eno vprašanje.
Kakšen nasvet?
hvala, lp
Pa sej ti lahko Telemach priklopijo preko Telekom optike (ampak moraš biti vztrajen)
Tudi to sem že slišal. Baje so kolegu tako v Trnovem (LJ) naredili. Meni je včeraj oseba na Telemach informacijah odpisala (chat info), d aje možno samo koaks kabel.

fitipaldi ::
Men so tudi govorili samo koaks. Pa sem težil, pa me je vezal eni ženski. Tam sem se vse zmenil in dobil na telekom optiko.

djgregec ::
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Eon Telemach in Android box (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Zvok in slika | 59362 (1398) | polde66 |
» | Telemach (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Omrežja in internet | 51459 (1893) | Twixz |
» | Smart TV in aplikacija EON (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Zvok in slika | 156121 (4258) | fpbs |
» | Chromecast 4 (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Zvok in slika | 70409 (12294) | Ulixes |
» | Telemach EON TVOddelek: Omrežja in internet | 12699 (7091) | Daniel |