» »

Obnovljen telefon

Obnovljen telefon

zajtam123 ::

Oj

Zanima me ali ima kdo izkušnje s kakšnimi online trgovinami z obnovljenimi telefoni. Pa da seveda pošiljajo v Slovenijo.

Vsaka informacija bo dobrodošla

Tnx

beta1 ::

Raje ne iz prve roka.

Raje kupi novega cenejsega, bos imel novo baterijo in brez prask.

No vredno. Loterija. Tezave z reklamacijami.
Huawei LTE CPE master.

Magic1 ::

Zakaj bi kupoval obnovljene telefone?!?!?!??!?? Imaš leto ali dve leti stare modele novih aparatov, ki stanejo praktično 50% ali še manj. Dobiš polnih 24 mesecev garancije in ob primerni izberi še vseeno podporo.
Magic

David Novak ::

Jaz sem občasno kupil rabljenega Pixla. Pri telefonu mi je glavno, da se ga da degooglati. Potem tudi starejša baterija ni več tak problem, ker porabi pol manj. Ampak zdaj opažam, da so rabljeni Pixli po 250 eur in več. Tako da bom enkrat jeseni, ko porihtajo morebitne glitche, nabavil tega: https://www.indiegogo.com/projects/brax...
Degooglan po defaultu, razstavljiv, da se menjati baterijo, poceni. Prejšnji model, Brax2 je bil uspeh.

beta1 ::

Pixle se kupuje na Amazonu, nove...
Huawei LTE CPE master.

zajtam123 ::

Torej mislite d se ne izplača kupiti obnovljenega za 200€ namesto 300€? Pač nekomu teh 100€ lahko veliko pomeni.

tony1 ::

Če moraš šparati se seveda splača. Če bodo kakšni minusi rabljenega tel., boš to tveganje pač sprejel na račun prihranjenega denarj.a

donvito ::

zajtam123 je izjavil:

Torej mislite d se ne izplača kupiti obnovljenega za 200€ namesto 300€? Pač nekomu teh 100€ lahko veliko pomeni.

Zakaj potem ne kupiš novega za 200€, če ti 100€ pomeni veliko. Rabljen oz. obnovljen je zmeraj riziko.

sparklyslo ::

donvito je izjavil:

zajtam123 je izjavil:

Zakaj potem ne kupiš novega za 200€, če ti 100€ pomeni veliko. Rabljen oz. obnovljen je zmeraj riziko.

Jah, eni majo tudi raje rabljenega VW, BMW, Audi... s 130 000 km na 200 000 km podlage, uvoženega iz nemčije, kot pa novega (vnesi poljubno). Pol pa gume čungalunga. Važno, da se vidi raskoš....

kixs ::

Kar se tehnike tice, sem v zadnji 20 letih bolj poredko kupil nove stvari. Verjetno jih lahko nastejem na prste. Rabljene stvari so bile v 99.99% vse BP. Par stvari je bilo problematicih, pa tudi to smo resili. Seveda pretekle dobre izkusnje niso garancija, da bo tudi v prihodnje tako...

bm1973 ::

Pri današnjih telefonih je danes najpomembnejše, koliko lčet ti ga bodo upgradali.

Ker hardver je že tako ali tako dober...

Kaj pa spada v to kategorijo, brez Appla, seveda...

Namreč, sam imam 6 let star telčefon, hiter, dober fotič, sam ni updata. Sem že imel probleme z aplikacijami zaradi prestarega Anroida...

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: bm1973 ()

alternative ::

Odvisno od sreče. Imam dva Xiaomi Mi A1, ki je izšel leta 2017, na njima pa lanski Lineage 20 (Android 13). Imam sicer tudi A2, za katerega na voljo Lineage 17. Torej se verjetno bolje obnesejo bolj prodajani modeli.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Razmišljam o nakupu novega prenosnika

Oddelek: Kaj kupiti
101255 (1113) Miha 333
»

Kaj pogledati pri nakupu hise,,,

Oddelek: Loža
364887 (3233) SmotaniJanez
»