Forum » Loža » Uporabniki Slo-tech skupnosti
Uporabniki Slo-tech skupnosti

tony1 ::
Kot je nekoč na radijskem intervjuju Janko Moder razložil o - radiu in knjigah, parafraziram: med vso modrost je nekam založil računalnik.

mtosev ::
Ok, samo zdaj pa resno ... kje je Plava Riba?![]()
Mogoče je postal prava riba in je nekje odplaval
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013

Zimonem ::
Pa saj vam je tomić predstavil genetske algoritme. kVA je že čvekal, kritika, al neki tacga. Združi to t llm pa da vidmo

rusilec ::
no comment je izjavil:
A je že kdo sodeloval na kakšnem tujem (izven butal) tehnološkem forumu z določenim renomejem?
Pridaniči tam pogosto pridejo do izraza 1x na par mesecev za par minut.
Trenutno samo še na enem. Tehnično je to tehnični forum, ampak ne "slo-tech"nični.
Debata je hudo... "nezačinjena". Počutiš se kot da se pogovarjaš s samimi Kanadčani. Ki so ravno prišli iz Labodjega jezera. Modi niti nimajo preveč dela. Budale nekak same skapirajo, da nimajo kaj za povedat na intelektualni ravni, ki se drugače vzdržuje na forumu.
Na Slo-tech je bilo od začetka precej IT strokovnjakov, ki so pa odšli, ko so jim Plave ribe in podobni modi brisali objave.

Magic1 ::
Nekaterim strokovnjakom se je tudi skisalo vmes in so bile objave velikokrat upravičeno brisane. Prišlo je še veliko trolov, ki ne doprinesejo ničesar. Žal so forumi v zatonu.
Magic
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Magic1 ()

Tudi njim se lahko skisa, samo ponavadi ni to tako očitno. Sledijo pa cenzorskim trendom. Samo to verjetno morajo, če nočeejo težav.
Magic

D3m ::
Samo to verjetno morajo, če nočeejo težav.
A jim držijo Glock na čelo?
|HP EliteBook|R7 8840U|

pegasus ::
A to misliš na težave v smislu groženj na zasebna sporočila? Veš kolikokrat bi že moral bit prebutan in umorjen

Sam ste tudi trdi. Kaj mislite da je slo-tech zlata jama? Ti dve reklami dvomim če sploh osnovne stroške pokrijeta. Zakaj bi se lastnik izpostavljal potencialnim težavam, zaradi "sovražnega" govora, ali karkoli je že aktualno nesprejemljivega. Iz katerekoli smeri, ali aktivistov, ali fanatikov, ali oblasti. Sploh je pa to tehnični forum, kaj se pizdite, če se politične zadeve mal bolj brišejo.
Magic
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Magic1 ()

arnecan1 ::

bm1973 ::

Miki N ::
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
⊘ | Kje je bluefish?Oddelek: Slo-Tech | 2900 (896) | mtosev |
⊘ | ThomasOddelek: Slo-Tech | 3655 (2794) | Raptor F16 |
» | Naj Slo-tech člani (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 12659 (8915) | innerspace |
» | LittleDevil LD PC-V10Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 2673 (1746) | LittleDevil |
⊘ | Thomas, kje si?Oddelek: Loža | 6361 (3748) | Gandalfar |