» »

Box Office - zaslužek filmov

Box Office - zaslužek filmov

Temo vidijo: vsi
««
143 / 143
»
»»

oo7 ::

Ganon je izjavil:

Prihaja nadaljevanje Tarantinovega Once Upon a Time... in Hollywood. Scenarij bo njegov, režijo bo prepustil Davidu Fincherju (Se7en, Fight Club, The Curious Case of Benjamin Button ...), financer bo Netflix. Ne, ni prvoaprilska. :D

David Fincher + Tarantino slabo ne more biti :)

Amazon plot huge change of direction for next James Bond film after character's death as race to play 007 hots up

AMAZON are poised to cast the youngest ever James Bond -- in 007 prequels set in the '50s and '60s.

https://www.thesun.co.uk/tv/34173528/am...

Five young gun Bond contenders

Tom Holland, 28

Connor Swindells, 28

Leo Woodall, 28

Fiennes Tiffin, 27

Kit Connor, 21,

Gregor P ::

Noben ni videti tak "bondovski":8)

Ker mladi Sean je npr. zgledal takole

The main failure in computers is usually located between keyboard and chair.
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Gregor P ()

delavec44 ::

Jebojih prequeli. Same origin zgodbe znajo še delati.

BaTeMaN ::

oo7 je izjavil:

BaTeMaN je izjavil:

Da.

...... da moram videt

Vsi bodo letos razen Batman Part II bo šele 2027 če se ne bo še kaj zavleklo.

ja vem, ne spremeni ničesar, kokice v kinu tud niso več dobre

ima me da bi Ares šel gledat v Zagreb IMAX
less then zero

Kako pa to, da v Sloveniji ni enega IMAX kina ?

Nou mani, nou fani:P

oo7 je izjavil:

Gola pištola - Naked gun remake v izdelavi. Film izide enkrat 2025.

V glavni vlogi Frank Drebin-a bo zaigra Liam Neeson ? :))

Nihče ne more nadomestiti pokojnega Leslija Nilsna ampak moram rečti, da me zanima kako se bo odrezal Liam Neeson.

The Naked Gun | Official Teaser Trailer (2025 Movie) - Liam Neeson, Pamela Anderson

OJ :))

Gregor P je izjavil:

Nou mani, nou fani:P

Vidim, da ima Hrvaška ta IMAx že več kot 15 let.
Mogoče bo Pipi Strel nabavil IMAX :)

oo7 je izjavil:

oo7 je izjavil:

Gola pištola - Naked gun remake v izdelavi. Film izide enkrat 2025.

V glavni vlogi Frank Drebin-a bo zaigra Liam Neeson ? :))

Nihče ne more nadomestiti pokojnega Leslija Nilsna ampak moram rečti, da me zanima kako se bo odrezal Liam Neeson.

The Naked Gun | Official Teaser Trailer (2025 Movie) - Liam Neeson, Pamela Anderson

OJ :))

Tole pa vsaj zgleda dostojno nadaljevanje te parodije. Zid objokavanja očetov:))

oo7 je izjavil:

oo7 je izjavil:

Edgar Wright bo posnel film Running Man po knjigi Stevena Kinga.

Obstaja že film Running man iz leta 1987

Proračun $27 mio $
Box office $38.1 mio $

Glavna vloga v filmu Running man Glen Powell

Negativa pa bo kot kaže igral Josh Brolin

Na cinemaconu pokazali teaser za nov film Running man.

Tisti kateri so bili na cinemaconu so ga lahko videli ostali pa bomo morali počakati še nekaj časa.

Opis teaserja

Teaser begins with Powell’s character Ben Richards in an alleyway. Brolin recruits him to join The Running Man gameshow to help save his family who are struggling. Brolin believes Richards can win. Domingo’s host then provides a voice over, “The thrill of the hunt sharpens your sensors.” We see Richards and other contestants train in the gym, being shocked by an electro-stick, etc. “This is American goddamnit and we don’t put up with no bullsh*t,” Domingo’s host shouts in to the camera, with an audience behind him. We see several action shots after that. “Stop filming me!” Richards yells into the camera after he manages to escape one of the people chasing him.

One scene shows the pilot of a plane starts shooting in the cockpit, then it cuts to Richards running through an apartment building, sliding into an elevator. The person chasing him kicks a grenade into the elevator, but Richards manages to survive it. “I’m still here, you sh*t eaters,” Richards says, again into a camera. We then see another contestant luring a swat-type team into a trap. He uses a water gun to shoot the ground and electrocute the team.

Gregor P je izjavil:

Tole pa vsaj zgleda dostojno nadaljevanje te parodije. Zid objokavanja očetov:))

Ja tisti zid hahaha :))
Mogoče pa ne bo slabo.

Prve kritike za film Minecraft niso dobre.
Film izide jutri. bo pa vsekakor nova konkurenca filmu Snow white.

film ima tudi kar visok proračun 150 mio $.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: oo7 ()

LeQuack ::

oo7 je izjavil:

Na cinemaconu pokazali teaser za nov film Running man.

Tisti kateri so bili na cinemaconu so ga lahko videli ostali pa bomo morali počakati še nekaj časa.

Opis teaserja

Teaser begins with Powell’s character Ben Richards in an alleyway. Brolin recruits him to join The Running Man gameshow to help save his family who are struggling. Brolin believes Richards can win. Domingo’s host then provides a voice over, “The thrill of the hunt sharpens your sensors.” We see Richards and other contestants train in the gym, being shocked by an electro-stick, etc. “This is American goddamnit and we don’t put up with no bullsh*t,” Domingo’s host shouts in to the camera, with an audience behind him. We see several action shots after that. “Stop filming me!” Richards yells into the camera after he manages to escape one of the people chasing him.

One scene shows the pilot of a plane starts shooting in the cockpit, then it cuts to Richards running through an apartment building, sliding into an elevator. The person chasing him kicks a grenade into the elevator, but Richards manages to survive it. “I’m still here, you sh*t eaters,” Richards says, again into a camera. We then see another contestant luring a swat-type team into a trap. He uses a water gun to shoot the ground and electrocute the team.

Schwarzeneggerjev Running man je kultni film, ki ne rabi remake-a. Jaz sem ga par let nazaj še enkrat pogledal in je še vedno zakon.
Ima tudi eno najboljših end credits pesmi.

Quack !

LeQuack je izjavil:

Schwarzeneggerjev Running man je kultni film, ki ne rabi remake-a. Jaz sem ga par let nazaj še enkrat pogledal in je še vedno zakon.
Ima tudi eno najboljših end credits pesmi.

Arnijev Running man menda ni imel veliko skupnega s knjigo. Jst sicer ne vem, ker nisem bral film pa sem gledal večkrat.
Ta novi Running man pa bo bo menda veliko bolj zvest knjigi.
Tako, da verjetno lahko pričakujemo kar drugačen film ? Bo povedal kdo, ki je bral :) ?

delavec44 ::

Se bojim, da bo enako kot pri Total Recall. Od originala se spomnim vse, od remaka pa nič.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: delavec44 ()

endelin ::

Total recall original8-)

No, tole bi pa verjetno vsi pogledal :P

endelin ::

Hah 1.6 ocena imdb.

S samuelom bi bilo vsaj 7/10:D

delavec44 je izjavil:

Se bojim, da bo enako kot pri Total Recall. Od originala se spomnim vse, od remaka pa nič.

Remake sem sevedal gledat zaradi plot-a.

The PLOT: Kate Beckinsale & Jessica Biel on screen "v najlepših letih" :)

Sharon Stone leta 1990 je bila tudi... omg, sam takrat sem bil star 14 let pa še nisem imel prioritet urejenih... glede "plot-a".

Lori: Doug, honey... you wouldn't hurt me, would you, sweetheart? Sweetheart, be reasonable. After all, we're married!
[Lori goes for her gun, Quaid shoots her in the head, killing her]

Douglas Quaid: Consider that a divorce!
less then zero

Ganon ::

Gregor P je izjavil:

Deluje bledo, brez duše, niti blizu originalu. Zadnja šala je bila za blag nasmešek, ostalo ni za nikamor. Ne znajo več, časi Leslieja so žal mimo.

Gregor P je izjavil:

No, tole bi pa verjetno vsi pogledal :P

Ne vem ampak se mi zdi Samuel L nekam podoben Rachel :))

Roadhouse 2024 je šel direktno na streaming service.

Roadhouse 2 pa bi lahko predvajali v kinih in kot režiser se omenja Guy Ritchie.

Disney dal na pavzo film Zlatolaska - Tangled.
Disney je potegnil zavoro zaradi neuspeha filma Snow white.
Me prav zanima zakaj ? :))

Rumors of Avantika playing a live-action Rapunzel

Zgodovina sprememb…

• spremenil: oo7 ()

New footage from TRON: Ares was unveiled today at Disney's CinemaCon presentation by two of its stars, Oscar winners Jared Leto and Jeff Bridges.

Mi bomo morali na trailer še počakati :(

Kje so spet Leta našli? A slabšega igralca res niso našli?!;((

Gregor P je izjavil:

Kje so spet Leta našli? A slabšega igralca res niso našli?!;((

Jap g. Skeletor :) ha ha, Jaredu res ne gre nič (v Requiem For A Dream je super, ostalo pa meh)

Smešno mi je tudi, da je v Tron: Legacy - Cillian Murphy kot Edward Dillinger
less then zero

djabi ::

Dizniju v zadnjem času bolj slabo kaže. Mogoče bi lahko delali filme podobne temu napovedniku.

Mala morska deklica z Danny DeVito.

Ampak brez heca, ti mi je res všeč - Atlantis - The Lost Empire (UI + kombinacije drugih posnetkov):

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: djabi ()
««
143 / 143
»
»»