» »

Uporabniki Slo-tech skupnosti

Uporabniki Slo-tech skupnosti

«
1
2

kamiKaZaA ::

Odpiram temo uporabnikov Slo-tech, kateri dokaj redno obiskujejo forum (vsaj 1x tedensko) in se že dlje časa niso prijavili. Eden od teh je bluefish. Čas zadnje prijave: 27. feb 2025 ob 23:36
https://slo-tech.com/profili/31268/?mes...

Danes je torej mesec dni od zadnje prijave. Ve kdo kaj več zakaj se več ne prijavlja na Slo-tech?
  • poskusil klonirati: kamiKaZaA ()

socialec ::

AI tranzicija?

Še ena zanimivost o njem:

Čas prve prijave: 27. feb 2005
Čas zadnje prijave: 27. feb 2025

Je po točno 20. letih rekel dovolj je bilo moderiranja in je šel novim izzivom naproti? :D

Miki N ::

Plava Riba, če si še živ, nisi šel v šaolinski samostan ali se poročil .... JAVI SE! :|

tony1 ::

Firma ni dobila novega obroka "pomoči" iz računa USAIDa, saj je prav, da ne delajo zastonj. Tudi ribe so ljudje :P

kamiKaZaA, to si ti poskušal klonirati ali tvoj klon?

Ajej, kako že gre tisti Turingov test? Na forumu captchae kar ni, ne?

Dajte captcho še šintarotu, nikoli ne veš s temi teleportacijami.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: socialec ()

socialec je izjavil:

kamiKaZaA, to si ti poskušal klonirati ali tvoj klon?

Ko sem ustvaril temo in stisnil "vpiši" mi je javilo napako (da ne morem odpreti te teme) in ker si pred tem nisem naredil "kopijo" sem stisnil "back", naredil kopijo celega zapisa (ctrl+C) in še enkrat stisnil "vpiši". No tokrat je vpisalo. Neki bug torej in to sem naredil, ker se mi ni dalo še enkrat vse tipkat in kopirat link. Zdaj pa piše neki klon odspodaj. Hkrati se mi je to prvič zgodilo.

D3m ::

tony1 je izjavil:

Firma ni dobila novega obroka "pomoči" iz računa USAIDa, saj je prav, da ne delajo zastonj. Tudi ribe so ljudje :P

|HP EliteBook|R7 8840U|

Tony1 je dal resnično vrhunsko pripombo, po mojem zmaga z naskokom.

kamiKaZaA je izjavil:

Zdaj pa piše neki klon odspodaj. Hkrati se mi je to prvič zgodilo.

Ahm, kako ti gre s captcha testi? :D

Saj res, kje pa je naša "feministka z jajci"... Hypi?

Ta lik tudi že dolgo časa manjka na treningih!

c3p0 ::

Njihova prepričanja veljajo le, dokler funding ne usahne. Nato pa kdo plača več.

Samo tu se pa že kaže neki vzorec.

Hypathia:
Čas zadnje prijave: 25. feb 2025 ob 23:02

Hmmmmm...

Naklučje?
|HP EliteBook|R7 8840U|

D3m je izjavil:

Naklučje?

Fak! Sumljivo. Kaj pa če so bili vsi skupaj v istem kultu in so izvedli uno Jim Jones foro na kaki kmetiji? 8-O Preglejte skednje!

floyd1 ::

Misliš tega?, ker ta že ima neko zgodovino ;)

Ker imamo sedaj dva redna uporabnika, katera se že mesec dni nista prijavila bom ju dodal pod ta komentar, da se lahko dnevno hitro preveri, če sta se slučajno prijavila. Kasneje bom dodajal nove uporabnike (v novem komentarju) oz. brisal uporabnika v kolikor se bo zmes prijavil.

bluefish
Čas zadnje prijave: 27. feb 2025 ob 23:36
https://slo-tech.com/profili/31268/?mes...

Hypathia
https://slo-tech.com/profili/123217/?me...

eVro ::

tony1 je izjavil:

Valjda ti ne bo problem naresti malo statistike aktivnosti moderatorjev prej in potem, torej vsaj nekakšno mini raziskavo, pred prdenjem takšnih močnih insinuacij?

In še kake 3 mesece skrbnega nabiranja podatkov ti manjka, ne glede na to, kako dober statistik si.

Potem se pa oglašaj.

bemfa ::

Poiščite še kdo ful objavlja in je ustvaril račun oz. začel aktivno objavljat okoli teh datumov >:D

FireSnake ::

kamiKaZaA je izjavil:

Hypathia:

Hmmmmm...

Jezus Kristus!
Nobene škode! Prav nobene.
Poglej in se nasmej: vicmaher.si

Magic1 ::

Ekstremni levičarji radi poniknejo. Mogoče je razlog, da se s nasprotniki ne smejo družit... V teh krogih si zelo hitro izključen, če delaš kaj po svoje.
Magic

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Magic1 ()

mtosev ::

Pogrešamo jypeta.
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013

Je bil na koncu že pošteno tečen.
Magic

kixs ::

Leta naredijo svoje... ceprav se ni bil v letih...

eVro ::

Imam občutek, da bo po read-only pavzi nazaj, z novonabranim strelivom in ultraprogresivnimi idejami iz švedskega podeželja. Upam samo, da ne bo poskušal z novim axx, ker to se pa ne spodobi.

c3p0 ::

mtosev je izjavil:

Pogrešamo jypeta.

Najbolj scary tu je, da si iskren.

Netrunner ::

kamiKaZaA je izjavil:

Odpiram temo uporabnikov Slo-tech, kateri dokaj redno obiskujejo...

Zakaj pa??
Doing nothing is very hard to do... you never know when you're finished.

c3p0 je izjavil:

mtosev je izjavil:

Pogrešamo jypeta.

Toše je en pravi naivni perverzneš.
|HP EliteBook|R7 8840U|

FireSnake ::

mtosev je izjavil:

Pogrešamo jypeta.

Ne, ga ne.
Poglej in se nasmej: vicmaher.si

tony1 ::

eVro je izjavil:

tony1 je izjavil:

Valjda ti ne bo problem naresti malo statistike aktivnosti moderatorjev prej in potem, torej vsaj nekakšno mini raziskavo, pred prdenjem takšnih močnih insinuacij?

In še kake 3 mesece skrbnega nabiranja podatkov ti manjka, ne glede na to, kako dober statistik si.

Potem se pa oglašaj.

Nemogoče. Pitaj boga, kaj si bo Trump čez 2 meseca še izmislil. Če tebe plača, kar.

D3m je izjavil:

c3p0 je izjavil:

mtosev je izjavil:

Pogrešamo jypeta.

Toše je en pravi naivni perverzneš.

Toško je klasičen pasivec-agresivec. P/A je po mojem najhujša oblika agresije in priznam pizdun celo meni dvigne obrate kdaj, ampak hej - je naš - a smo člani ali ne? Skratka, tale izginotja me počasi začenjajo skrbeti. Da le ni nekaj na tistih Šintovih teleportacijah? 8-O

Vanich ::

D3m je izjavil:

tony1 je izjavil:

Jap, Bingo. To sem jaz povedal že pred časom v pritožbah, pa je nek drugi moderator izbrisal - ta zgleda dela gratis & pro bono.

Ni več fondov od USAIDa, jebiga. Fala kurtzu. Zastonj pa ne bo delal, čeprav je rabidni levičar. BlueGovno je bil eden najbolj fundamentalističnih woke cenzura fašistov. Upam, da se mu bo vse povrnilo.

Scaramouche3 ::

mtosev je izjavil:

Pogrešamo jypeta.

Oberyn ::

Jaz pa pogrešam tega bluefish igralca. Resno. On mi je praktično vse objave izbrisal, kar mi je dalo vedeti, da sem še živ, da iskra energije še tli v mojih vedno bolj poroznih kosteh. Zdaj mi nihče več ne briše objav. To je žalostno.

Čakamo, da Primož da žegenj, da Skynet prevzame kontrolo nad slo-tech.com forumom. Pričakovati je brutalno brezpogojen ban iz foruma, pritožbe preusmerjene v nul.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: socialec ()

pegasus ::

To bi bil ubistvu zanimiv eksperiment, da. Se kdo javi za implementacijo?

Pripravljeno. Ko dobi dejanske privilegije, bodo takšni prizori nekaj povsem običajnega. Račun je že odprt.

DrPašteta ::

jaz že vem epilog... BlueFish oziroma Delete/Ban Hammer Hybrid se kmalu vrne v vsej svoji sili! Folk bo ban hammeran k rom v novem mestu in brisan ko pesjan

bm1973 ::

Oberyn je izjavil:

Jaz pa pogrešam tega bluefish igralca. Resno. On mi je praktično vse objave izbrisal, kar mi je dalo vedeti, da sem še živ, da iskra energije še tli v mojih vedno bolj poroznih kosteh. Zdaj mi nihče več ne briše objav. To je žalostno.

Če ti je bluefish zbrisal komentar, to pomeni, da si že imel prav >:D

IMBB ::

kamiKaZaA je izjavil:

Hypathia:

Hmmmmm...

Naključje po moje. Hipatijo itak ima samo eno fringe temo (trans), to pa ni kaj pisat večino časa, dolga pavza vmes je normalna. Če bi bil to BF, verjetno ne bi imel hipatijo naziva.

U saj res, kaj pa naš romunski virtualni rezident PrihajaNodi?

Čas zadnje prijave 5. dec 2024 ob 19:37 :|

Da se mu ni kaj hudega dogodilo v Romuniji Koromadiji. Upam da je spremenil le mnenje, ne pa kaj hujega.
Magic

DrPašteta ::

ban hammer se vrača, tako sem dobil info od pegasus...

aja še serial deleter

Zgodovina sprememb…

pegasus ::

To ti nekaj fantaziraš ...

kixs ::

Hehehe :D

mihi666 ::

Jaz sem očitno že 10 let prijavljen, prijavil sem se zaradi tehničnih stvari. Ampak 10 let nazaj je za moje pojme bil bolj normalen.

Jarno ::

A je že kdo sodeloval na kakšnem tujem (izven butal) tehnološkem forumu z določenim renomejem?
Pridaniči tam pogosto pridejo do izraza 1x na par mesecev za par minut.
Chuck Norris je med števili 0.999... in 1 uspel vriniti konstanto imenovano CN.
#65W!

Miki N je izjavil:

U saj res, kaj pa naš romunski virtualni rezident PrihajaNodi?

Čas zadnje prijave 5. dec 2024 ob 19:37 :|

Jaz močno sumim, da ima novi account in sicer:

Špricer
https://slo-tech.com/profili/136373

PrihajaNodi je bil ban-an iz teme o kriptu. Sedaj pa en zelo podobno piše pod nick-om Špricer kot je prej pisal PrihajaNodi. No, nimam dokazov, da je to res on, ampak močno sumim, da bi lahko bil.

IL_DIAVOLO ::

mihi666 je izjavil:

Jaz sem očitno že 10 let prijavljen, prijavil sem se zaradi tehničnih stvari. Ampak 10 let nazaj je za moje pojme bil bolj normalen.

Slo-tech kot tak ne bi prezivel, entertaining slo-tech pa je pridobil na popularnosti s socialnimi/druzabnimi temami, ki seveda pritegnejo množice.
Con il Milan nel cuore!
https://www.youtube.com/watch?v=fS58IQczWWE&ab_channel=MariusMotora
Forza ragazzi!

HotBurek ::

Jo folk.

Jst sem pa pravnokar izračunal, da tisoč deljeno z dvajset je pedeset. Se prav, ča vsak dan daš po dvajset gor, si v pedesetih dneh pri tisoč. Vow. 8-O
root@debian:/# iptraf-ng
fatal: This program requires a screen size of at least 80 columns by 24 lines
Please resize your window

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: HotBurek ()

no comment ::

Jarno je izjavil:

A je že kdo sodeloval na kakšnem tujem (izven butal) tehnološkem forumu z določenim renomejem?
Pridaniči tam pogosto pridejo do izraza 1x na par mesecev za par minut.

Trenutno samo še na enem. Tehnično je to tehnični forum, ampak ne "slo-tech"nični.

Debata je hudo... "nezačinjena". Počutiš se kot da se pogovarjaš s samimi Kanadčani. Ki so ravno prišli iz Labodjega jezera. Modi niti nimajo preveč dela. Budale nekak same skapirajo, da nimajo kaj za povedat na intelektualni ravni, ki se drugače vzdržuje na forumu.
«
1
2

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo

Kje je bluefish?

Oddelek: Slo-Tech
362900 (896) mtosev

Thomas

Oddelek: Slo-Tech
233655 (2794) Raptor F16