» »

NBA sezona 2024-2025

NBA sezona 2024-2025

Temo vidijo: vsi
««
51 / 54
»»

Mato989 ::

val46 je izjavil:

Sej to je to...Ko imaš takega igralca, ki ti dobesedno podarja točke in koše s tem, da ti servira podaje par cm od obroča, in jih ti, kot 215cm al kolk je že, moraš sam zabit v obroč, je to dokaj enostavno. Me pa osebno tudi mene preseneča in tle se resnično vidi, kako Luka dela vse okrog sebe boljše. Včeraj, če bi pol tega kar je še ostalim potalal zadeli, bi imel na koncu vsaj 15 asistenc. Se pa pri Hayes-u vidi, ne sam to kar je v statistikah(da se mu je dvignil procent zadetih in št-točk), ampak kako tak igralec dobi samozavest in vse kar počne, počne boljše. Preden je Luka prišel, ne vem če sem ga videl enkrat it tako na obroč kot včeraj pri tistem, ko je tip skoraj iz črte prostih metov hotel zabit na obroč. Sicer ni uspelo, je pa dobil 2 prosta meta potem, ampak se vidi neko olajšanje, nek pogum, ki ga prej ni imel. In isto se je zgodilo/dogajalo z gafordom pri dallasu. Za Livelyja težko rečemo, ker je pri dallasu začel, od kar ni dončiča pa tudi še ni igral, ampak pri gafordu se je videlo, da je v dallasu bil drug tip igralca, kot je bil preden je prišel v dallas.

Odlicno saj bomo videli v koncnici ce bodo prvaki ce jih donke dela dovolj boljse od konkurence
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115

Zimonem ::

Ma so ti mal prvak ve sračkanju.

Kurzweil ::

Danes ob ultra gnili uri (3:30) PA LAL in SAS... jutri moram bit ninja mode, tako da žal te tekme ne bom gledal, je pa zmaga LAja nujna in recimo, da ne bo LA preveč podcenjeval SAS brez Wembanyame. Zaenkrat sicer še out Rui in Lebon, ampak jih pričakujem do konca tedna, natančneje tam v četrtek proti DEN, kar bo zelo pomembna tekma.

Ko sem ravno pri DEN, danes bo ponoči zelo zanimiva tekma med DEN in GSW, ki seveda koraka vsak teden višje na zahodu.

Prišel je že tudi čas, ko bomo malce več pogledovali po drugih tekmah/rezultatih, lestvici in na playoff picture, ki se že lep čas prikazuje na uradni NBA strani.

Tako bi bilo danes super fino, če bi IND premagala MIN... PHI recimo HOU, kar seveda ni šans, pa recimo, da bi SAC premagal MEM... ha, pa glejga zlomka, da bi PHO premagal TOR :D

To računat je vedno brezplodno.na NBA redko kdo zadadane napovedi. vso lahko premaga vsakega. Končnica je druga reč prej je pa preveč preračunavanja.

Samael ::

Samael != Samuel

nejc_nejc ::

Samael je izjavil:

Tule malce za občutek:

https://www.basketball-reference.com/pl...

evo mal primerjave, kjer ni skupne minutaže v polju itd...
#11 11 tekem povp. čas 22.52m in 9,36 pike
#77 11 tekem povp. čas 33.42m in 8,09 asist

Date AST PTS
igralec #77 #11
10.02.2025 4 12
12.02.2025 4 4
19.02.2025 8 8
22.02.2025 7 4
25.02.2025 12 8
27.02.2025 5 10
28.02.2025 5 5
2.03.2025 9 6
4.03.2025 15 19
6.03.2025 12 8
16.03.2025 8 19

@Zimonem, sej ne vem točno o čem govoriš oz. komu je namenjen tvoj zadnji komentar... če to leti na moj komentar glede statistike igralcev, ki jih Luka potencialno dela boljše... vse kar jih zanima je, koliko so napredovali igralci, recimo igralci tipa Hayes odkar je prišel Luka... that's all folks, no crystal ball included.

Če to leti na rezultate samih tekem, saj nihče nič ne napoveduje, pravim samo, kaj bi bilo fino v kontekstu LAL... če bi hotel kaj napovedovat, bi verjetno igral športne stave.

@Samael, ja tale page je Basketball-Reference je že od nekdaj med najbolj pogostimi zadetki, ko kaj iščeš... imajo SEO poštiman, verjetno zaradi wikipedia-like polinkanosti... pa od ESPNa page je še pogosto... se dejansko na teh pagih človek znajde bolj, kot na uradni strani od NBA, je pa res, da imaš tam en kup advanced statistike, ki je drugje ni.

Legon ::

Caracas je izjavil:

Če je kdo zmeden. To naredijo zaradi tega da lahko trenirajo 5 na 5 z g ligaši za rehabilitacijo. Teden nazaj je bilo enako z Martinom.

torej ne bo igal v g ligi ampak bo samo treniral z njimi kot del rehabilitaicje? Previdevam da zato, ker Dallas niti nima dovolj igralcev, da bi lahko igrali 5v5 na treningu.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Legon ()

Caracas ::

Ja, je pa danes igral Čančar 24min, 8 skokov, 2 asist, 5 pik za Denver, ki so brez Jokiča in Murraya premagali GSW v gosteh.

Samael ::

Legon je izjavil:

Caracas je izjavil:

Če je kdo zmeden. To naredijo zaradi tega da lahko trenirajo 5 na 5 z g ligaši za rehabilitacijo. Teden nazaj je bilo enako z Martinom.

torej ne bo igal v g ligi ampak bo samo treniral z njimi kot del rehabilitaicje? Previdevam da zato, ker Dallas niti nima dovolj igralcev, da bi lahko igrali 5v5 na treningu.

Saj je že nazaj.
Vse skupaj je bilo čudno. Verjetno se je Davisovem managementu mudilo, da pride nazaj, pa kakšen dogovor pod pultom (ugibam).
Samael != Samuel

Caracas je izjavil:

Ja, je pa danes igral Čančar 24min, 8 skokov, 2 asist, 5 pik za Denver, ki so brez Jokiča in Murraya premagali GSW v gosteh.

Torej bosta Murray in Jokić še toliko bolj ready za LAL... mogoče celo vidimo v igri Luko in Čančarja, kdo bi si mislil. Se pa mogoče vrneta že Hachimura in James... če bo temu tako, en lep napovednik za to tekmo.

DEN je gotovo v prednosti, ampak LAL preprosto more it na zmago, ker tole je direkten boj za recimo 2-5. mesto na zahodu trenutno.

Sem zdaj videl da tudi Brown ni igral.

Zakaj misliš da je v prednosti Denver? Zadnji dve tekmi je prvo Lal blowout zmagal, drugo pa brez 4 iz prve peterke izgubil v zadnje pol minute. Obe v Denverju.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Caracas ()

Caracas je izjavil:

Sem zdaj videl da tudi Brown ni igral.

Zakaj misliš da je v prednosti Denver? Zadnji dve tekmi je prvo Lal blowout zmagal, drugo pa brez 4 iz prve peterke izgubil v zadnje pol minute. Obe v Denverju.

Vprašanje, če bosta sploh igrala Lebron in Hachimura, nekak se zdi, da se vse tempira na to tekmo, lahko da se samo meni dozdeva. Po drugi strani pa se mi zdi, da sta danes počivala Jokić in Murray in bosta še toliko bolj ready, pa seveda en lep obet je tudi zmaga nad GSW.

Ne bi pa ocenjeval glede na pretekle tekme... 1x blowout poraz -25 in 1x blowout zmaga +23... tista tight tekma, ki jo je DEN nazadnje dobil, pa se mi zdi, da je DEN odigral kolikor je bilo pač treba, mogoče malce podcenjevanja, ko nista igrala Lebron, Dončič, Hachimura... ni DEN bil pravi bi rekel... tekmo prej je izgubil blowout z -20 proti MIN... tekmo kasneje celo poraz proti WAS za DEN...

Nekak imam občutek, da bo ta tekma iz srede na četrtek ena povsem druga zgodba, sploh če bosta obe ekipi bolj ali manj kompletni. Ne vem, nekak overall še vedno dajem prednost DEN... se bosta pa ekipi dejansko sploh prvič pomerili v bolj ali manj kompletnih postavah, če bo vse po sreči. Nekak se mi zdi, da tudi če se pri LAL vrneta Hachimura in Lebron, da bosta malce izven igre/forme.. po drugi strani pa če bosta igrala Murray in Jokić, pa bosta ravno prav spočita, ker nista igrala proti GSW, kjer je seveda DEN zmagal. Precej izenačno...

Bo pa to zelo pomembna tekma za obe ekipi, kot sem že prej pisal, za najvišja mesta zahoda. To bo dejansko zelo zanimiva tekma iz več aspektov.

Mah z denverjem imajo še dve tekme, dost brezveze forsirat nekaj glede na razpored. Ali so drugi ali šesti je dost vseeno. Sedajje treba zmagat še cca 10ntekem da si direkt ve playoffu. Pa čim bolj zalizat rane.

BT52 ::

mja holistično imaš prav. Idealno bi bilo bit 3tji. Se izogneš denverjeu in Oklahomi, za čim bolj kasneje kot je možno. Samo za zmago bo potrebno premagat vse ITAK.

Zimonem je izjavil:

Mah z denverjem imajo še dve tekme, dost brezveze forsirat nekaj glede na razpored. Ali so drugi ali šesti je dost vseeno. Sedajje treba zmagat še cca 10ntekem da si direkt ve playoffu. Pa čim bolj zalizat rane.

Easier said than done, ali kako že pravijo... kot prvo, zahod je tako tight, da nekaj kalkulirat ali bi bil 2. al 6. te hitro lahko pripelje do play-ina... drugo kar je, Denver je seveda direkten konkurent, torej šteje zmaga "dvojno"... velika prednost je seveda tudi home court advantage...

Za Lakerse LeBron in Rui še zmeraj out. Za Denver bodo verjetno vsi igrali.

Mah sedma Minnesota ima 5 porazov več. Pa še 15 tekem. Ni neke panike za končnico. Tudi jj r je povedal, da mu je cilj direktno se uvrstit v končnico, vseeno s katerega mesta.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Zimonem ()

Zimonem je izjavil:

Mah sedma Minnesota ima 5 porazov več. Pa še 15 tekem. Ni neke panike za končnico. Tudi jj r je povedal, da mu je cilj direktno se uvrstit v končnico, vseeno s katerega mesta.

Jaz bi raje drugače to povedal... LAL ima samo 2 zmagi več... ob 3 odigranih tekmah manj kot MIN... in min je že na play-in spotu... kdo ne bi rad malce mira po možnosti par krogov pred koncem? Kdo ne bi rad imel prednost domačega terena, res ne vem, kdaj je JJ izjavil, da mu je vseeno, če je 2. ali recimo 6... na zahodu karkoli kalkulirati je lahko velika napaka. Vedno bolj grize GSW, recimo LAC je danes ponoči odigral odlično in premagal Cleveland, LAC je seveda pa takoj za MIN... sploh pa se ne izgublja proti direktnim konkurentom v tako pomembnem delu sezone.

bambam20 ::

Kurzweil je izjavil:

Vedno bolj grize GSW,

Gsw je po prihodu Buttlerja popolnoma druga ekipa..

bambam20 je izjavil:

Kurzweil je izjavil:

Vedno bolj grize GSW,

Ja, je sta GSW kot Butler rabila malce svežine. Sicer Butler rad pride v konflikt, se mi zdi, da je bil še najbolj stable od Dragiću. Se mi zdi, da takrat, ko pa ni tovrstnih težav, so po poškodbe. No, zaenkrat štima, danes ponoči je celo padel MIL, pa je GSW igral brez Curryja.

00:00 ... Indiana - Dallas
00:00 ... Orlando - Houston
00:30 ... Miami - Detroit
01:00 ... Minnesota - New Orleans
01:00 ... Oklahoma City - Philadelphia
01:00 ... San Antonio - New York
02:00 ... Utah - Washington
03:00 ... LA Lakers - Denver
03:00 ... Phoenix - Chicago
03:00 ... Portland - Memphis
03:00 ... Sacramento - Cleveland

Hop, na drug vagon... gremo Rick Carlisle in Indiana! 8-). Sicer kar nekaj tekem, ampak prav zares neke blazne kvalitete ni za pričakovat. Injury report še vedno kaže, da bosta Lebron in Hachimura out, bomo potem popoldne-zvečer videli, takrat je potem malce bolj točno. Kurc, probajmo it danes spat z nunami in ob 3:00 auf za tekmo LAL-DEN, da vidimo, če bo šlo.

Kurzweil je izjavil:

Zimonem je izjavil:

Jaz bi raje drugače to povedal... LAL ima samo 2 zmagi več... ob 3 odigranih tekmah manj kot MIN... in min je že na play-in spotu... kdo ne bi rad malce mira po možnosti par krogov pred koncem? Kdo ne bi rad imel prednost domačega terena, res ne vem, kdaj je JJ izjavil, da mu je vseeno, če je 2. ali recimo 6... na zahodu karkoli kalkulirati je lahko velika napaka. Vedno bolj grize GSW, recimo LAC je danes ponoči odigral odlično in premagal Cleveland, LAC je seveda pa takoj za MIN... sploh pa se ne izgublja proti direktnim konkurentom v tako pomembnem delu sezone.

https://athlonsports.com/nba/los-angele...

Proti neposrednim konkurentom se med rednim delom , komot zgublja. Sploh če moraš še pocajtat , spočit ekipo. Tekem je dovolj in da bi bila današnja nečem kako pomembna je bolj za lase privlečeno. Ja imajo zgolj dve zmagi več ampak pet porazov manj. Če normaliziraš z procentom dobljenih izgubljenih si okrog 4 tekme prednosti. In tudi Minnesota ne bo vsega dobila niti clippersi

... bolj pomembne tekme, kot proti direktnem nasprotniku ni... saj nihče ni rekel, da morajo pa sedaj vsi igrat, tudi poškodovani. Kar ne spremeni dejstva, da gre za zelo pomembno tekmo... zahod je tako tight, da je možno vse od 2. mesta, pa vse do play-ina... nihče si ne želi zadnje kroge rednega dela umirat zato, ker se mu takšne tekme proti direktnim konkurentom prej niso zdele pomembne... po drugi strani pa ni več vse v tvojih rokah, ko se enim ekipam na koncu že gladko jebe oz. tankajo, drugi pa že počivajo igralce, ker so že dosegle svoje.

Normaliziranje v tem primeru mi je povsem zgrešeno, štejejo samo zgolj in le zmage... ti normalizacija nič ne pomaga, če se poškoduje še recimo Luka in Reeves... konec dneva štejejo samo in zgolj že dosežene zmage. To je tako brezveze debatirat, ker medical stuff v LAju ne bi riskiral z nobenim...

Nihče ni rekel, da je to tekma za biti ali ne biti, da je to odločilna tekma v playoffu, še enkrat pa bom napisal, da so tekme proti MIN, LAC, HOU, DEN, GSW,... zelo pomembne.

Nihče ni rekel, da bosta MIN in LAC vse dobila, niti ne rabita... lahko igrata samo average in LAL pade v negativno serijo zaradi takšnega ali drugačnega razloga, lahko gre katera od ekip, kot sta LAC in MIN nek "frenzy mode", kot recimo zadnje čase GSW... podobno smo kakšen mesec nazaj govorili tudi za GSW, pa že konkretno diha za vrat LAL...

No, pa dajmo za primer MIN, ko ga že ravno omenjaš... MIN je zadnjo tekmo proti IND izgubil šele po podaljšku, prej je zmagal 8 tekem v seriji !!! Njihovi prihajajoči nasportniki... NOP, NOP, IND, PHO, DET, DEN, BKN, PHI, MIL, MEM, BKN, UTA... prav gotovo veliko lažji razpored, kot ga ima recimo LAL!

LAC je na zadnjih 8 tekmah zmagal kar 7x !!! Danes ponoči je premagal tudi Cleveland... ima pa precej težji razpored kot MIN, če smo objektivni. Je pa potrebno nekaj vedet, da tako kompletnega LAC, kot je zadnje tekme, to sezono skoraj nismo videli... nenkrat so poleg Zubca, Hardna... ready tudi vsi, ki so prej manjkali, torej Powell, Bogdanović, Leonard, Simmons... sploh Leonard se zdi, da če ne bo poškodbe je spet v proper formi, včeraj je bil najboljši pri zmagi LAC proti CLE.

Anyhow, tekma LAL proti DEN je pomembna in to precej! Nihče ni rekel, da morajo poškodovani igrati v invalidskih vozičkih... sicer pa, udarili se bosta 3. in 4. ekipa zahoda... LAL in DEN... Jokić in Dončić... nihče mi ne proda, da ni ta tekma nekaj več in da ni pomembna. Pa še enkrat, prednost domačega parketa oz. neigranje play-ina vs. umiranje zadnje kroge je absolutno slabše... če se kdo poškoduje sedaj, še nekako pride nazaj... da se ti tam v zadnjih tekmi, da ne rečem play-inu kdo poškoduje, namesto da bi takrat počival, well, tisto je večji problem.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Kurzweil ()

Točno 82 tekem je in Minnesota ima 5 porazov več. Da smo pri dejstvih.

Tekma je pa ravno tako pomembna kot vseh 82 v rednem delu. Neko hypanje na biti ali ne biti je tu povsem odveč. Seveda bi jo obe ekipi radi dobili, ampak kdor zgubi si ni zaprl nobenih vrat. Bolje izbrat tiste tekme katere dobiš lažje , kot iti na nož ker si z nekom približno poravnan.

Še enkrat... LAL nima najlažji razpored, MIN ima lažjega, je tudi v boljši seriji... pa da smo si na jasnem, ne govorim samo o MIN in LAC, to si ti naprej potegnil... govorim o vseh ekipah od 2. mesta do nekje sredine play-ina! Ti dve ekipi si ti potegnil ven...

In ne, še enkrat... zmaga proti Washingtonu absolutno ni vredna isto, kot zmaga proti enem DEN, slednja "šteje dvojno"... ali drugače, da ti kapne... če zmaga LAL proti vsem ekipam iz vhoda in proti outsiderjem in zahoda... in izgubi proti vsem direktnim konkurentom, kot so GSW, DEN, LAC, HOU, MEM, MIN... potem bi verjetno razumel o čem govorim.

Še enkrat, govorim o več ekipah in ne samo o LAC in MIN in nihče ne hypa, gotovo pa je ta tekma BOLJ POMEMBNA in BOLJ ZANIMIVA, kot recimo tekma proti Washingtonu.

In še enkrat, če si par krogov pred koncem na 2-4. mestu malce bolj varno, je absolutno pomembno, ker lahko v finiši počivaš, igraš rezervirano, manj poškodb, manj živčnosti, da ne rečem še dodatno breme kakšnega play-ina... v slednjega pa ABOLUTNO prej padeš, če izgubiš tekme proti direktnim konkurentom. Verjetno ne rabim pisat statistike, kaj pa pomeni, če imaš za nameček še prednost domačega igrišča?

Nihče ne hypa kot praviš, nihče ne pravi, da mora kdo igrat poškodovan, nihče ne vleče primerjave samo za MIN in LAC, kar si ti potegnil na dan, nihče ni rekel, da bo ob morebitnem porazu konec sezone... je pa tekma pomembna zaradi vsega kar sem že večkrat napisal, pa ne bom še enkrat... in ja, vse tekme so pomembne, ampak trenutno se pogovarjamo o tekmah, ki jih še lahko dobijo, torej o končnem razpletu... to kako so igrali na začetku sezone proti slabim ekipam je stvar debate bolj takrat oz. lahko sedaj samo še rešuješ kikse, ki so se morebiti zgodili takrat. Še enkrat pa se mi ne da pisat... in ja, še enkrat, tekma proti DEN je POMEMBNA!

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Kurzweil ()

Dejmo nehat z gobicami govorimo o lejkersih. Kaj je zajeban razpored je pa spet relativno. Ok zna že počivat ali pa tudi ne. Mimbtega in denverja pa spet ni nekih prav izstopajočih dvobojev.

Dallas pa Luka lahko mirno izpusti in ostane doma, naj obrne nož v rani do konca.

Pa ne potem spreminjati , ko je jasno da si na substancah

Zgodovina sprememb…

A takoj ko ne gre po tvoje, pa sem jaz na gobah... resno, si tak debil?

Kaj je zajeban razpored? To ni nič relativno... vidiš lestvice, vidiš ekipe, ki potrebujejo zmage, vidiš ekipe, ki se jim jebe, veš proti katerim ekipam so specifike... predvsem pa je jasno, da od večine teh ekip, s katerimi LAL konkurira, ne ravno prednjači v rotaciji... tu imamo Hachimuro, ki vprašanje, kdaj bo prišel nazaj v formu, tu imamo 40 let starega Jamesa, ki se lahko brez problema nazaj poškodbuje, tudi Luka ima lahko prav hitro težave... in to pomeni black out, ki te hitro odnese na play-in mesta... vse kar pišem ne razumeš oz. nočeš razumet... ti predočim, kako sta LAC in MIN v formi in da zadnje čase redko izgubljata, ampak ti tega nočeš ali ne zmoreš razumet. Pa si ti ven potegnil ti dve ekipi, jaz govorim o kakšnih 6-7 ekipah, ne samo dveh.

Ti, ki praviš, da sem jaz na gobah, pa praviš, da je ena tekma 3 mesece nazaj proti recimo Washingtonu isto pomembna, kot recimo tale proti DEN sedaj... če ti meni praviš, da gobah, potem ti lahko jaz legitimno rečem, da si retardiran.

Pa da ti še enkrat napišem, ker ne razumeš... govorimo o trenutnem stanju na lestvici, o preostalih tekmah in dejstvu, da je možno vse od 2. do 8. mesta... da si nihče ne želi play-ina in da je home court advantage statistično zlata vreden... LAC in MIN si ti potegnil ven... in nihče ne hypa, kar je še ena od tvojih.

Praviš, da ni izstopajočih dvobojev za LAL? Poleg Denverja še recimo Milweukee, Indiana, Memphis, 2x Houston, Golden State, 2x Oklahoma !!! In ti praviš, da je isto, če to izgubijo in zato premagajo Chicago, Orlando, New Orleans, Portland in Dallas, kar so preostali nasprotniki... :)) No sedaj pa malce uporabi možgane in pomisli, kaj se zgodi, če izgubijo tiste tekme proti 2xHOU, 2xOKC, GSW, MEM, DEN... noro, da ti moram sploh to pisat, ampak takle imamo :D

GupeM ::

Zimonem je izjavil:

Tekma je pa ravno tako pomembna kot vseh 82 v rednem delu.

Ni res. Tekma proti ekipam iz nasprotne konference je manj pomembna, ker te njihova zmaga nič ne boli, boli samo tvoj poraz. Tekma proti neposrednem konkurentu pa je bolj pomembna, ker v eni tekmi nasprotnik lahko dobi zmago, ti pa poraz ali obratno. Da ne omenjam razmerja zmag/porazov v primeru enakega scora.

Prav tako manj boli poraz proti ekipi v tvoji konferenci, če je ekipa že itak močno pod tabo, ali močno nad tabo.

Kurc problem je da popravljaš za nazaj. Prej je bil Dallas potem je pa kar naenkrat lal. Kdo ve o kom sploh govoriš.

Gupe je že res , ampak zgolj do te mere da ena tekma ne pomeni katastrofe. Je pač lepše če zmagaš, ampak iti na nož za nek derbi rednega dela nima smisla, sploh, če nisi kompleten imaš paa nekaj zaloge.

bambam20 ::

Kurzweil je izjavil:

bambam20 je izjavil:

Kurzweil je izjavil:

Vedno bolj grize GSW,

Ja, je sta GSW kot Butler rabila malce svežine.

BUtler je recimo kar dober merilnk, da lahko ekipa pride daleč,

Miami

2020 - NBA finale
2022 - Konferenčno finale
2023 - NBA finale.

Zimonem je izjavil:

Dallas pa Luka lahko mirno izpusti in ostane doma, naj obrne nož v rani do konca.

Tekma proti Dallasu je še tako daleč, da zelo verjetno ne bo odločala o ničemer več.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: bambam20 ()

nejc_nejc ::

JBG
men je škoda da ni Donke v NY.

Saj je sanjal preden je šel v NBA o Knicks ih.

Zimonem je izjavil:

Kurc problem je da popravljaš za nazaj. Prej je bil Dallas potem je pa kar naenkrat lal. Kdo ve o kom sploh govoriš.

Gupe je že res , ampak zgolj do te mere da ena tekma ne pomeni katastrofe. Je pač lepše če zmagaš, ampak iti na nož za nek derbi rednega dela nima smisla, sploh, če nisi kompleten imaš paa nekaj zaloge.

Pa ti meni o gobah... :))

Menda veš, da takoj, ko nekdo za tabo nekaj objavi, da se ne da več popravljat za nazaj? :D

GupeM ::

To pa ni res. Imaš pol ure časa.

Seveda ni res .
enkrat... LAL nima najlažji razpored, MIN ima lažjega, je tudi v boljši seriji... pa da smo si na jasnem, ne govorim samo o MIN in LAC, to si ti naprej potegnil... govorim o v
Tu je bil prej dal ne lal. Pa saj se vidi po zgodovini sprememb. Pa sem ga na to opozoril tip pa veš iz sebe.

En tak lažnij8vibkljukec ste gospod kurc.

Zgodovina sprememb…

Zimonem je izjavil:

Seveda ni res .
enkrat... LAL nima najlažji razpored, MIN ima lažjega, je tudi v boljši seriji... pa da smo si na jasnem, ne govorim samo o MIN in LAC, to si ti naprej potegnil... govorim o v
Tu je bil prej dal ne lal. Pa saj se vidi po zgodovini sprememb. Pa sem ga na to opozoril tip pa veš iz sebe.

Pojma nimam, koliko časa je... dejstvo je, da tudi če bi napisal DAL namesto LAL, bi bilo to zaradi dejstva, ker sem bil to navajen vsa ta leta... vsebinsko pa to popolnoma nič ne spremeni, saj pa imaš menda toliko IQja, da bi znal razumet, da se ves čas pogovarjamo o Los Angelesu? Ali si prekratek?

In kaj bi se naj zlagal?

Prvič, ko nisi mogel vsebinsko replicirat, si vrgel notri LAC in MIN, kot da ne govorim v vseh contenderjih za vrh zahoda, potem naslednjič, ko nisi imel argumenta, si ven vrgel gobe, sedaj ko spet nič vsebinskega nimaš za napisat, pa spraviš ven, da spreminjam nekaj za nazaj, WTF? Ti de facto si debil.

Še enkrat preberi vse za nazaj in mi povej, na kateri točki ti ni jasno, da se ves čas pogovarjamo o LAL, torej o klubu, kjer igra Luka? Bo šlo, ali si dejansko tako butast?

Saj si napisal dal , zato si tudi opravljal ko sem te opozoril. Saj ne da te nismo razumel. Ampak pišeš proste spise o športu kjer morajo biti tekme odigrane.
Ne pa naprej nekaj na pamet kako izven playofa. Imajo lepo blazino.

Pa če si hotel od jjr izjavo sem ti jo nalimal. Ti p nekaj na pamet.

Here we go again... in pridemo spet do točke, ko mora LAL premagovat direktne konkurente precej bolj, kot outsiderje iz vzhoda, da se izogne play-inu... in točno zato sem ti pisal, da je na zahodu tight in lahko LAL pade v play-in, če ne premaguje teh direktnih konkurentov do konca sezone, če vemo, da je do konca še res malo tekem...

In ker še enkrat... jaz sem govoril, da je tekma proti DEN pomembna in da bo zanimiva, večino ostalega si začel bluzit ti... in lahko še enkrat napišem... poglej še enkrat razpored in lestvico in boš videl, da so te ekipe, ki so direktni konkurenti ekipe, ki jih mora LAL premagovat, da ne bo crkoval do samega konca rednega dela.

Ti si potem začel bluzit o nekem hypu, LAC/MIN, normalizacijo, gobah, da lažem... pač full retard.

In še enkrat pojdi nazaj in poglej s čim sva prišla do sem... jaz sem napisal, da je tale tekma pomembna, ker je menda jasno, da do konca ni več veliko tekem, da je izenačeno in da je treba ekipe iz zahoda premagovat, ker je tesno in si lahko 2. in 8. na hitro... ti pa si potem vrgel ven Minnesoto, kot da ni ostalih ekip, kot so MEM, HOU, GSW, LAC, DEN... in ne boš verjel v preostalih 15 tekmah, z večino igrajo... s HOU 2x... z OKC 2x... in če tekme s temi ekipami niso bolj pomembne, kot je bil neka tekma proti vzhodni ekipi nekoč, potem si pač vse povedal, da si pač glup. In tako kot je običajno v življenju... tisto kar je bilo nekoč, kar ne moreš več spremeniti, ni pomembno... pomembno je, da narediš kar še lahko in kar lahko LAL naredi, lahko premaga direktne konkurente na zahodu... in če te tekme po večini izgubijo, lahko imajo enako zmag proti WAS in podobnim ekipam, pa bodo kratko malo v težavah, ampak ti tega NE RAZUMEŠ.

Zimonem je izjavil:

Seveda ni res .

Zaradi tako brezveznega typo, so ti tablete nehale delovat? Jao...

Takole zastonj šenkat 4 pike v pol minute. najbrž ni prav preveč pomembna tekma

Tale izjava se pa ni najboljse postarala kaj?

Drugace pa all over the board dobri rezultati za LAL.

Zgodovina sprememb…

Zelo pomembna tekma, Zlata vredna zmaga za LAL! :D

Utk ::

Medtem ko zavaljeni nešportni Dončič odloča tekme pri lakersih, Dallasov Davis, garač takorekoč, igra golf namesto košarke.

scipascapa ::

In zakaj Jokič ni igral?

scipascapa je izjavil:

In zakaj Jokič ni igral?

Injury/Illness - Right Elbow;
Contusion/Left Ankle Impingement

IL_DIAVOLO ::

Prevod, lakersi niso dovolj resna ekipa, da bi nuggetsi trosili preveč energije.
Con il Milan nel cuore!
https://www.youtube.com/watch?v=fS58IQczWWE&ab_channel=MariusMotora
Forza ragazzi!

Zgodovina sprememb…

• predlagalo izbris: Groot ()

Bi pa izpostavil odlično predstavo gruzijskega igralca Sandra Mamukelashvilija, sicer člana San Antonio Spursov:

34 točk - met iz igre 13/14 (za dve 6/7, trojke 7/7)
9 skokov
3 podaje
1 ukradena žoga
0 izgubljenih žog

Kar je bil levji delež, da je SAS dal lekcijo New Yorku (120:105)... mimogrede, Sandro Mamukelashvili je prvi v zgodovini lige NBA, ki mu je uspelo takšno število točk doseči v manj kot 20min igralnega časa.

IL_DIAVOLO je izjavil:

Prevod, lakersi niso dovolj resna ekipa, da bi nuggetsi trosili preveč energije.

rezultat tekme ti sproča, da pojma nimaš o čem govoriš.

Če že kvasamo neumnosti: Jokič si ni upal na igrišče, po lekciji, ki jo je dobil na zadnji tekmi proti LAL.

Zgodovina sprememb…

IL_DIAVOLO ::

Preden je freeznila slika v 3/4, se mi zdi da je bilo 25 pik razlike tak da ja precej neresna tekma s strani nuggetsov.
Con il Milan nel cuore!
https://www.youtube.com/watch?v=fS58IQczWWE&ab_channel=MariusMotora
Forza ragazzi!

Statistika Quentina Grimesa in Caleba Martina, odkar sta bil swapana:

Caleb Martin je odigral 5 tekem, odkar je v DAL:

4.6 PPG
2.4 RPG
2.2 APG
44.9 TS%

Quentin Grimes je odigral 17 tekem, odkar je pri Philadelphii:

21.4 PPG
5.5 RPG
3.8 APG
1.5 SPG
62.4 TS%
««
51 / 54
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

NBA sezona 2021-2022 (strani: 1 2 3 452 53 54 55 )

Oddelek: Šport
2733282116 (75749) mersault

Več podobnih tem